היי

ינוקא1

New member
היי

מי שראה את ההודעה שלי בפורום רפואה משלימה , יודע שלצערי לאחר יומיים מההתנסות שלי הייתי בבית חולים מאושפז שבוע עם 2 ולפעמים 3 קטטרים שיורדים לי מה Z. . .

(כנראה גם זה סוג של "ניקוי"
)

בכל אופן לשמחתי חזרתי עכשיו הביתה במוצ"ש , אם כי אני עדיין מאוד חלש.

אין לי מושג מה גרם לתופעה שהיתה לי (השופכנים התמלאו בסוג של "חול" שחסם אותם וגרמו לאי ספיקת כליות , לשמחתי בזכות טיפול מערבי נכון ומדויק במחלקה האורולוגית ב"קפלן" יצאתי ממנה).

יש לציין כי התופעה הנ"ל איננה מצויינת כתופעת לוואי באף אחד מהמאמרים והספרים אותם קראתי על "צום רפואי" , ואילו הייתי יודע שיש סיכוי קטן לכך לא הייתי עושה זאת !

בכל אופן , כפי שכתבתי בהודעה הקודמת , ההתנסויות הנ"ל רק חיזקו אצלי את ההבנה כי ריפוי והתפתחות אמיתיים מושגים אך ורק בדרך הרמונית !

כעת יש לי 3 שבועות לתרגל צ'י גונג ונשימות ולשוב לעצמי ולמלוא כוחותי.

רבה לכל מי שהתעניין \ דאג \ קרא וכו'

שבוע טוב.

snoopytush

New member
לא מצאתי את ההודעה שרצית להפנות אותי אליה

אבל רפואה שלמה ומשלימה לך!
מקווה שהכל בסדר!
תרגיש טוב

וואו חבר, באמת הדאגת אותי קצת

וחשבתי שאולי אתה רק צריך להסתגל מחדש לחיים.
אני מאחל לך רק טוב ובריאות.
אני עברתי בחצי שנה האחרונה הרבה חוויות משמעותיות, שאתה יודע על רובן.
בשישי-שבת הייתי במסע נוסף שהצטרף לחוויות. ובעצם שם בצד את כל התורות שהכרתי עד עכשיו והראה לי לחלוטין את התורה הפנימית שלי. ומבלי להצטנע...היא בדיוק הדאו הראשוני, עוד לפני שהתחילו לכתוב אותו - לאו צה וצ'ואנג צה. אפילו הם מדברים על הדאו שלא ניתן לכתוב וברגע שהם כותבים, הם כותבים על משהו שכבר לא קיים בעולם מבחינתם....החיבור של בני האדם לדאו.
אחד העיקרים בכל התהליכים שעברתי הוא:
לא צריך יותר לעבוד קשה, לא צריך יותר את הקונג פו (כמושג)....בשבילי.
רק הרכות, ההרמוניה, מה שכולך בנוחות, ללא מאמץ.
כשהתורות שבאות ללמד אותך את זה מעבירות אותך את זה, דרך הקושי, הן עדיין משאירות אותך הקושי.
הכרתי הרבה תורות שבאות ללמד אותך את הרכות, דרך המעבר בקושי....כולל טאי צ'י, כמו שהוא נלמד במקורו.
מבחינתי הקושי שייך לעבר, וכל עוד, עוד ועוד אנשים יבינו זאת, כך העולם יהיה פחות קשה.

ואל תטעה, אני עדיין חושב שיש להתאמן קשה....מי שצריך.

ואם הקושי בה בקלות.....זה העניין.

כל מה שאני עובר עכשיו מביא אותי לשחרור מהתפישות המרכזיות בחיי שעיצבו את מה שאני, אבל כולן מסתכמות במה שצ'ואנג צה אומר - תהיה אתה.
כשתהיה וכל העולם יהיה מי שהוא, הכל יעבוד כמו מארג בלתי נפרד.
אין צורך לעשות שום דבר מכורח, ממחשבה ש.....

כשכול אחד עושה את התפקיד שלו הנכון....לכולם טוב.
יש מצב שלכולם טוב, וכול אחד עושה מה שהוא רוצה.
כל עוד יש מצב פוגע...סימן שאדם עושה מעשה שהוא אינו רוצה, שמפעיל אותו ושולט על הלב שלו....לא על המחשבה.

בריאות, בריאות, בריאות...לך.

אדבר איתך.

ינוקא1

New member
איזה יופי

אהבתי :

"לא צריך יותר לעבוד קשה, לא צריך יותר את הקונג פו (כמושג)....בשבילי.
רק הרכות, ההרמוניה, מה שכולך בנוחות, ללא מאמץ.
כשהתורות שבאות ללמד אותך את זה מעבירות אותך את זה, דרך הקושי, הן עדיין משאירות אותך הקושי.
הכרתי הרבה תורות שבאות ללמד אותך את הרכות, דרך המעבר בקושי....כולל טאי צ'י, כמו שהוא נלמד במקורו.
מבחינתי הקושי שייך לעבר, וכל עוד, עוד ועוד אנשים יבינו זאת, כך העולם יהיה פחות קשה.

ואל תטעה, אני עדיין חושב שיש להתאמן קשה....מי שצריך.

ואם הקושי בה בקלות.....זה העניין."

הקושי שבא בקלות - זה ה"משחק".
שזה התרגול היחיד שכרגע אני רואה אותו כתרגול ראוי . . .

dawadi

New member
וואו!

שמח לשמוע שיצאת מבית החולים למרות שלא משמח לשמוע שהיית צריך אחד...

מאחל לך דיגידיזם, כלומר אושר טהור, בהכרח, בריאות מלאה... :)

המון!

למעלה