היי

רחלוש35

New member
היי

אהלן שמי רחלי ואני יוצרת בובות בעיקר מבדים אני נורא אוהבת את זה ומחפשת להראות את הבובות שאני עושה בכל מיני דרכים אם מישהו יודע איך לכוון אותי למשל אם יש איזה שהיא תערוכה או סתם מפגשים אני אשמח לקבל יעוץ אז תודה בנתיים יום טוב אגב שמתי כמה תמונות של הבובות שאני עושה הנה הפון שלי 054-6962512

יהבוליק

New member
היי רחלוש../images/Emo245.gif

דבר ראשון : ברוכה הבאה אלינו! שמחים שבאת, ושמחים להכיר
איזה מתוקות הבובות שלך, ממש נמסתי
האם יש לך גזרות לבובות האלה? ואיזה עוד בובות יש לך להראות לנו? הם ממש מתוקות אז ברוכה הבאה , ותדעי שאנחנו נחמדים ממש..
( מקוים שגם את ..
) יהב

יהבוליק

New member
היי רחלוש../images/Emo245.gif

כבר שלוש פעמים כתבתי לך "ברוך הבא " וכל מני מחמאות , וכל פעם נמחקה ההודעה , אווווף. אז ברוכה הבאה, הבובות מתקות , האם יש לך גזרות שלהם? , יש לך עוד תמונות להעלות? רק תדעי שפה כולם נחמדים, ולכן גם את .. ( מקוה שההודעה תשלח..
) יהב

רחלוש35

New member
היי

תודה על המחמאות אין לי גזרות שלהם אבל אני יכולה לעשות עוד בובות יש לך רעיון איך אפשר למכור אותם או להראות אותם בתערוכות?

שלום רחלוש וברוכה הבאה לפורום שלנו ../images/Emo140.gif

קבלי את התנצלותי על התגובה המאוחרת אבל לצערי בימים אלה אינני מוצא הזמן להגיב בפורום בקצב הרגיל לי. ראשית נשמח לראות עוד תמונות של הבובות שאת יוצרת
האם את מכינה גם בובות לתיאטרון בובות? האם הכנת אי פעם בובות כאלה? אם כן יהיה נכון ומתאים יותר לרוח הפורום וגם כדי לאפשר לאחרים להתרשם מהן ואולי אף לפנות אליך לצורך קניה\עיצוב שתעלי תמונות שלהן. לגבי שאלתך לגבי מכירה של בובות - תמיד קיימת בפנייך האופצייה לפנות לוועד של המדרחוב נחלת בינימין בת"א ולהציע להם להקים שם דוכן ביריד המתקיים שם בכל יום שלישי ושישי, יש גם דוכנים כאלה ברחוב דיזינגוף באיזור פסאג' הוד ותיאטרון בית לסין. בכל אופן שיהיה בהצלחה נשמח לעזור, להציע ולסייע ככל יכולתנו גם בהמשך

למעלה