היי........

DiGiHiLa

New member
היי........

באתי להיפרד...במילא אין כאן אף אחד חוץ ממני כך שזה לא משנה טקאטו בכה היום בפרק אוף...
טוב אני פה בצ´אט בייי

Morphia

New member
לא!!!!!!!!

לא לדבר על פרקים לפני השידור החוזר!!! יש פה אנשים בקורס קיץ שלא יכולים לראות את זה בבוקר... *בוכה* ולא ראיתי את טאקטו בוכה...

Digi Lista

New member
בוקר טוב!

מה קורה איתכם?נהניתם מהפרק?טוב נעבור ישר לעיקר... לגביי הפרק היום עד כמה שזה ישמע מגעיל מצידי אבל טקאטו פשוט הצחיק אותי!אומנם הבנתי אותו ואת הדאגה שלו(שהיא כמו תמיד לא להיחשב למאמן הדיג´ימון הגרוע ביותר...)אבל הבכי...ואיך שהנרי אמר כשהוא העיר אותו "לא הערת אותי,רק ישנתי"(נדמה לי שזה מה שהוא אמר) פשוט גרםלי לצחוק בטירוף!,בנוסף למרות שאני יודעת מה הולך להיות(אני לא מגלה,להירגע...)לדעתי אימפמון וקולומון(לא מעניין אותי איך קוראים לו בעברית!)פשוט צריכים לשתף פעולה ולשחק כול היום, קולומון לא יפגע באימפמון כמו גרוולמון ואימפמון לא יגיד בקולו השטיחי דברים מצחיקים(למרות שאי אפשר בלעדיהם...)כמו שהוא אמר היום... מורפיה לגביי מה שאמרת שיש לך בבוקר דברים אחרים(גם שינה נחשבת,לא אצלי,אני מתעייפת מלישון...)לעשות ורק בצהריים יש אפשרות לראות את הפרק יש בעיה, אומנם זה נכון והרוב לא רואים את הפרק בבוקר(או שאני טועה) וזה בהחלט צודק מבחינתם לבקש שלא יהרסו להם את ההנאה מהצפייה בפעם הראשונה בפרק אבל לגביי זה אין מה לעשות כי מנגד יש כאלה שכן יכולים לראות בבוקר את הפרק ובוער להם(טוב,לא מצאתי הגדרה אחרת)להכנס לכאן(מומלץ כמה שיותר...) ולדבר על הפרק, אבל מי שנכנס ראשון אחרי הפרק (אם הוא ראה) יכול לכתוב בכותרת "הפרק היום"... או משהו בסגנון ואז מי שלא רוצה לקרוא את זה בבוקר יקרא את זה אם יבוא לו אחרי שהוא ראה את הפרק, הולך? ראיתי שאתמול בלילה נכנס מישהו והתחיל לפלוט כמויות של שטויות על כמה שדיג´ימון זה טיפשי,לא בוגר ושאר ה"פקה פקה", מאוד שמחתי לראות שבאמת איכפת לכם מהפורום ומדיג´ימון והבנאדם הותקף בצורה רצינית(ייבוש...), בהתחלה חשבתי גם לענות לו כי יש לי הרבה מה להגיד ולמעשה חיכיתי כבר שבוע(מאז שהפורום נפתח) שתכתב הודעה בסגנון הזה כדי ש... אני אוכל לחייך כאשר אני מוחקת אותה!(רוב הזמן אין לי בעיה כששואלים מה הקטע של דיג´ימון ורוצים השוואות בין דיג´ימון לפוקימון וכו´, אבל חשובה גם הדרך בה אומרים מה שאומרים!),שלא תבינו לא נכון הכיף שלי בחיים הוא לא למחוק הודעות, אבל כשמבלבלים יותר מידיי את המוח ומעליבים את נושא הפורום אני ממש שמחה לא להשאיר זכר להודעות... רציתי להגיד עוד משהו אבל מרוב דברים אחרים שכחתי...לא נורא,שיהיה לכם יום טוב.

Morphia

New member
אה... ממש לא

למרות שלפי איך שהענינים מתקדים, גם כשיהיה לי קורס קיץ באוניברסיטה אני אבקש שלא תהרסו... בכל מקרה, לא, זה קורס קיץ ב.. מ...מתמטיקה *נגעלת נורא* ואני מסכימה עם ההצעה של דיג´יליסטה. שלא תבינו אותי לא נכון, אין לי בעיה עם ספוילרים, אבל יש דברים קטנים (כמו הבכי של טאקטו היום) שאני לא רציתי לדעת... אני גם צחקתי מהקטע של הנרי (´לא הערת אותי, רק ישנתי´), ואת כל האימונים עם גרוולמון, זה היה משעשע. והקשת... אני לא אתן את ההערה שלי בנושא הזה... טוב, היה את הקטע המצחיק הזה- ´תדחוף יותר חזק טאקטו´... אבל זה מסוג הדברים שאני לא אוהבת לחשוב עליהם ברצינות... אה, וכרגע ראיתי את הפרק (לא! באמת???) ואפשר להתקשקש עליו כמה שאתם רוצים ^^ ותודה שלא המשכתם לספר לי מה היה שם :-*

ריינמון

New member
אנחנו ניתגעגע

לפחות אני שבוע שלם שבוע שלם את בורחת לנו למושב לא יהיה לי עם מי לדבר עד 4 וחצי ליפנות בוקר ולהגיד כל שתי דקות משעמם טוב אז אפילו שאת לא יכלה ליקראו את זה אז תעני

Digi Lista

New member
בהצלחה בקורס!

מתמטיקה בקיץ?למה???(לי זה נשמע כמו ביטוי חסר משמעות או איזו קללה...)אבל בכול אופן אני מאחלת לך בהצלחה ענקית, תיהני עד כמה שאפשר(למרות שזה מתמטיקה...)ותחזרי הביתה וישר תראי דיג´ימון...(היי,זה עדיין פורום דיג´ימון אז צריך קצת קשר...)

Snake Bandage

New member
גם אני הייתי אמורה לעשות קורס קיץ

אני פשוט חלשה במתמתיקה, אז בית הספר שלי (שישרף...) החליט שכדאי לעזור לי, והם המליצו לי על קורס קיץ מטעם בית הספר שלי שהרבה. אני לא רציתי לפספס דיג´ימון בבוקר ושינה עד מאוחר, אז החלטתי לקחת מורה פרטי. והוא יתחיל ללמד אותי רק באוגוסט, בשעות שלא מתנגשות בדיג´ימון, אז הרווחתי. ^_^

Digi Lista

New member
גם אם...

היית מפסידה פרקים היו כול כך הרבה שידורים חוזרים שכבר היית משתגעת(מדובר כאן בניסיון משתי העונות הקודמות,אומנם הקלטתי אותן אבל מרוב שכבר היו כול הזמן שידורים חוזרים לא יצא לי בכלל להכניס את הקלטות לווידאו ולמרות הכול אני יודעת את הפרקים בעל פה פחות או יותר)... בכול אופן שיהיה גם לך בהצלחה עם המורה הפרטי ושהכסף לא ילך לחינם...

Snake Bandage

New member
איזה כסף בראשך?

המורה הפרטי הוא בן של חברה של אמא שלי, אני מקבלת הנחה! D=

P3H2O

New member
יש לי שאלה חשובה!!!

זה בקשר לפרק של אתמול!! טאקטו אמר שהוא מצטער שהוא לא צייר את הגדילה של האדום ההוא יותר קטנה, כלומר הוא יצר דיג´ימון? את הדיג´יגדילה שלו?????

ash 1

New member
מממ

ניראה לי שכן אחרי הכול הוא יצר את גילמן אז למה הוא לא יכול ליצור את הגדילות שלו זה נישמע לי דיי הגיוני מה שאני לא מבין זה איך הציור שלו הפך לאמיתי כי אני לא ראיתי את הדיג´י כלי שלו סורק את הציור של הגדילה

למעלה