היי

סנדקית

New member
היי

אני קצת מודאגת, מודה. לא בא לי על אף אחד, אין לי כוח לשום קשר שיתחיל או שימשיך (הם על פי רוב נקטעים באיבם, עוד בשלב שמבקשים את הטלפון)וטוב לי עם זה... אני חושבת שאוכל ככה לחיות לנצח וזה לא מטריד אותי, לפחות לא על פני השטח, אבל אז כשאני ככה בשקט עם עצמי, אני שואלת "מה, זה באמת יהיה ככה לתמיד? לא תרצי לצור קשר רציני, תשארי עם העולם ומלואו שלך ותחלקי אותו עם עצמך ועם חברייך?" אני חושבת שהפחד הגדול שלי נעוץ ביכולת השיפוט שלי, איכשהוא מערכות יחסים שהיו לי התחילו והסתיימו, חלקן היו מיותרות וארוכות מדי ודי נמאס לי כל פעם מחדש לצפות, להתרגש, "להתאהב" ובסוף להשאר עם טעם רע בפה. טפ לייפ! יהיה בסדר ושנה טובה.

אני מרגיש הרגשה דיי דומה אבל ......

בסוף "תיהיה אהבה והיא תנצח" לי לוקח זמן להתאהב אני מאוד מאוד בררן אבל כשזה קורה לי אז זה קורה בגדול אני מאמין שגם אצלך זה יקרה גם אם תחליטי שלא לא תמיד שולטים על זה אם את לא מאמינה לי אז......תשאלי את דודו מהום סנטר

סנדקית

New member
תודה סוסון

ואגב, שאלתי את דודו והוא אמר שאין לו מושג. נו, ניחא.

תגידו לי ככה זה עובד כאן?

בחורה מספרת משהו אישי ואף אחד/אחת לא מתייחס? למה ? כי היא לא בחבר"ה ? כי היא חדשה אוליי? זה לא צריך להיות ככה......

ליאן.

New member
אני עדיין חושבת איך לענות לשאלה..

שכבר נשאלה 50 פעמים.. ונראה שאכין מסמך FAQ לפורום.. הסנדקית בהחלט נמצאת בחברה טובה, ומוזמנת להשאר.

יכולה מאוד להזדהות...

אבל הגעתי למסקנה שכשיגיע האדם המתאים, הרגשות הרדומים יתעוררו ויהיה שווה לי לוותר על החופש והנוחות שסיגלתי לעצמי בשביל להכנס לקשר... בהצלחה!

itaye78

New member
כנ"ל גם הנה

הרי לכל אחד יש בחיים סיפור שהוא מרגיש פתאופ מיוחד אצלי חשבתי שהיה ונזרקתי לכלבים אבל מה אפשר לעשות אוספים את מה שנשאר מהדריסה וממשיכים הלאה לא ננסה לא נדע חוץ מזה נשאר תמיד להסתכל ל הדברים היפים שבחיים - למשל סרטים של מונטי פייטון או מוסיקה של בי בי קינג לתוך הלילה האפל

סנדקית

New member
אז ככה...

מודה לך, שוב, סוס, על תשומת הלב, אתה עושה רושם של בחור רגיש וסימפטי וזה בהחלט פותח את הבוקר עם הרגשה טובה. אבל.... כבר כשכתבתי את הודעתי הרגשתי שאני לא ממש בטוחה שאני שואלת משהו ושאני לא ממש בטוחה שיהיה מה להגיד על הרהור מעין זה, כך שהפעם אני סולחת לכל חברי הפורום החביבים שהתעלמו ממני.... וכיוון שאסרטיביות זה השם האמצעי שלי, אם יהיה לי משהו ממש בוער וחשוב לכתוב ושארצה עליו תשובה, אני מקווה שאדע להפעיל את קסמיי היותר תובעניים... אז אל תכעס עליהם, טוב?! ובאשר לשאר התגובות, מודה לכם על תשומת הלב. שיהיה יום נפלא לכולם, אולי גם אני אלך היום לים.

סנדקית

New member
מונטי פייטון -

הייתי מגדירה אותם מצחיקים יותר מאשר יפים.... לא?!

למעלה