היי

כוכבה14

New member
היי

את האמת הפייסבוק באמת מתסכל לראות חיים של אחרים , לפי דעתי צריך להפסיק להכנס לפייסבוק
אני גם במצב דומה יש לי חבר ואני לא מרגישה שאנחנו ביחד, בקושי מתראים ועוד גרים באותו עיר
תמיד יש את האחד שרוצה יותר מהשני במקרה שלנו אנחנו רוצים יותר ......

al19

New member
אממ אפשר עוד פרטים ?

או שזה רק הצהרה וזהו ?
כלומר, אוקי, אז לפי דעתך זה מה שקורה, שצריך להכנס לפייסבוק...
השאלה היא כזאתי
למה זה מתסכל לראות חיים של אחרים ?
מה יותר טוב להם ממך ?
או מה נראה ככה בפייסבוק ?
מה זאת אומרת אחד רוצה יותר מהשני ? הוא רוצה יותר ממך ? את יותר ממנו ?
ומדוע מ תראים רק בקושי ?

al19

New member
האמת שזה ... גם קורה לי

כל הזמן האמת
אני כל הזמן משקיע ומשקיע ומשקיע ומשקיע
ואף אחד אף פעם לא החזיר לי את ההשקעה
הרגשה כזאתי טיפה שיותר אכפט לי .. מכל אחד שנתקלתי בו מאשר שאכפט לו ממנו
כאילו.. לא יודע כאילו לא מבינים אותי טיפה..
לא יודע..
אבל זה גם לי קורה שאני כל הזמן משקיע.. ואף אחד לא משקיע בחזרה... וזה כזה מרגיז...
כי אני רוצה טיפה השקעה בחיים...

כוכבה14

New member
בטעות זה פירסם את התגובה בראשי

רציתי להגיב לתגובה של -"אני ממש לא יודע מה לעשות עם עצמי". של golanwalker שכתב ב 28/9
אני אסביר את עצמי בכל אופן - כשרואים בפייס תמונות או אנשים מפרסמים שהם בחו"ל או את הילדים שלהם זה קצת גורם לתסכול
שהחיים שלי עדיין לא הסתדרו ככה באופן אוטמטי כמה שנימנע זה בא בראש
יש כאלה שכן טוב להם ממני מי אמר שהחיים שלי מושלמים , או שיכול להיות שהם מפרסמים מרוב שעימום ולקנאות אחרים
כל הפייסבוק זה סתם שטויות רק כדי להרגיש שאני מקושר לעולם
במקרה שלי אני רוצה יותר ממנו הוא יותר חושב על קניית רכב לדוגמא אני יותר חשוב לי להתחתן לגור ביחד להשכיר דירה
כלומר אני רוצה את זה יותר ממנו הוא עדיין לא מוכן נפשית , ואנחנו מתראים פחות כי אנחנו לא גרים ביחד אז לא יוצא לנו להתראות הרבה, הוא גר עם הורים שלו , ורוב הזמן בעבודה , בגלל זה לי חשוב לגור ביחד ולהשכיר דירה להיות ביחד כמה שיותר
הוא לצערי לא ממש ממהר בזה.

al19

New member
אני מצטער :(

איך אבל הוא לא ממהר לצאת מהבית ?
כנראה יש לזה סיבה ?
מה הוא עובד ? כנראה עבודה מעייפת.. (נפשית מעייפת)

כוכבה14

New member
זה לא קשור לעבודה

אני לא יודעת איך הוא לא ממהר לצאת מהבית , אני למשל כבר לא יכולה לגור עם ההורים וקשה לי מאוד ככה
אני רוצה להיות עצמאית ובית משלי , אבל הוא לא ממהר טוב לו עם המשפחה ,הוא היה עובד בעבודה לא מסודרת
ועכשיו בזכות השיחות המעייפות שלנו הוא החליט לעזוב את העבודה וללכת לעבודה יותר רצינית עם משכורת יותר טובה
שזה גם הוא חושב 50 פעם לפני שעוזב , ועכשיו עד שקבענו שנחסוך לדירה וחתונה הוא מוציא את הרעיון לקנות רכב והוא
כל כך להוט על העינין של הרכב שזה פוגע שזה יותר חשוב לו
אבל אני זרמתי איתו כי הוא גם צריך להגשים את השאיפות שלו והרצונות שלו ואם זה מה שהוא רוצה אז אני לא אמנע ממנו
הוא מתכוון לקחת הלוואה .....
וכל העינין של לגור ביחד כמו שאתם רואים נדחה שוב גם אחרי השיחות שקבענו והוא יש לו את כל הזמן שבעולם ואומר לי
אל תדאגי זה יקרה בקרוב לאט לאט .......

והכי באסה שגם המשפחה מלחיצה אותי להתחתן כבר ממש אוירה כבדה בבית

al19

New member
אני מכיר את זה

וזה מובן.
אמרתי לך מה אני חושב בנידון במסר.
אבל בחיים לא תמיד מקבלים את מה שרוצים , וכן זה די באסה
אנכנו כל החיים שלנו נאבקים בשאלה הזאתי אם להשאר במצב ופשוט לזרום עם זה... אבל לא להיות עצמך כל כך ...
או
לעזוב את הכל, מה שנקרא אולי, ללכת ALLIN, לזרוק את הכל... אבל להיות עצמך.
שייקספיר קרא לזה להיות.. או לא להיות.. זאת השאלה
(עכשיו שאת מבינה את זה המשפט יותר מגניב נכון :) ?)
בכל מקרה, זה שאלה ודילמות שיש לכל בן אדם, והאמת שאין תשובה נכנונה, פה . פשוט אין.
הבאסה בלהתבגר היא שהחיים מתחילים להפסיק לתת לך לא וכן, ומתחילים לתת לך עוד תשובות, שבחיים מתחילים להיות גם גוונים של אפור באמצע, שאין תשובה אחת נכונה..
וזה הבאסה במצב שלך שאין תשובה נכונה לתת לך.
כל התשובות יהיו נכונות..
ולא נכונות
באותה מידה...
תעשי מה שהלב שלך אומר לך
ואם הלב שלך מבולבל...
אז תצאי לחופשה רק את, תנקי את הלב מה שנקרא, תצאי לחופשה לבד
רק את בלי אף אחת אחרת בלי אפילו חברות .. תיזכרי מה זה להיות כוכבה.. (אם זה השם שלך כן ?) ושאת תדעי מה זה להיות כוכבה שוב.. הלב שלך כבר ידע את התשובה... וזה מה שאת תצטרכי לעשות... עם כל הכאב של לוותר על החלום שלך.. או לוותר על האהבה שלך... בכל מקרה מוותרים על חלום אחד, ושוב אין תשובה נכנונה על איזה חלום מוותרים, זה רק הלב יגיד לך.
אז לסיכום
תצאי לחפשה תזכרי במי את.. תזכרי במה את רוצה יותר..
תזכרי במי זאת כוכבה האמיתית..
לא כוכבה עם החבר, ולא כוכבה שרוצה לעוף מהבית של ההורים אל אכוכבה .. כוכבה.. שמורכבת מכולם ביחד, אבל הזאתי שאת כבר התחלת לשכוח :)
וזהו...
את השאר אמרתי לך במסר:) ...
מקווה שזה עוזר ...
אולי סתם בלבלתי אותך

מה אני יודע....
אני גם כן רק מנסה לעזור פה לאנשים,..

כוכבה14

New member
תודה על העזרה

אתה צודק בזה שאת האומר תחשבי מה את רוצה באמת ותיהיהי לבד עם עצמך כי זה מאוד חשוב בשביל הדימוי העצמי
את האמת בא לי לא להיות תלויה באף אחד ופשוט לעשות מה שבא לי הלוואי רק שאמצא עבודה טובה שיעזור לי כלכלית
כי כסף זה ביטחון וכוח ,
אני חושבת פשוט לעצור את כל הקשר ללכת 2 צעדים אחורה ויהיה מה שיהיה פשוט לחדש אנרגיות

al19

New member
החלטה שלך.

אף אחד לא יכול להחליט בשבילך,
רק' לתת את דעתו על העניינים.. זה מה שאני לפחוט משתדל לעשות...

Optimistic Girl

New member
ברוכה הבאה לפורום

שאלה היא
מה את רוצה?
כמה פעמים בשבוע את רוצה להיות עם החבר?
ואיך זה מקדם אותך ואת החיים שלך, לראות בפייסבוק חיים של אנשים אחרים?
האם את חושבת שזה טוב להשוות את עצמך לאחרים? האם זה תורם לך?

כוכבה14

New member
תגובה

היי שבוע טוב, אני רוצה להיות כמה שיותר עם החבר , לקדם את הקשר , להשכיר דירה ,להתחתן
הבעיה שהוא קצת פחות מעוניין בזה ויותר מתעסק בקניית רכב , שזה מעכב את הזמן לגור ביחד
אנחנו מתראים יום כן יום לא כמה שעות ואני לא מרגישה שיש לי חבר כי עם חבר צריך לעשות המון דברים
אנחנו יוצאים כבר 3 שנים , ואני רוצה להקים משפחה וחושבת על החיים באופן יותר רציני , הוא קצת זורם עם הזמן
ולא ממהר ,ברור שזה לא קל להתחייב ולהיות עצמאיים אבל אני מרגישה שאני מוכנה לזה והוא קצת פחות ממני.
בקשר לשאלה האחרונה אני לא אוהבת להשוות את עצמי לאחרים ומשתדלת לא לקנאות כל אחד והחיים שלו
אבל הפייסבוק מעורר תסכול באיזשהו צורה , וגם מעורר שאיפות חדשות אני לא אומרת שזה רק לרעה יש פלוס ויש מינוס .

lee05

New member
היי

לפי הכרטיס שלך את בת 28 נכון? זה לגימיטי שאת רוצה להתחתן ולהקים משפחה. מה צוזר לי קצת, ששעתי בלבד לא באה לשפוט אותך, הוא שאתם כבר 3 שנים יחד ולא גרים ביחד.
אני מניחה שהוא בגיל שלך פחות או יותר והשאילה היא שאם את רואה את עצמך איתו עוד הרבה שנים ועם ילדים. לפי מה שאת כותבת כעת שאתם מתראים יום כן יום לא ורק לכמה שעות כש אתם גרים באותה העיר , מצטערת על הבוטות אבל זה נתאים יותר לזוג תיכוניסטים מאשר מערכת יחסים ייותר רצינית.

ניסת לדבר איתו? אם כן איך הוא הגיב?

כוכבה14

New member
היי

כן אני בת 28 הוא קטן ממני בשנתיים , אני כן רואה אותו עם ילדים אני יודעת שהוא בן אדם אחראי ומפרנס והכל
את צודקת במה שאת אומרת דוגרי אני מרגישה ככה שאנחנו כמו זוג תיכוניסטים בגלל זה אני רוצה לגור איתו או להתחתן
העיקר לעשות שינוי ולהיות יותר ביחד אז אני ירגיש באמת שאנחנו במערכת יחסים רצינית
וכשדיברתי איתו על זה הוא אומר שזה יקרה בקרוב והוא צריך לחסוך כסף אבל אחרי השיחה שלי איתו על זה הוא בא לי פתאום ברעיון לקנות רכב וזה קצת מעליב- כי הרכב יותר חשוב לו מאשר לגור ביחד כי כרגע כי לי מה שחשוב כרגע זה לגור ביחד ולחפש דירה ושום דבר אחר לא
אני חושבת שהוא עדיין בראש של תיכוניסט וזה מה שבעייתי כאן

lee05

New member
תזכרי שפייסבוק

מראה רק את שבריר השנייה של אושר של אנשים. זה שהכל מוצג שהם כל הזמן מחייכים נהנים וכו זה לא אומר שהדשא של השכן ירוק יותר.

כוכבה14

New member
בזה את צודקת

אבל לפעמים זה נראה שאנשים פשוט נאבקים ונלחמים כדי להראות
שהחיים שלהם מעניינים ומנסים ככה להשוויץ

Kagg6

New member
זה כזה פטתי

ליראות אנשים שמעלים תמונות שלהם לפייסבוק ממסיבות וכל החרטה שהם חושבים שיגרום להם להראות שווים יותר או "מגניבים"

יש לי חברים שחייבים לעלות על פעם תמונות ממסיבות טבע, ברים, מסיבות וכו'... ובהקצנה כמובן
זה ממש מעורר רחמים, אנשים בני 25 ויותר מתנהגים כמו ילדים קטנים שחייבים לקבל פידבקים ולהראות לכולם איפה הם היו וכמה "כיף" הם עשו..

כמו שאמרתי, פטתי

AnandamiDemian

New member
זה פשוט כי...

את הדברים הבאמת כיפים אף אחד לא מצלם ומעלה לפייסבוק.

למעלה