שואלת שאלה5
New member
היי
במסגרת הלימודים בכיתה י"ב - אני צריכה לכתוב פרויקט על רשת "איקאה". כמובן שגם מקבלים ניקוד על עיצוב הפרויקט, אופן ההגשה וכן היצירתיות. חשבתי על שני דברים: 1) לשים את הלוגו שלה בצד שמאל של כל עמוד בעבודה. כך זה ייראה "רשמי" יותר. 2) לעשות עמוד שער ייחודי לפרויקט עם הלוגו שלה. אין לי ולו חצי מושג בפוטושופ (שמעתי מברשות וברחתי
) אז אני פונה אליכם: > מישהו יוכל לעצב לי את ה*לוגו* בצורה שתשמור על הייחודיות שלו אבל תוסיף לו פן מעניין כלשהו? >לגבי דף השער - העניין הוא שמאחר וזהו פרויקט אז צריך לכתוב המון בדף השער: שם, המורה המנחה, תעודת זהות, שאלת המחקר וכיו"ב. אפשר לשלב תמונת רקע יחד עם כל הכיתוב הזה, בצורה כזו שזה לא יהיה כ"כ "עמוס" אלא יותר "נקי" ו"קלאסי"? >חשבתי לעשות שער בסגנון "איקאה מציגה:" ואז לכתוב את שאלת המחקר. מה אתם אומרים? אשמח לקבל עצות/רעיונות/ניסיונות לעיצוב. הפרויקט הוא כ100 עמודים, משהו מאוד רחב ומקיף, ולכן גם אם תעצבו משהו שלא יתאים לשער - יהיה לי היכן להכניס אותו, כי אני רוצה שהפרויקט יהיה גם קצת ויזואלי, ולא רק מלל בלי סוף. אני אשאיר גם את המסנג'ר שלי: [email protected] תודה רבה!
במסגרת הלימודים בכיתה י"ב - אני צריכה לכתוב פרויקט על רשת "איקאה". כמובן שגם מקבלים ניקוד על עיצוב הפרויקט, אופן ההגשה וכן היצירתיות. חשבתי על שני דברים: 1) לשים את הלוגו שלה בצד שמאל של כל עמוד בעבודה. כך זה ייראה "רשמי" יותר. 2) לעשות עמוד שער ייחודי לפרויקט עם הלוגו שלה. אין לי ולו חצי מושג בפוטושופ (שמעתי מברשות וברחתי