היי :)

היי :)

במסגרת הלימודים בכיתה י"ב - אני צריכה לכתוב פרויקט על רשת "איקאה". כמובן שגם מקבלים ניקוד על עיצוב הפרויקט, אופן ההגשה וכן היצירתיות. חשבתי על שני דברים: 1) לשים את הלוגו שלה בצד שמאל של כל עמוד בעבודה. כך זה ייראה "רשמי" יותר. 2) לעשות עמוד שער ייחודי לפרויקט עם הלוגו שלה. אין לי ולו חצי מושג בפוטושופ (שמעתי מברשות וברחתי
) אז אני פונה אליכם: > מישהו יוכל לעצב לי את ה*לוגו* בצורה שתשמור על הייחודיות שלו אבל תוסיף לו פן מעניין כלשהו? >לגבי דף השער - העניין הוא שמאחר וזהו פרויקט אז צריך לכתוב המון בדף השער: שם, המורה המנחה, תעודת זהות, שאלת המחקר וכיו"ב. אפשר לשלב תמונת רקע יחד עם כל הכיתוב הזה, בצורה כזו שזה לא יהיה כ"כ "עמוס" אלא יותר "נקי" ו"קלאסי"? >חשבתי לעשות שער בסגנון "איקאה מציגה:" ואז לכתוב את שאלת המחקר. מה אתם אומרים? אשמח לקבל עצות/רעיונות/ניסיונות לעיצוב. הפרויקט הוא כ100 עמודים, משהו מאוד רחב ומקיף, ולכן גם אם תעצבו משהו שלא יתאים לשער - יהיה לי היכן להכניס אותו, כי אני רוצה שהפרויקט יהיה גם קצת ויזואלי, ולא רק מלל בלי סוף. אני אשאיר גם את המסנג'ר שלי: [email protected] תודה רבה!

Smertonos

New member
את יודעת איך לעשות

כך שאותה התמונה תחזור על עצמה באותו המקום בכל עמוד?

אממ...

לא כ"כ הצלחתי להבין אותך. אני מניחה שיש איזושהיא אופציה לעשות שאותה התמונה תחזור על עצמה באותו המקום בכל עמוד - אני לא יודעת. מה שכן, אני יודעת איך מזיזים תמונה בוורד, כך שאפשר לעשות על התמונה העתק הדבק ואז למקם אותה בראש העמוד השמאלי כמעין "לוגו" באמצעות האופציה של "דרך" (הכלב הזה). למה את שואלת?

Smertonos

New member
זה קשה לעבוד ב WORD

כאשר לא עובדים נכון. לאומת זאת עבודה נכונה עושה את החיים קלים (יחסית). את מוזמנת להסתכל בקובץ המצורף.

היי,

את יכולה ללמד אותי איך עושים את זה? זה נראה לי פתרון נפלא ששווה לאמץ. תודה

Smertonos

New member
כן

למעשה אני השתמשי ב HEADER. את יכולה לגשת בתוך MS WORD אל view>>header and footer ותוכלי לערוך את השדה. ה HEADER וגם ה FOOTER מופיעים בכל עמוד (אם אפשרות לא להופיעה בעמוד בראשון - שזה השער). אבל סה"כ כל תמונה או אובייקט ששיך אל HEADER AND FOOTER הוא לא חייב להיות בתוך הגבולות של HEADER AND FOOTER (את תראי את הגבולות כאשר תכנסי לתוך האופציה). הכי חשוב הוא זה שאת צריכה לדעת שזאת דוגמא לדברים רבים אחרים. כמו מיספור נכון, תיוק נכון של כותריפ וראשי פרקים ודברים אחרים שיכולים להיות מאוד כלים ולעזור לך או שיכולים להיות מאוד קשים. ככה סתם כדאי שתדעי שאם את עושה מסמך של 100 עמודים אז מאוד כדי לך לעבוד בצורה נכונה אם מה שנקרא HEADING בתוך STYLES כי אז אחרי שתסיימי את המסמך תוכי לגשת אל insert>>reference>>index and tables>>table of contents מה שיגרום ל WORD ליצור ראשי פרקים בעצמו (אם כמובן עבדת נכון).

מלאכיית

New member
ניסיון:)

האמת שאין לי כ"כ זמן אז הכנתי משו זריז.. יש שם 3 דברים: 1. כמו שביקשת איקאה מציגה (בלי הרבה אביזרים ותוספות), אני ינסה להכין יותר מאוחר משו בנוסח קצת יותר קלאסי פשוט אני קצרה בזמן.. 2+3. נסיונות ללוגו, חשבתי על הסגנון של הבית כי באיקאה יש דברים לבית.. מקווה שאהבת!

חחחח מקסים! ../images/Emo13.gif

אני אשתמש בהם. >> תוכלי למחוק את התלמיד עם המחשב ואת ה"איקאה מציגה:"? פשוט ממש אהבתי את הלוגו הממוסגר. >> מאוד אהבתי את מה שעשית, ואני באמת באמת אשמח אם תנסי לעשות עוד כל מיני דברים מיוחדים, וכמו שאמרת "קלאסיים" יותר. תודה |חיובי| ולכולם - אני צריכה עוד כמה דוגמאות, אשמח אם גם אתם תעזרו. זה עדיין רלוונטי.

מלאכיית

New member
ועוד אחד..

אם בא לך לשנות\עוד.. אין בעיה! באמת שאני עושה הכל זריז כי אני ממש קצרה בזמן..

מקסים מקסים מקסים!

>> אני עושה עבודה בתחום השיווק, ויש קטע כזה שאני ממליצה להם להכין "מוצרים פרסום", למשל עפרונות ועטים עם הלוגו של איקאה, תיק/יומן וכו' וכו' - תוכלי לעשות כל מיני דברים מגניבים על הקונספט הזה? אני אוכל להציג את זה כ"אילוסטרציה" - למשל להציע רעיון, ואז תעצבי עיפרון עם הלוגו, נניח.
>>מה שעשית ממש בטעם שלי, אז הייתי שמחה אם "תשחקי" בזה קצת ותעשי כל מיני דוגמאות נוספות. יש לי מלא מלא מלא מקום בפרויקט, אז... תעשי כל מה שתוכלי לדמיין. תודה!

Smertonos

New member
ויומן

את יודעת שבכתיבת עבודה את צריכה להפנות על המקורות של התמונות בבגליוגרפיה נכון?

למעלה