היי

היי

אני וחבר שלי רוצים לנסוע לדרום אמריקה בסביבות ספטמבר לתקופה של חודש עד חודשיים, אני יודעת שזה מעט זמן. איפה הכי מומלץ לבקר? כמו כן, כמה תקציב כל אחד מאיתנו צריך?

Mor167

New member
בדרום אמריקה יש הרבה מה לראות

ובלי סוף, השאלה איזה מדינות אתם תתמקדו ?

אני לא ממש יודעת

אני חושבת על ארגנטינה, ברזיל.. אני צריכה המלצות מה ואיפה הכי כדאי לבקר

meni1234

New member
ארגנטינה צ'ילה ואורוגואי

אפשר לבקר בתקוה הזאת בבואינוס איירס ברילוצ'ה פונטה דל אסטה פוקון ועוד מלא יעדים

meni1234

New member
ככה

בואינוס איירס - שבוע + ברילוצ'ה והאיזור - שבועיים פוקון - 5 ימים פונטה דל אסטה - תבדקו אם זאת העונה - שבוע. במידה וזו לא העונה לוותר את יכולים להיות גם באל קלפטה - אמנ מחוץ לעונה א נראה לי שיהיה אשר לבקר בקרחון ולעשות שיט קרחונים ואולי אפילו לבקר באל צאלטן והנוף המדהי שבה אפשר לבקר באיגואסו ואפשר כמובן לבקר בעוד המון מקומות הכי טוב שתקראו ותראו מה את אוהבים ותחזרו לשאול שאלות

0 אור 0

New member
למה אתה מפריד בין פוקון לברילוצ'ה והאיזור?

אמנם זה כמה שעות טובות של נסיעה, אבל במרחקים של שם נחשב כאותו איזור בדיוק - מי שבפוקון קופץ דרך ברילוצ'ה ומי שבברילוצ'ה עובר דרך פוקון

orired6

New member
לכל שאלה תשובה

בעיקרון התקציב תלוי באטרקציות שאתם רוצים לעשות ,החישוב הוא פחות או יותר 1000 דולר לחודש כאמור במדינות עניות תשלמו פחות. ספטמבר ואוקטובר זה בדיוק על הטפר שבין תחילת העונה בארגנטינה וצ'ילה לסוף העונה בבוליביה ופרו. אשמח לעזור בהמשך אורי,סוכן נסיעות רד בואנוס איירס-סוכנות נסיעות והוסטל [email protected] טלפון:454-11-4371-810 טלפון בעלות שיחה מקומית: 03-9789947

למעלה