היי

gillyr

New member
היי

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל לבעלי יש התקפות זעם שבהן הוא מקלל. הוא מסרב ללכת לטיפול פסיכולוגי / פסיכיאטרי. השאלה היא אם יש טיפול לא קונוונציונלי לטפל בזה ? איך אפשר לשכנע אותו ללכת ?

EYAL HAI

New member
אומנות לחימה סינית

אם אתם גרים בת״א-מרכז שילחי אותו אליי לתרגל קונג פו. אם אתם לא ממרכז הארץ חפשו מקום קרוב שבו יוכל ללמוד. דרך אומנות לחימה ניתן לשפר ולבטל הרגלים והתנהגויות שונות,רק שדרושה הרבה סבלנות ווהתמדה. הנייד שלי:0544804202.בהצלחה

ינוקא1

New member
מצטרף לרעיון של אייל ^^^

זה יכול להיות מעולה עבורו - בהנחה שהוא בגיל מתאים.

tomifu

New member
הייי

בהמשך לדבריו של איל וינוקא... כל גיל הוא מתאים... ואין הגבלה. מבחינת טיפול בכלים אחרים (למרות שמבחינתי אומנויות הלחימה הן הכלי הטוב ביותר לכל בעיה קיימת - ואני משוחד), כמובן שניתן לעזור בדיקור וצמחי מרפא אך יש לבצע אבחנה מסודרת.

ronal233

New member
למה הוא כן מוכן?

במצבים כאלו הייתי אומר שצריך משהו משולב של תזונה וטיפול שיחתי, עם פעילות (כפי שהציעו לך שזה מדהים!) . ברפואה הסינית יש הרבה פתרונות למצבים אלו... דיקור, מגע ותזונה... אני ממליץ בחום. ואת יכולה לשכנע אותו בסיפור טוב , או עם המלצה חמה על מטפל... בהצלחה

הר געש

היי, לרפואה הסינית יש הסבר יפה מאוד למהות של הכעס, בעיקר בהיבט של התקפי זעם וחימה. הדבר דומה להתפרצות של הר געש. רוב האנשים מנסים לבלום את ההתפרצויות שלהם ע"י התאפקות, אבל זה כמו לסתום הר געש פעיל עם סדין. האם ידעת שברפואה הסינית המסורתית אין טיפול פסיכולוגי כפי שמקובל במערב? ובכל זאת גם הסינים בני אדם ותמיד יש והיו סינים כעוסים, עצובים, מדוכדכים ומתפרצים. הכלים בהם מטפלת הרפואה הסינית במצבים נפשיים כאלה - כולל התפרצויות זעם - הם הכלים הרגילים שלה: דיקור, מגע (שיאצו, טווינה), תזונה, צמחי מרפא ויעוץ. אפשר גם אפשר לטפל בהתקפי זעם. מנסיוני הדבר פועל היטב ועשוי להתאים בדיוק למי שלא אוהב את גישת ה'בוא נדבר על זה'

למעלה