היי היי לכם
P purehoney New member 9/9/12 #5 הודעה ראשונה אחרי כמה חודשים פומה אולי תצליחי שוב להדביק אותי בשמחה/התלהבות שלך מהחזרה שלי לפה כי עברתי סופש רע...אבל את בכל זאת חמודה תודה
הודעה ראשונה אחרי כמה חודשים פומה אולי תצליחי שוב להדביק אותי בשמחה/התלהבות שלך מהחזרה שלי לפה כי עברתי סופש רע...אבל את בכל זאת חמודה תודה
מ מוטי חוף מציצים New member 9/9/12 #7 היי אני מקדיש לך את השיר הזה...יעשה לך מצב רוח בטוח. . http://www.youtube.com/watch?v=zAaHhoNMXS0
P puma141 New member 9/9/12 #13 פיורית מתוקה , הלוואי ויכלתי הייתי מעבירה לך חצי מהשמחה שלי - או איך שאת קוראת לזה ברצון- אבל...את הגעת כשאני עפפפפפפפפה אז המקום הכי נכון וטוב למצוא את השמחה שלך זה- בתוך המחשבות שלך...
פיורית מתוקה , הלוואי ויכלתי הייתי מעבירה לך חצי מהשמחה שלי - או איך שאת קוראת לזה ברצון- אבל...את הגעת כשאני עפפפפפפפפה אז המקום הכי נכון וטוב למצוא את השמחה שלך זה- בתוך המחשבות שלך...
מ מוטי חוף מציצים New member 9/9/12 #15 אילנה האמת,אם היה רואה אותה(היא באמת יפה ) היה בא על ארבע או עם מונית ספישל. אילנה את הולכת לחתונה של ההם?
אילנה האמת,אם היה רואה אותה(היא באמת יפה ) היה בא על ארבע או עם מונית ספישל. אילנה את הולכת לחתונה של ההם?
א אילנה55555 New member 9/9/12 #20 חחח,אין לי אלפיות לחתונות למרות שבזמנו נטען במרץ שאני אחותה של הכלה,לא מכירה אותה כלל ומימיי לא החלפתי אתה מלה,גם לא בפייס' או כל מקום אחר. בדיוק אתמול נזכרתי בכמה דברים מאז..
חחח,אין לי אלפיות לחתונות למרות שבזמנו נטען במרץ שאני אחותה של הכלה,לא מכירה אותה כלל ומימיי לא החלפתי אתה מלה,גם לא בפייס' או כל מקום אחר. בדיוק אתמול נזכרתי בכמה דברים מאז..