היי

א י ט י

New member
היי

היי . אני איתי אני נמצא בלונדון וראיתי שהמגזין מוז'ו הוציא מהדורה עם רוג'ר ווטרס בשער. קניתי אותה מדובר בראיון די נרחב עם רוג'ר ווטרס על תהליך היצירה של החומה , וראיונות של אנשי הצוות שעמלו במסע ההופעות של החומה בשנים 1980-1981 מנקודת מבטם איך הכל התנהל בחזרות ואיך תוכננה ההפקה הענקית הזאת. מאוד מעניין . המהדורה מגיעה עם דיסק עם גירסאות של להקות בריטיות לחלק הראשון של החומה.שנקרא-the wall re-built . חודש הבא יוצאת מהדורה שתוקדש לחלק השני של הראיון ולחלק השני של הדיסק של להקות במבצעות אותו. אני חושב שאלה גירסאות שהוקלטו במיוחד למהדורה הזאת של מוז'ו. אני ינסה לתרגם את זה מדובר במספר מאוד מכובד של עמודים שהמגזין מקדיש לראיון.עם תמונות והכל סי יא

תודה על הדיווח!

אכן שמעתי שיש גליון חדש עם ראיון עם ווטרס, אבל לא ידעתי בדיוק במה מדובר. נשמח לכל מידע שתוכל להביא. המגזין MOJO מיובא לארץ, אך הוא מגיע לכאן באיחור של כמה שבועות, וכמדומני ללא הדיסקים המצורפים.

הגליון הגיע לארץ

רכשתי אותו, אבל אני לא יודעת מתי אגיע לקרוא אותו. ברפרוף, הוא מדבר כאן על כל הנושאים הגדולים: אמו, סיד, ההשוואו ל"טומי" ועוד. יש גם כתבה נפרדת על הטור של ה"חומה", מ-1981. הגליון הזה הוא רק חלק ראשון. בחודש הבא, כתבה על עשיית הסרט "החומה", רשימת 30 השירים הכי טובים של הפלויד (מוג'ו מנפיקים רשימה כזו לפחות אחת לשנה, לפלויד - הזדמנות למבקרים לכתוב מה השירים האהובים עליהם) ועוד פרפראות.

למעלה