היי

היי

שלום כולם אני נטלי, בת 26, חדשה כאן בפורום נעים מאוד :)

הסיבה העיקרית שנרשמתי זה כי אני מחפש מקום שאני יכולה לשתף ולדבר על עצמי בלשון נקבה:) אני מתאר לעצמי
שרובכם מבינות את הצורך הזה
אצלי המצב הוא שאני לא מעיזה בכלל להחצין את הקוויריות שלי. אבל עדיין משדרת רמזים עבים של נשיות בשפת הגוף
ובהתנהגות, בקול ועוד הרבה. מי שיש לו עיניים יוכל לראות מיד
תמיד הרגשתי מוזר. לא שייך. מגיל 14 לא הצלחתי להשתלב בחברת גברים, שכדתי זו היתה החברה היחידה שהיתה. כמו כולם, גם
אני חוויתי (ועדיין חווה אבל פחות) מתח בלתי פוסק וסבל בלתי אפשרי בניסיון להתחבר יותר למה שנקרא גבר, שזה מיני הביולוגי. כמה שזה אולי מוזר,
רק היום , בגילי המופלג של 26, מחלחלת אלי ההבנה שהכל היה נסיונות סרק שרק הכאיבו לי, ושאני לא אוכל לעולם לברוח מהנשיות
החזקה שבי, ושגם בתפקידים הכי גבריים שמילאתי, והיו כמה כאלו, תמיד הייתי אישה. מודחקת עד כדי התעללות עצמית אבל היא תמיד היתה שם,
רק מחכה שאני אכיר בה ואתן לה ביטוי. וכשקיבלתי והשלמתי עם ההבנה הזאת, קרה לי מה שראיתי שכמה מתארים- כמו מאה קילו שירדו פתאום מהגב שלי.
פתאום הבנתי כל כך הרבה דברים קשים ומוזרים שעברו עלי שלא הצלחתי להסביר אותם עד אז..

זהו, פרקתי קצת..סורי על הכתיבה הדי מבולבלת. היום אני בשלבים של יציאה גם בפני עצמי וגם משדרת רמזים לעולם כמו שאמרתי. זה גם קורה די אוטומטית- ככל שאני מקבלת את עצמי כאישה בתוכי, אני מוצאת את עצמי גם מתנהגת יותר כאשה בחוץ :)
אני לא רואה את עצמי כאשה לגמרי. למרות שלא הייתי מתנגדת להיוולד כאשה, אבל המצב הוא שאני לא, ולעולם לא אהיה, לא בגלגול הזה. בלי קשר, אני משוגע על בנות, לגמרי:)
רק שאלה קטנה: הרגשתי צורך בזמן האחרון ללבוש תחתוני נשים. צורך חזק מאוד, ממש סבלתי כשנאלצתי ללבוש את הבוקסרים המכוערים שלי :) אני לא רואה את עצמי אוזרת אומץ לקנות בחנות... יש איזו אפשרות חוץ מלקנות ברשת?

ליזי133

New member
היי, אני ממש שמחה לראות מצטרפות ומצטרפים חדשי

חדשים/ות

הכתיבה המבולבלת זה בסדר.. עדיין לא מבולבל כמו הכתיבה שלי לפעמים.... חיחי

בנוגע לתחתונים- יש לנו אותה בעיה, רק בעיה הפוכה.... נראה לי....
את/ה לפחות יכולה לקנות אותם לבד.... אני אם כבר, רק עם הורים וזה... טוב זה לעולם לא יקרה...

בכל מקרה... אם את/ה מחוץ לארון למישהו מהחברים/חברות אז אפשר ללכת עם חברה כלשהי ושאת/ה תהיי זאת שתבחר פשוט תהיי איתה...
או להעמיד פנים שאת קונה למישהי שביקשה את זה איכשה או משהו... טוב נו, אין לי רעיונות, אבל ברוכה הבאה!!

נושא (הנה הוספתי)

תודה על קבלת הפנים! :)
אני לא מחוץ לארון לאף אחד בעולם, כל הבאסה אני עדיין לא מסוגלת ואני גם לא חושבת שמישהו יקבל את זה כמציאות
חוץ מזה שאני עדיין מבולבלת בעצמי, לפעמים אני מרגישה פתאום ממש אישה ומדמיינת את עצמי כאשה ולפעמים אני ממש לא מבינה
איך ראיתי את עצמי כאשה, אז איך אפשר לצאת מהארון יום כן יום לא? זה משהו שאני לא מצליח לתפוס.
(אולי לכן אני בפורום הזה, בעצם)
אבל את לא יכולה לחסוך כסף וללכת לחנות בעצמך? מה הבעיה?
ואיפה את בטווח שבין מחשכי הארון ליציאה מוחלטת?

ליזי133

New member
אני.. אממ... אם מ-1 עד 10...

כש1 זה "מחשכי הארון" ו-10 זה יציאה מוחלטת...
כנראה משהו בסגנון 3 או מקסימום 4, כי אני מתקנת א/נשים שקוראים לי לפעמים 'אישה' ואומרת שאני לא.. אבל לא יותר מזה בינתיים.....

Apikachu L

New member
יש לך דמי כיס?

אני קניתי בזמנו בסודי סודות חוטיני לפני כמה שנים בשושו... כיבסתי אותו ביד והחבאתי אותו בארון. עד שגיליתי שלאחותי יש זוגות יותר מופקרים משלי, זמן רב אחרי שהפסקתי ללבוש אותו, כי סתם לא נוח.

את לא הולכת לבד לכל מיני מקומות לפעמים? אפשר להתגנב ולקפוץ לסופר ולקנות בוקסר.
בפעם הבאה שנהיה באילת שתינו (או בעיר אחרת), נלך ביחד לקנות בוקסר.

נראה לי גם לי לא יזיק זוג, רק לראות איך זה...
יש גם את הבוקסרים האלו עם הכפתור המוזר הזה שאפשר לפתוח (תנחשו לאן הוא מוביל לבד...). נראה לי טוב לימים חמים

ליזי133

New member
יש לי דמי כיס, אבל זה גם מביך כזה

וג םאין לי עם מי ללכת... וברצינות- זה פשוט דיי מוזר ומביך קצת לקנות תחתונים לבד (גם לא לבד, אבל מילא) אבל בוקסר, ש'מיועד' ל'גברים' וכל זה..?
על המשפט אחרון חיחי

ליזי133

New member
איזה הזוי- יצא לי לדבר על לקנות כאלה עם אמא ש

שלי, והיא הסכימה. (אפילו שברגע הראשון הסתכלה עליי מוזר...)
אוומייגאד..... חיחי

both

New member
ברוך/ה הבא/ה !

מבין לגמרי את הרגשתך, חוסר הבטחון שאת חשה וזה שעוד לא הבנת איך לצאת מהארון. מה שאני יכול להציע זה שאם את לא מרגישה נוח לקנות בחנות ממש, נסי לקנות בתחילה אונליין דרך אמאזון או משהו כזה (ניתן למצוא באתר שלהם ביגוד ולשלם בפייפל). לגבי היציאה מהארון- אני יצאתי כלסבית בתחילה ורק בשנתיים האחרונות התחלתי להחצין את הגבר שבי. קודם התחלתי להתלבש בלבוש נייטרלי עד גברי, מאוחר יותר גברי בלבד וגם בתספורות בהדרגה עברתי משיער ארוך (ממש עד התחת) לקצוץ שיש לי היום. אישתי היתה האדם הראשון אליה יצאתי באמירה שיש בי גם גבר וגם אישה. זה לא היה פשוט בכלל משום שאישתי (אז היינו חברות בקשר מרחוק) היא לסבית על הצד הטומבוי, ולפני שהכירה אותי תמיד יצאה עם נשים מאד נשיות וכן בתחילת דרכנו היא ראתה אותי מאד נשית, כפי שנראיתי אז. לקח לה קצת זמן לעכל (נראה לי שאם היינו יכולות אז להיפגש היה לה קל יותר) אבל היא קיבלה אותי כפי שאני ומאז יכולתי בעצם להיות אני (אישה ו/או גבר) במחיצתה, אם כשניהלנו מערכת יחסים מרחוק ואם אחרי שעברתי לגור איתה בגרמניה. לפני כשבועיים טסנו לביקור בארץ (ביקור ראשון מאז החתונה) ואז בעצם יצאתי למשפחה שלי, אבל לא באותה דרך. לא הסברתי להם דבר, פשוט הגעתי בלבוש גברי ושיער קצוץ וכשנשאלתי למה אני נראה כך, אמרתי שזה אני וזה מה שאני אוהב ואחרי שנים בהן ניסיתי לרצות את כולם סביבי, הגיע הזמן לעשות מה שטוב לי. אני בטוח שאף אחד מבני משפחתי לא ממש אוהב את המחשבה שאני לא האישה שהם חשבו שאני ובטח שלא אוהבים את המראה הגברי החדש שלי, אבל הם קיבלו ולא הציקו. היום אני מצידי, מאושר וטוב לי . אחרי למעלה מ-30 שנה (מגיל ילדות) אני נראה כמו שאני מרגיש, אם כגבר ואם כאישה. ומסביבי אנשים מקבלים אותי בשתי הצורות, לפי מה שאני מחצין. הנקודה שאליה אני מנסה להגיע היא שאני בחרתי שלא לחשוב יותר מדי איך לצאת מהארון גם אם אני נע בין שני המגדרים, וזה עבד לי יופי.
פשוט תיראי כפי שאת מרגישה ואנשים שאוהבים אותך יקבלו (גם אם זה יקח קצת זמן). אנשים שלא מכירים ילמדו להכיר אותך על שני הצדדים וילמדו לקבל, ואלה שלא..כשאני נתקל בזה, אני פשוט לא נותן לזה להפריע לי... בעיה שלהם אם הם לא יכולים לקבל אנשים שונים! כל עוד אני שלם עם עצמי, טוב לי וזה מה שאני מאחל לך גם.

אני ממש מעריכה

את האומץ שהיה לך לעשות את זה, נשמע שגם היה שווה
המשמעות היא שהחברים שלך מקבלים אותך כשני אנשים שונים? כאילו יש להם שני חברים?

אני לא מצליח להבין איך אפשר להתהלך בעולם בידיעה שאף אדם לא יכול להבין מי אתה. בשבילי זו הרגשה שכאילו אין לי
זכות קיום, כאילו מה אני עושה פה בכלל. הלוואי שאני אמצא את הכח לעבור את זה.. אני לא מאמין שמישהו בסביבתי יקבל את זה
אבל יותר נוראי לעבור את החיים עם המתח הזה שלא פוסק ולא נותן מנוח

both

New member
בערך אבל לא בדיוק

הם מקבלים שיש בתוכי גם גבר וגם אישה. לפעמים אני שניהם יחד ( אחד יותר דומיננטי והשני ברקע- יכולה להרגיש נשית יותר ואף להתלבש נשי אבל עדיין לחשוב ולהתנהג כמו גבר ולהיפך) ולפעמים זה פשוט מתחלף- או גבר (ואז אני נראה, חושב ומתנהג כגבר) או אישה שנראית, חושבת ומתנהגת כמו אישה.
עד גיל ההתבגרות הייתי בן לכל דבר בתוך גוף של בת, מגיל ההתבגרות, בו הדחקתי את הצד הגברי כמו גם את המשיכה לבנות, ועד לפני שנתיים היו תקופות בהן הייתי אישה לכל דבר ותקופות בהן הייתי גבר שהכריח עצמו להיראות ולהתנהג כאישה ולהסתיר את החשיבה והמאנייריזם הגבריים (מאחר והייתי נשואה לגבר הטרו). בשנתיים האחרונות הגבר שבי הוא הדומיננטי אבל חלק מהתכונות הנשיות נמצאות עדיין ברקע ו"תורמות" אמפטיות, רגישות יתר, אמהיות, חשיבה אמוציונאלית יותר לגבר שאני.
החברים שלי ראו גם את האישה שבי וגם את הגבר שבי ומקבלים את שניהם באהבה. מה שגורם לי להרגיש בר מזל.
עכשיו שאני חושב על זה קצת יותר, אני משער שיכול להיות שהם רואים אותי כשני חברים באותו גוף, כי לפעמים אני מגיב מנקודת מבט גברית כחבר ולפעמים כחברה מנקודת מבט נשית. האישה שבי היא אמנית ומשוררת, מאד רומנטית ורגשית, רצינית, אוהבת לעזור (מעין פסיכולוגית של כל החברים) , אימהית וכו' בעוד הגבר שבי הוא לוגי, אסרטיבי, שאפתן, חזק, בעל בטחון עצמי, קצת מן הליצן וכו'
כמובן שיש מגרעות בכל אחד מהצדדים: כאישה אני ביישנית, בעלת בטחון עצמי נמוך, שונאת עימותים, בעלת חרדה חברתית...
כגבר אני קנאי, קשה לי לחשוב בצורה רגשית (לפעמים זו מגרעה רצינית מאד), בעל ליבידו מאד גבוה (מעל לנורמלי אצל נשים בד"כ מה שיכול ליצור בעיה לעיתים עם בת הזוג), עקשן מאד, מתקשה לוותר ולהתפשר , מתקשה לעשות מספר דברים באותו זמן וכדו'
אבל בגלל שבעקרון יש בי את שניהם תמיד, כולל את השוני בתכונות האופי ביניהם, אני יכול להבין גם את החברות וגם את החברים הרבה יותר מאשר הייתי מבין לו היה בי רק אישה או רק גבר ואני יודע שהם מודעים לזה.

ולשאלתך- אכן כן, היה שווה :)
המשפט הזה שכתבת: "יותר נוראי לעבור את החיים עם המתח הזה שלא פוסק ולא נותן מנוח" הוא בעצם מה שגרם לי לצאת ולשים פס על העולם. כשכבר הרגשתי שלא יכולתי לחיות כאישה המדחיקה גבר בתוכה, החלטתי שזה עניין של חיים ומוות. כל השנים בהן הדחקתי הייתי בדכאון וחייתי על אוטומט בעצם וכשאי אפשר היה יותר, עשיתי הכל מאד מהר- קודם יצאתי מהארון כלסבית, התגרשתי, פיתחתי מערכות יחסים רגשיות עם נשים שהכרתי אונליין ובפניהן הוצאתי את הגבר שבי וככה בניתי את הבטחון העצמי לקראת יציאה מוחלטת מהארון. כשהכרתי את אישתי היה לי שלב קשה מאד, כי היא היתה היחידה שלא ממש הכירה את הגבר שבי בהתחלה, אבל כן אמרתי לה שיש בי שני צדדים (אישה וגבר), מה שקשה היה לה לתפוס עד שנפגשנו פנים מול פנים.
אני חושב שגם את תגיעי בשלב מסויים לרגע בו תקבלי אומץ ותחליטי להוציא את מי שאת החוצה לעולם. אם תיראי נשית או נייטרלית זה לא משנה כלום, מה שישנה זה שתרגישי שלמה עם עצמך שאת לא צריכה להעמיד פנים יותר.
לגבי תגובות הסביבה- גם אצלי היו מספר אנשים שלא יכלו להתמודד עם זה, אבל זה היה שווה לאבד מספר אנשים על מנת לזכות ביכולת לחיות עם עצמי באהבה ושלום אחרי כ-3 עשורים של מלחמה עצמית, ודכאונות.

איזה כיף לקרוא את

הדברים האלה שכתבת.
זה ממש ממש התהליך שאני עוברת עכשיו עם עצמי וביחס לעולם... תמיד היתה מלווה אותי, כמעט בכל אינטראקציה עם אנשים, איזה פחד עמוק שלא ייחשף האני האמיתי שלי, שלא ישימו לב חס וחלילה שאני בעצם יותר בת מאשר בן. שמי יודע מה יקרה לי אם יגלו... זה לא ממש מחשבה מודעת, אבל הייתי מודע לזה שזה קיים שם. וזה גרם לי עינוי כמעט תמידי בכל דיבור עם אנשים, אפילו אלו שקרובים אלי!
אבל בימים האלו ממש אני הופכת את הראש שלי לאט לאט, אני חושבת שדווקא כשאני מרגישה פחד שיראו וידעו, אני הכי אחצין את זה, כדי ללמוד להביע את עצמי ולא להתחבא. ועשיתי את זה כמה פעמים בימים האחרונים, כאילו התנהגתי בצורה די נשית עם אנשים, וחשבתי לעצמי, אני לא שמה *** , אם אתם לא אוהבים את מי שאני יש לכם בעיה, זה מה שאני אוהבת להיות ודי. וההרגשה היא עצומה! איזה שחרור! מין שלווה שכבר הרבה שנים לא זכיתי להרגיש. גם התפקוד החיצוני שלי נהיה יותר יעיל ואיכותי. והרבה זה בזכות הפורום המקסים הזה. אני הולכת להתמיד בשינוי הזה, הלוואי שיהיה לי כח!

both

New member
|p| כל הכבוד!

שמח לראות שאנחנ יכולנו לעזור לך להגיע למקום הזה שם את יכולה להחצין, לשים פס על העולם ולהרגיש טוב יותר עם עצמך :)
בדיוק כך התהליך היה גם עבורי וכל שאני יכול להוסיף הוא שככל שהזמן עבר והוצאתי החוצה את הגבר שאני יותר ויותר, ככה הייתי יותר מאושר, בעל יותר בטחון עצמי יותר יעיל בכל מעשיי ..וככל שכל אלה השתפרו ככה גם התקבלתי יותר ויותר ע"י החברה שמסביב. מאחל לך רק ימים טובים, הצלחה ותחושת שייכות של מי שבך לעצמך (לקח לי עשורים להגיע לנקודה בה התחלתי לחוש שייכות לעצמי ונוח בתוך העור שלי ואת בעצם מתקרבת לנקודה הזו ככל שאת נותנת לעצמך להיות מי שאת). אגב, אם יש לך שאלות או מחשבות שהיית רוצה לדסקס בפרטי, את יכולה גם לשלוח מסר. תמיד אשמח לשתף ולעזור

snoopytush

New member
אולי שידידה או ידיד יקנו לך?

את גרה עם ההורים או לבד?
לגבי האומץ. כמו שאמרו לך את יכולה להגיד שזה לחברה שלך... או פשוט
להגיד לאחותך. חוץ מזה שזה לא עניינם למי את קונה...
וכמובן דרך האינטרנט.

lily kane

New member
יקירה

הכתיבה שלך הייתה מקסימה ,
את תמיד מוזמנת להיות כאן ולשתף אתנו בהכרות שלך עם עצמך.

לגבי חנות את תמיד יכולה ללכת ולהגיד למוכרים שאת רוצה לקנות מתנה סקסית לחברה שלך ושהיא חולה על תחתונים או לחלופין
ללכת ביחד עם ידידה או ידיד (אני אהיה מוכנה ללכת אתך) ולקנות תחתונים

תודה לך :)

(ותודה לכל מי שעזר ורצה לעזור:)
נדבר במסר"ש לגבי ההצעה שלך כשאני אהיה מוכנה רגשית (בכל זאת פעם ראשונה)

lily kane

New member
אין בעיה

קחי את כל הזמן למכנות רגשית
זה תהליך
ואנחנו כאן את לא לבד

Apikachu L

New member
אפשר לקנות תחתונים בסופר...

את גם יכולה לומר שאת קונה תחתונים מתנה לחברה שלך, אם ישאלו או משהו...
גם אני הרגשתי את הקילוגרמים שירדו כשישבו עלי אחרי שהבנתי שאני ג'נדקוויר.

ברוכה הבאה!

purpleyaler

New member
ברוכה הבאה!

ובנוגע לתחתונים, אני הלכתי כבר כמה פעם לקנות בוקסרים, ופשוט מעמידים פנים שזה מתנה למישהו, גם תבקשי לעטוף ואז קיבלת מתנה מעצמך :}
אם לא הייתי מקבלת מחזור הייתי הולכת רק עם בוקסרים.. זה כזה אוורירי ונעים!

למעלה