טוב, גם אני חדשה אבל הסרטים היחידים שראיתי הם מותק הילדות התחלפו, אבא משתדך, פספורט לפריז, גול כפול ושפתינו חתומות... אבל אני רוצה להשיג עוד סרטים אני יודעת שיש עוד מלא אבל אין לי איך להשיג את זה... אם אפשר להשיג עוד.. אז איפה??? ואיך????
למה אתם לא עוזרים לי... אני נראה לי אחפש פורום אחר באנגלית... גם יותר קל לי לדבר באנגלית..... עכשיו.... אני חדשה רציתי שיעדכנו אותי ויעזרו לי.... למצוא את מה שחיפשתי אבל אני רואה שלא.... אז תודה רבה לכם וביי
לידיעתך אני יודעת לקרוא טוב מאוד ואני לא מבינה מה הבעיות שלך??????? זה פורום ואם אנשים ירצו לענות לך הם יענו ואם לא אז לא..... שימי לב לצורת הדיבור שלך כי לא נראה לי שככה תשיגי לך תשובות!!! אם לא שמת לב ניסיתי לעזור מקודם אבל אני מצטערת בכלל שניסיתי.....
שימו לב למשהו..... מוקה15 הזאת נכנסת..... וכולם קופצים לברך אותה.... אני נכנסת לפורום ואף אחד לא שם עליי...... למרות שאניחדשה בדיוק כמוהה.... יש הבדל יחיד בינינו... היא נכנסה לפורום כמה דקות לפניי... זה הכל.. אני הייתי צריכה את העדכונים שהיא הייתה צריכה אבל לא תודה אל תזיזו את האצבעות העדינות שלכם כדי לכתוב משהו על המקלדת... אני אסתדר גם בלי זה..... בכל אופן רק רציתי להגיד תודה רבה לכל הנחמדים והנחמדות שטרחו לענות לי
אני רק עכשיו ניכנסתי לפורום וראיתי את ההודעה שלך..... וזה לא שלא שמים עליך, יכול להיות שלא כל האנשים בפורום או שהם ישנים בכל אופן ברוכה הבאה מקווה שתהני בפורום!!
אני מקווה שתהני בפורום גם אני עכשיו נכנסתי בטח לא ענו לך כי לא היו עכשיו אז הרבה אנשים בפורום שנכנסת ושמוקה 15 נכנסה היו הרבה אנשים אז אל תשימי לב !!! אז אני מאחלת לך שתהני בפורום אההה אני צריכה לעדכן אותך שאנחנו עושים אגודה כדי שהתאומות יבואו לארץ אם את רוצה להשתתף דברי עם מוטי מנהל הפורום!! תתחדשי בפורום מענבר!