היי:)

Twilight Girll

New member
היי:)

מישהו מכיר תפקיד בבסיס סגור שקשור איכשהו לדוברות-עיתונאות-תסריטאות-הסרטה משהו כזה?.. אני יודעת שרובם הגדול בבסיס פתוח, אבל אין משהו דומה שלא?.. מישהו יודע?

hillator

New member
ככה

את בפרופיל מתנדב? אני יודעת שיש יחידה שמלווה כוחות בשטח אז זה בבסיס סגור אבל קשה לי לאמין שישלחו לשם מתנדבים

yarivito

New member
אממ

אצלי ביחידה(בסיס סגור) יש מחלקת פיתוח והדרכה שהם בתכלס מכינים סרטי הדרכה וגם סתם סרטים רגילים, אולי זה התחום שאת מחפשת? יש מתנדבים במחלקה הזאת, אם יש אצלי ביחידה, כנראה שגם בבסיסים סגורים אחרים יש, צריך לשאול.

hillator

New member
בגדול אין מניעה למתנדב

לשרת בבסיס סגור המקום רק צריך להיות ארוך מבחינה רפואית. למשל אם המתנדב אלרגי לביצים המטבח שם צריך לספק לו מזון נטול ביצים

Twilight Girll

New member
לא, אישית אין לי בעיה

לשרת בבסיס סגור.. הבעיה הרפואית שלי לא מונעת ממני.. וזה ממש חשוב לי. מצד שני, אני כבר המון זמן מחפשת תפקידים ואלה התפקידים היחידים שממש מעניינים אותי, אבל הם נמצאים רקבבסיס פתוח. אזאני.. בבעיה. חח:) וyarivito - אתה יודע איזה חיל זה? למי אני צריכה לפנות כדי לברר על התפקיד הזה? תודה!

hillator

New member
מי שקובע אם את

מסוגלת או לא זה רופא בכל אופן ניסית בדובר צהל? או אולי בבואנו חיל אוויר או במחנה? אני בטוחה שיש להם גם כתבי בטח

g a l4

New member
כשאת כותבת תסריטאות והסרטה את לוקחת בחשבון

גם עריכה? כי לפי מה שידוע לי, ברוב המקומות כולם עושים הכל.. אז שלא תגיעי לבסיס בציפייה להתמקדות בתפקיד אחד שאת אוהבת ותתבאכזבי שיש בו עוד תפקידים שאת פחות מתחברת אליהם.. בכל מקרה, אני חושבת שכמעט בכל החיל הירוק יש תפקידי עריכה (כמו שאמרת, רובם בבסיסים פתוחים אבל אני מניחה שיש גם בסיסים סגורים שעוסקים בזה) בחיל האוויר אני יודעת שחוץ מבקרייה (שיש שם עבודה בתחום הזה, אבל זה בסיס פתוח), יש גם בטכני ובחצרים (ששניהם בסיסים סגורים) אל תשכחי, את מתנדבת, לדעתי יש לך אפשרות לבדוק עם תא מתנדבים על תפקידים כאלו ובגלל שאין בעיה של תקן עם מתנדבים אני מניחה שלא יהיה להם קשה למצוא לך בסיס סגור שעוסק בתחומים האלו (בכל חיל..) שיהיה המון בהצלחה

hillator

New member
תא מתנדבים ח"א

זה הטלפון האזרחי שלהם 036063562 יושבת שם קצינה ממש נחמדה בשם טל והיא מצאה פה לאנשים תפקידים מאוד מהר, שווה לבדוק מולה.מה גם שהטכני וחצרים יכולים להיות טובים עבור מתנדבת כי הטכני ממש קרוב לרמב"ם וחצרים לסורוקה ככה שמבחינה רפואית את מכוסה

Twilight Girll

New member
כן*, דיברתי איתם האמת.

אבל לא היה משהו בבסיס סגור שיכלו להציע לי.... ושוב, מבחינה רפואית אין לי שום בעיה לשרת גם בחור הכי חור פה, אני לא צריכה בית חולים לידי או שומדברכזה... הבעיה הרפואית שלי לגמרי זניחה..

noobizm

New member
אמנם לא בסיס סגור

אבל אם את מעוניינת להתנדב ליחידת ההסרטה של דובר צה"ל את מוזמנת ליצור איתי קשר. אם את מעוניינת בבסיס סגור כי שם השירות יותר משמעותי אז אין לך מה לדאוג.

למעלה