היי..

adi2488

New member
היי..

אז ככה...אני לא יודעת בכלל למה אני כותבת. אין משהו מיוחד. פשוט בא לי להוציא קצת. ואולי לקבל חוות דעת..
אז כמובן שהעניין הוא המצב החברתי..ויותר לכיוון העניין הזוגי.. שלא קיים כל כך בתקופה האחרונה..ואולי בעצם כבר די הרבה זמן.
שמתי לב שלאחרונה הרבה בחורים מציעים לי לצאת..ולפני שכולם פה קופצים וכותבים לי בתגובה "צרות של עשירים" ..זה קצת יותר מורכב.

כשמישהו ניגש אליי ומתחיל לדבר, אני זורמת, הכי בכיף..לא חושבת בכלל על למה הוא ניגש.. ואז בדרך כלל מגיע המשפט "אפשר את הטלפון שלך?" או משהו בסגנון..
אני מניחה שבחורות מוצאות את זה מחמיא..אותי זה מביך. קודם כל כי אני מתחילה לעשות פרצופים..ולהצטער..וכל זה כי לא נעים לי להגיד "לא". אני מאוד מעריכה גבר שקם ועוזב את החבר'ה שלו
וניגש למישהי שבד"כ נמצאת עם עוד חברות..המצב הזה לא נעים בכלל..וצריך המון אומץ בשביל זה..
אז אחרי כמה בחורים בערב..שמקבלים "לא"..ואחרי כמה ימים שמלאים בכמה בחורים שמקבלים "לא", אני מתחילה להרגיש ממש רע.
אולי זה בגלל כמות ה"סליחות" שאני מפיצה..
אולי זה בגלל שאני מרגישה הכי מתנשאת בעולם..כאילו אף אחד לא מספיק בשבילי. וזה ממש לא המצב.
אני הכי ביישנית בעולם. השיחה הזורמת שבאה לפני בדרך מלווה באלכוהול..לא צריך הרבה, אבל זה מספיק כדי קצת להרגיע אותי..
ואחרי X בחורים שאני מסרבת להם, ובסופו של ערב מוצאת את עצמי שוב לבד...וכן רוצה מישהו שיחבק, ושאני אוכל לדבר איתו..אני חושבת על כל הסירובים האלה. ועל כל הבחורים שיכולתי לו להם "כן".
אז אני לא רוצה "להתפשר". ובשיא הכנות, זה פשוט לא זה..

חשבתי לנסות לגשת למישהו שאני אבחר סוף סוף..אבל הפחד מסירוב הורג אותי. ובאמת שאני לא חושבת שיש לי אומץ..

חוות דעת? הזדהות?
הכל הולך..

בבקשה אל תקראו לי סנובית. אני פשוט ביישנית מדי.
סופשבוע נעים לכולם :)

אני יכול להבין מזה פחד מסירוב...

אני הייתי מעדיף למצוא מישהי יותר דומה לי מבחינת האישיות ואת זה אי אפשר לדעת ללא הכרות (אפילו קצרה) לפני. זו לא הסיבה שאני נמנע, אבל זה תירוץ טוב בשבילי.
אפשר להגיד שאחרי היסטוריה של סירובים מצדך, אולי לא הייתי מנסה להיות כל כך ישיר. אבל אולי את שווה את הסירוב, לכי תדעי חחח...

Relaborat

New member
את צריכה לנסות פעם אחת

תציבי לך את זה כיעד, תתערבי על זה עם חברה - מה שבא לך. אבל רק אחרי שתנסי, תקבלי סירוב, ותראי שבעצם לא קרה שום דבר - הפחד הזה יישבר.

Purple Mushroom

New member
חוות דעת.

לפי דעתי זה -יחסית - כן "צרות של עשירים". התהליך שאת מתארת, זה משהו שלגבי אנשים אחרים, גם את זה אין להם.
את צריכה לדבר על זה עם החברות שלך לבילוי. את יכולה להמשיך עוד לילות כאלו, רק תנמיכי את הסינון שלך.
אם המצב ימשיך לאורך הרבה זמן (שנים), כדי שלא תיהיי לבד, את תצטרכי בסוף "להתפשר".

באופן אישי, אם אני לא הייתי מתפשר בחיים בבנות זוג, יכול להיות שהייתי עדיין רווק, (כיום אני גרוש), ובלי ניסיון זוגי נורמלי כמעט בכלל...

בהצלחה !
=]

mad alot

New member
אז הבעיה היא שאין לך אומץ לתת את המספר שלך?

או שאין לך אומץ לגשת למישהו?

למעלה