היי

עטררר

New member
היי

בא לי להגיד לכם שהחלק הכי גרוע.. בעצם יש עוד כמה שנותנים פייט אבל זה אחד הגרועים.
הוא שיש לך איזשהו מחסום בלהפתח, בלשתף את העולם במה פאקינג קורה לך, ולמה אתה אשכרה מדוכא וכאילו איבדת משמעות.. אני איבדתי אותה בחודש האחרון ואני לא מספרת לא נפתחת לא מכניסה אף אחד. זה מרחיק ממך אנשים ומעצים עוד יותר את תחושת הבדידות שגם אם אתה הבנאדם הכי אהוב בעולם.. היא קיימת. היא עכשיו עוד יותר ענקית כי אף אחד לא יודע, אז אף אחד לא באמת בלב. ואז אתה שואל את עצמך האם אתה באמת אוהב מישהו? ומה הם החיים האלה בלי לאהוב, באמת ומקרוב?
פאק, זה נורא.
כבר כמה שבועות שלא יצאתי מהבית, חברים מתקשרים, אני או מסננת, או נותנת תירוצים למה אי אפשר להיפגש, חלקם נפגעים אף אחד לא חושב...שאולי משהו לא בסדר? אני כאילו בבית כלא, לא יודעת אם מישהו יכול להזדהות אבל פאקינג מספר שבועות לא יצאתי מהבית..
יש מין תחושה, שלא יאהבו אותי ככה איך שאני עכשיו.. בעיות שטחיות שבתוך הראש שלי, אני אפילו מתפדחת להוציא אותם החוצה במילים, באותיות..
יש תחושה כאילו שאצא החוצה ולא יאהבו את זה, אז בשביל מה לצאת? העולם הזה פועל על דברים מאוד מוגדרים ומקובעים, השטחיות הזאת לא בשבילי..
if you cant beat them join them
כבר לא בא לי להצטרף. אני לא יודעת מה יותר כואב, העובדה שאני בדיכאון או הסיבות לדיכאון הזה, או העובדה שאני כל כך מורכבת תמיד הייתי ותמיד אהיה.
הלוואי והייתי רובוט, בלי מחשבות בלי רגשות, הלוואי..

nivos7

New member
אין שום הנאה בלהיות רובוט

בוקר טוב
האם יש לך לפחות מישהו אחד שאת יכולה לדבר איתו על מצבך, מישהו קרוב
או אפילו לנסות לשתף מישהו , זה מאוד קשה , זה לוקח זמן
אני בטיפול פסיכולוגי כבר חצי שנה , וזה גרם לי להפתח יותר ולדבר על העולם הפנימי עם חברים , מה שכמוך, הסתרתי בפנים כי חשבתי שלא יבינו ולא יאהבו

היי עטר

את יכולה לספר לנו, אם את רוצה, אולי זה יקל עלייך קצת וייתן לך את הכוח לחזור לשגרה רגילה. אני בטוחה שחברים שלך גם ישמחו אם תספרי להם מה עובר עלייך, גם אם זה רק לשלוח הודעה ולומר "אני מצטערת, עוברת עליי תקופה ממש קשה ואני לא מצליחה למצוא את עצמי". לפעמים קשה להבין שאנשים מסתגרים כי משהו לא בסדר, יכול להיות שחברים שלך חושבים שנפגעת מהם באיזה שהוא אופן.
אני חושבת שלהיות רובוט זה לא חיובי לגמרי, כי אומנם את לא חווה את הרגשות הקשים והשליליים, אבל את מאבדת את היכולת לחוות גם את הטוב והכיף שיש בעולם הזה. ליהנות מיום שימשי, מאוכל טעים, מחברה טובה, ממוזיקה, מכל מה שגורם לך לחייך, אפילו קצת.
אנחנו פה איתך, עטר, את תמיד מוזמנת לכתוב כאן

חורף20

New member
אני כול כך מזדהה איתך..

אני מרגישה בדיוק אותו דבר..
אני גם סגורה בתוך עצמי..
שומעת את כול מה שעובר על כולם אבל אף אחד לא שומע עליי כלום.
וכמה שהאנשים שקרובים אליי חושבים שהם מכירים אותי ויודעים עליי..הם לא באמת..כי אני לא מספרת יותר מידי מה שעובר עליי.
בדר"כ זה כי אני מפחדת מהתגובות של הסביבה..ומה יחשבו עליי..ומה יגידו..אז אני מעדיפה לשמור לעצמי ולהתמודד לבד.
אני גם בזמן האחרון אין לי כוח לאף אחד ולא להפגש..
ואני גם מסננת ונותת תירוצים..אבל עדיין נפגשת איתם פה ושם..כי כמה כבר אפשר לתרץ..

מקווה שהתקופה הזאת תעבור..
ויהיה טוב יותר !
ואם את צריכה משו..או סתם לדבר ולשתף..
תישלחי הודעה.

חורף20

New member
אני בסדר..

אני בסדר..מנסה להיות חזקה כמה שאפשר..

וכן נעלמתי קצת..
אני עובדת בשתי עבודות כמעט כול היום..
אז אני כמעט ולא על המחשב..אני ניכנסת מידי פעם בבוקר וקוראת קצת..
מקווה שיהיה לי יותר זמן להכנס ולהגיב..

מה שלומך ? איך את ?

אל תשכחי לדאוג לעצמך

לקחת הפסקה מידי פעם, לבדוק איך את מרגישה, שאת לא יוצאת מהאיזון שלך.

אני עוד מעט מפסיקה לעבוד ולוקחת זמן לעצמי, לנוח יותר. המסגרת הנוכחית שחקה אותי מהר מדי.

חורף20

New member
אני דואגת לעצמי..

התחלתי טיפול אצל פסיכולוגית לפני חודשיים בערך..
ודי קשה לי לממן אותו..אז אני חייבת לעבוד בשתי עבודות..
ואני גם טסה עוד חצי שנה לאחותי ל3 חודשים..
אז אני צריכה גם לחסוך כסף לזה..
אז אין לי כול כך ברירה ואני חייבת לקרוע את עצמי בכמה שיותר עבודות.

יהיה בסדר חח ככה כולם אומרים..
השאלה מתי זה יקרה :\

למעלה