היי

היי

אני משחק עכשיו עם דאנגאנון סוויפטס (DUNGANNON SWIFTS) מהליגה הצפון-אירית השנייה. אני כבר בעונה שלישית, והעלתי אותם לליגה הראשונה (שהיא קשה מאוד) - שם סיימתי במקום השני, והגעתי לגביע אופ"א, כאשר סלאביה פראג קרעו אותנו 2-9 (בחוץ) בסיבוב ההעפלה. בכל אופן, התקציב שלי למשכורות עומד על 200 פאונדס לשבוע.. אני משחק במנג´ר קרוב ל-7 שנים, ובחיים לא ראיתי קבוצה כל כך ענייה ועם מוניטין כזה עלוב - ה BALANCE שלי הוא שלילי, וכפועל יוצא מכך אין לי TRANSFER FUNDS בכלל. את כל השחקנים שלי אני קונה מ-FREE TRANSFER, אני קונה שחקנים עלובים שקבוצות כמו SOUTHAMPTON ו-COVENTRY CITY משחררות.. ובקיצור - מצבי בכי רע
בכל אופן - אני זקוק לטקטיקה התקפית.. אני סופג יחסית מעט, אבל החלוצים שלי על הפנים, וכל טקטיקה שאני מנסה מתגלה כקטסטרופה... בכל אופן, שאלה- האם התכונות של העוזר מאמן משפיעות על התוצאה כאשר אני לוקח חופשה והוא מנהל את המשחקים?

קיר קמט

New member
אני הייתי בליגה יותר גרועה.

השוודית השנייה..... החוזים שאני יכול להציע זה רק Part Time וגם הם מקסימום של 200.. אז מכרתי מלא שחקנים כי אני מנג´ר מתחשב.... אבל מאז כבר הפסקתי לשחק כי אין לי יותר את הדיסק של המנג´ר.... (זה היה קבוצה מגניבה, חצי קבוצה בני 17-20.)

zidane4444

New member
לא הבנתי עדיין את הקטע של החוזה עם.

part time מה זה לחלק מחוזה מתי הוא ניגמר אשמח לקבל הסברים כי אף פעם לא עשיתי את זה

נאס

New member
זה אומר שהוא במשרה חלקית

קבוצת חובבים... אז יש לו עוד עבודה

IOJDFG

New member
אני משחק בליגה הברזילאית

שיחקתי עם קבוצה בליגה השלישית, והעליתי אותה לליגה הראשונה ולקחתי איתה אליפות, לקבוצה בהתחלה לא היה תקציב בכלל, ובליגה הברזילאית, אסור שיהיה לך יותר משני זרים, ובכל אני מצליח להסתדר גם בלי זה, אני חושב שאם בברזיל הקבוצות שלוקחות אליפות, היו עולים לליגת האלופות באירופה, אםילו את זה הייתי לוקח. הייתי מציע לך את הטקטיקה הזאת. 2-3-1-4 אשר ה-4 זה המגנים, קשר הגנתי אחד, 3 קשרים שמשחקים באמצע (שלושתם) עם קו ששולח אותם להתקפה, ושני חלוציםאחד forward ואחד striker. עם הטקטיקה הזאת, הבאתי את הקבוצה לאליפות, אחרי שהיא הייתה בליגה השלישית, וגם ברזיל לקחו אותי להיות המאמן שלהם, אחרי שהיא נכשלה במונדיאל. אני לא בטוח שזה יצליח בליגה הצפון - אירית, אבל שווה לנסות.

tomash11

New member
זו אחלה טקטיקה...4-3-1-2

זו טקטיקה שלא היתה קיימת בCM3 98-99, ומפה לשם מישהו המליץ עליה בתור "טקטיקה מנצחת". אתם הרי יודעים שפה ושם צצים כל מיני כאלה שאומרים שהם עלו על הטקטיקה ששוברת את המשחק... האמת שניסיתי אותה כבר במנג´ר 98-99 אבל היא לא עבדה משהו, אז חזרתי לטקטיקות שלי. אבל במנג´ר 01-02 היא מאד מאד יעילה. למרות שלא במאה אחוז (וטוב שככה...זה לא כיף שלא צריך לחשוב) כי בכל זאת המנג´ר לומד אותה ומתגונן מפניה, אבל עקרונית זו טקטיקה חזקה שגם אם אתה מפסיד איתה קצת, יש לך הרבה נצחונות וקבוצה שמשחקת באיכות לא רעה בכלל. למרות שהטקטיקה הזו מוזרה לי למדי... אין בה אגפים כמעט, ובכל התקפה הקשרים נדחפים קדימה ועושים קצת בלאגן ברחבה. אני מסופק אם היא יעילה במציאות.

tomash11

New member
זה בדיוק מה ששכחתי לציין...וחשוב...

שיכול להיות שהיא היתה כל כך מוצלחת בכל זאת, עד שהיוצרים של המנג´ר הכניסו אותה בתור אחת הטקטיקות שקיימות במשחק באופן קבוע... אני חושב שזה מעיד על האיכות שלה כי שוב, זו טקטיקה שעד כמה שידוע לי, נוצרה ע"י אחד השחקנים ולא ע"י התוכניתנים.

IOJDFG

New member
נכון שלפעמים, המנג´ר לומד את

הטקטיקה הזאת. זה די ברור שאף טקטיקה לא מושלמת, כל עוד השחקנים שיש לך לא מושלמים, והרצון שלהם להצליח, לא גבוה במיוחד. אבל אם השחקנים שלך נותנים את כל הנשמה במשחק, ועושים הכל כדי לנצח, אתה יכול לנצח בכל משחק, אפילו אם המנג´ר שלהם למד את הטקטיקה שלך, נכון שלפעמים מפסידים, ואם רואים שמתחילים להפסיד ברצף, תמיד אפשר לשנות טקטיקה. לי בכל אופן יש שתי טקטיקות מועדפות: 1. 4-1-3-2 2. 4-3-3 כשה-4 זה זה המגנים, 3 קשרים שמשחקים באמצע, ושתי השחקנים, שמשחקים לא בדיוק באמצע, עושים שתי קוים, הימני לצד ימין והשמאלי לצד שמאל, ו3 חלוצים. אני משתמש כמעט כל הזמן בטקטיקה הראשונה, וכשאני רואה שזה כבר לא עובד, ואני מתחיל להפסיד, אני משחק עם הטקטיקה השנייה. הטקטיקה הראשונה, מתאימה לכל הקבוצות, והטקטיקה השנייה, מתאימה יותר לקבוצות חזקות, שיודעות להבקיע גולים, ואין להם בעייה בהגנה.

למעלה