היי!!!

אוריין1

New member
היי!!!

אני חדשה בפורם הזה.. אני מירושלים שבט בית הכרם קיבלתי להדריך ד´ בנות שנה הבאה אני די מאוכזבת כי אני מרגישה שלא סומכים עלי וזה קצת מעצבן אותי.. אני גם ממש מפחדת מהשנה עם לימודים בגרות והדרכה.

MajorGad

New member
אהלן!

אני גד, שבט מצדה, גדוד כרמל (שמינסטים 2003!) ואני לא עושה משהו רציני בשבט שלי שנה הבאה (ועדת קהילה), אבל אני מקווה טו פרוטקט הים פרום דה סקאם אוף דה יוניברס במסגרת המש"ז!, עיזבי אני קצת נסחף בגלל השעה.. בכל זאת נעים מאוד! כן להדריך ד´ זה מעצבן (יש לי ניסיון עם זה), אבל חוצמיזה לרוב החניכים פשושים שאפשר לעשות איתם מה שאת רוצה.. לבית הכרם אין כללי, לבית הכרם אין כללי! לילה טוב שיהיה בהצלחה ואת מוזמנת להוסיף אותי לאייסיקיו..המספר 19731725

למצדה אין פטל למצדה אין פטל

קודם כל ברוכה הבאה לפורום יו אני ממש מרגישה כמוך נתנו לי הדרכת ה´ (למרות שביקשתי ו´) וזה נורא מפריע לי כי אני יודעת שאני מסוגלת להרבה יותר אני לא יודעת למה המדריך שלי חושב שאני לא (זה לא שהוא אמר לי את זה אבל ככה בכל אופן אני מרגישה). בקיצור החיים קשים אבל תלכי בגישה שלי תהיי המדריכה הכי תותחית בעולם ותראי להם שהם טעו וגם הפסידו וכך לפחות תוכלי לשנות את הגישה שלהם כלפייך לגביי שנה הבאה! אוף מחר אני צריכה לקום בעשר ללכת לשבט להעביר את כל הציוד למתנ"ס לבנות לבנות לבנות לבנות (פארק קופים להפנינג חוגים) ואז בלילה פעולת שכב"ג עד הבוקר בבוקר... לבנות לבנות לבנות לבנות בער אנשים מגיעים בלילה לפרק לפרק לפרק לפרק ואז להחזיר את הציוד לשבט ולמה אני ערה בשעה כזאת? כי עד עכשיו הכנתי שלטים לגיוסים וסוף סוף סיימתי להכין את הצופרי טלפון לחניכים שלי! ומי ילדי שמנת? בית הכרם! ומי ילדי כפית זהב? בית הכרם! אגב דפקו לכם מלא חולצות... אה ואני משבט ערבה...

אמרו לי שיש איזה משו... צופים בכיכר

מה זה?..... וכתבו שחניכי ז´ח´ יכולים לבוא... זאת אומרת שזה חובה לט´?..פרטים....

לפי מה שאני יודעת

אנחנו באים עם כל החניכים מכל ההנהגות... אתם יודעים מזה אומר? שכל הפורום יהיה בכיכר רבין באותון יום ובאותה שעה חבל שלא נוכל להפגש.... (אתם יודעים חניכים רובנו מדריכים)

בשלושים לחודש

יש את הצופים בכיכר וכל ההנהגות מגיעות לכיכר רבין כמעט בטוח שיחד עם החניכים כך ש... כן כל הפורום יהיה באותו מקום ובאותה שעה ובאותו יום

חחח פואה היה השופט שלכם?

תנחומיי הכנים סתם לא הוא אחלה גבר! חוצמזה מה אתם מאשימים אותו זה בעיה שלכם לא שלו

שלום..

אני נעם משבט מצדה.... גדוד יזהר חמשושים 2003..... ואל תחשבי שלא סומכים עליך או משו בגלל שנתנו לך ד´.... כי גם ד´ זה תפקיד....

אוריין1

New member
קודם כל תודה..

דבר שני- הוספתי אותך לאייסיקיו דבר שלישי- למצדה אין 6 פרסים..

MajorGad

New member
לימודים, בגרויות, הדרכה וכל זה..

אני השנה ניגשתי ל-3 בגרויות, 3 מתוך 5 במתמטיקה, יחידה לשון ויחידה היסטוריה.. נאמר את זה ככה, זה יסתדר לך מצוין עם הדרכה אם תדעי לנצל את הזמן שלך בצורה הטובה ביותר, כלומר אל תדחי הכל לרגע האחרון כמו שאני עשיתי ואז זה יצא ככה שאני נאלץ לעשות שיעורים או להתכונן למתכונת בשבט, וזה יצא מאוד לא נח בהתחשב בזה שהייתי חוצניק השנה. אז פשוט תסדרי את הזמן שלך לישב"צים, לימודים, הדרכה ובילויים. ועוד דבר שלמדתי השנה...אם עושים שיעורי בית מתכוננים פחות זמן למבחנים..ככה זה היה במתמטיקה שתמיד עשיתי שיעורים ובקושי התכוננתי למבחנים והוצאתי ציונים יפים. בהיסטוריה ולשון קרעתי את התחת שבוע לפני עם המון לחץ וכל זה ואפילו ביטלתי פעולות כדי להספיק ללמוד את כל החומר ויצא שלא למדתי את כל החומר..אבל חפיף..ציוני מגן היו גבוהים
ובקשר להדרכה, כן להדריך ד´ זה מסריח, אין להם רקע בצופים, הם ילדים ממש קטנים שצריך להיזכר מה עשינו בקיטנות שההורים שלחו אותנו כדי להביא להם פעולות ובאמצע לשלב גם ערכים וכאלה.. אבל מצד שני, אל תחשבי על זה בצורה כזו..תחשבי שאת מקבלת חניכות שאין להם רקע בצופים, שהן לא יודעות מה זה צופים ואת בעצם, כאילו באה ללמד אותם הכל מהיסוד והם יסתכלו על הצופים כמו מה שאת אומרת...אם תעשי דברים כיפיים וכאלה תוכלי בכיף להשאיר את הקבוצה בצופים שזה בעצם המטרה בגדול בהדרכת ד´..להכיר להם את הצופים ולהשאיר אותם שם. ועוד דבר מאוד חשוב...מדריך צריך להיות אלוהים בשביל החניכים שלו, ברגע שתהיי אלוהים בשביל החניכות שלך הם יעשו מה שאת רוצה.. ודבר אחרון וחביב..בקטע שלא סומכים עליך...אם לא היו סומכים עליך לא היו נותנים לך ללמד קבוצה מה זה צופים ולהשאיר אותם בצופים..תחשבי על זה ככה. למשל אני השנה הרגשתי שלא סומכים עלי וזורקים אותי מהשבט אז פשוט פרשתי מהתפקיד שהם נתנו לי...וזה סיפור ארוך יותר, אני אספר בהזדמנות. אז אם את באמת מרגישה ככה ובאמת לא סומכים עליך פשוט תפרשי...! הכבוד שלך קודם לתפקיד שאת מקבלת..

אני לא מסכימה איתך!

אם את מרגישה שלא סומכים עלייך שלא תעזי לפרוש תראי להם מאיפה משתין הדג תעשי לעצמך קבוצה של כלים שכולם ירצו להדריך אחרי זה את הקבוצה שלך שהמרכזים יגידו לעצמם "וואלה? יכלנו לתת לה יותר יש לה פוטנציאל יש לה מוטיבציה היא הגיע רחוק ומגיע לה את ההדרכה שהיא מבקשת (או מה שלא תבקשי בשנה הבאה) תגיעי למצב שהם לא יכלו להגיד שלא הוחכת את עצמך השנה תגיעי למצב שאנשים ידעו ויעריכו אותך שכל השבט ידע מי את ויחשוב שאת תהיי בין אלא שיחזיקו את השבט בתור מרכזת! אם לא קיבלת את ההערכה שמגיע לך תלחמי עליה אל תפרשי אל תראי להם שהם צדקו תחיכי להם שהם טעו ובגדול! אל תפרשי זה הדבר הכי לא נכון לעשות

מסכימה עם כל מילה...

גם אותי דפקו בשיבוצים... ביקשתי ז´ - ואחרי שהמרכז הבטיח לי שאני אקבל את מה שביקשתי - תקעו אותי בגדוד אחר (לא חשוב איזה), הגדוד הכי מסריח בשבט...! ניסיתי להיתווכח לשנות, בכיתי למרכז שאני לא רוצה, שאני אבוא בלי מוטיבציה ואהיה מדריכה גרועה וכו´ וכו´, והוא אמר שזה מה שמתאים לי ואלו צרכי השבט וזה הכי חשוב.... אני ממש לא מסכימה איתו, הוא סתם מזיין במוח ומוצא תשובה מטומטמת לכל טענה שאני מביאה לו - אבל החלטתי שאני הולכת להשקיע בשנה הזאת, להיות מדריכת #´ הכי טובה שהייתה בשבט הזה אי פעם - ושהמרכז יתפוצץ... וחסר לו שבשנה הבאה הוא לא ייתן לי את מה שאני אבקש...!!! נועה. נ.ב אבל מצד שני, אם אני אבוא ואשקיע בשנה הזו - ואצליח, הוא יבוא אלי ויגיד: "אמרתי לך! צדקתי שנתתי לך להדריך דווקא את השכבה הזו..."

אז תגידי לו

תראה איזה מדריכה פצצה הייתי ועוד לא היתה לי מוטיבציה תאר לעצמך מה היה קורא אם כן הייתי מקבלת ז´ וכן הייתה לי מוטיבציה להצליח?

נכון השנה זאת שנת מפקד

אז ב- 30.9 אחרי שמעבירים את כל מס´ החניכים כל תנועת הצופים מכל הארץ נפגשת בכיכר רבין (אין לי שמץ מה עושים שם) בעקרון את לא אמורה לדעת על זה עכשיו... אבל המדריכים שלך יסבירו לך בתחילת השנה...

אוריין1

New member
אני יודעת לנצל את הזמן טוב

אבל הקטע שאני פשוט בן אדם ממש ממש לחוץ.. בגלל זה אני מפחדת ואני בחיים לא אפרוש מתפקידבגלל שנתנו לי אחריות מסוימת אני צריכה לעמוד בה.. אני רק מקווה להיות ראשגדית שנה הבאה..

למעלה