היי

may24

New member
היי

מה קורה? הכל טוב? רציתי לשאול אתכן רובכם בו נשואות או שיש רווקות?? אני אישית רווקה ונורא מלחיץ אותי שאני לא אמצא חתן ואני כבר בת 24!!!! אוף למה כולם מחפשים חתיכות היום אי אפשר כבר להסתפק בנאות ומלאות???

DREAM111

New member
היי מאיוש. ../images/Emo13.gif

מה הלחץ
לאן ממהרת
אני 32 ורווקה ומאושרת ולא לחוצה כי בטוחה שהנכון יגיע ברגע הנכון. זורמת עם החיים ונהנית מכל רגע זה הרבה יותר חשוב לדעתי מכל דבר. להנות לחוות ללמוד ולמצות את החיים. ברגע הנכון בטוחני כי גם יגיע האדון הנכון.
ועוד משהו לא כולם מחפשים "חתיכות" יש את אלו שמחפשים את הנשים את הקסם את הדבר הטוב.

may24

New member
את ממש מקסימה

אגב איך קוראים לך או מה כינוייך?? <למנהלת הפורם>

DREAM111

New member
תודה תודה ../images/Emo9.gif

זו פעם ראשונה שאני חושפת את שמי בפורום בלי להכיר את הנפשות בחיים. שמי לילך נעים מאוד.

../images/Emo8.gif

תפסיקי להיות כזאת לחוצה....את עוד תדביקי גם אותי...אם אתה בלחץ אז גם אני צריכה להתחיל לדאוג....אני כבר בת 18 ולא נשואה!! איזה בושה אני (אם הייתי דוסית און איראנית או משהו....) ובקיצור מה את דואגת בכלל? טוב לא יפה לרכל אבל אני מכירה מישהי בת 28, שכל כך רוצה להתחתן שההורים שלה בנו לה וילה ענקית וקנו לה אוטו ועשו לה 4 ניתוחים פלסטיים כדי שתראה יותר אטרקטיבית ולא הולך לה למרות זאת. אז מתוקה...קחי הכל בפרופורציות וחוצמזה...מי מתחתן בכזה גיל צעיר בימינו?? תהני מזה שאת צעירה ורווקה

דפי26

New member
אני ......

בת 27 נשואה 4 חודשים לאהבת חיי למרות המשקל וכו....

DREAM111

New member
היי דפי ../images/Emo49.gif למרות שקצת מאוחר ../images/Emo4.gif

אבל חייבת לשאול אותך שאלה למה אמרת "למרות"
בעלך אני מניחה שהוא עוד אחד מיני הגברים המיוחדים שיודעים להעריך אישה ביופיה ובאופיה יחד. בטוחני כי יש בך עוד מיליון דברים טובים ויפים שכן מושכים וגורמים לבעלך להיות מאוהב בך. תמשיכו להנות מ
המשותפת לנצח.
לילך

דפי26

New member
סבר על הלמרות.....

אולי לא הבנתי נכון אבל מהפנייה של מאיה 24 נשמע לי כאילו היא מרגישה שהיא לבד בגלל המשקל ולמה כולם נמשכים לרזות.אז כתבתי שאני התחתנתי "למרות" המשקל. אנחנו אוהבים ומאושריםואני חושבת שאת עם בן זוג תומך את מרגישה יותר נוח עם עצמך למרות שלדעתי הוא לא היה מתנגד שאהיה יותר רזה

may24

New member
דפי...

לא שזה קריטי או משהו כזה אבל שמי מאי לא מאיה:)

DREAM111

New member
טלטלונת את צודקת ../images/Emo45.gif

למרות שהיום יש גם הרבה דוסיות שלא מתחתנות בגיל 18 והשידך זה כבר לא שידך כמו פעם. אבל האיראניות הן בטוח מתחתנות בגיל 18 אם לא לפני כן. D-:

למעלה