היי

Inbalskl

New member
היי

היי שמי ענבל,
אני בת 23 וחצי
כבר בערך שנתיים וחצי, שאין לי חברים קרובים חוץ מהחברים בלימודים.
אני מאוד מחפשת להכיר אנשים שיהיו לי כחברה ושאוכל לצאת איתם בימי שישי.
אני בד"רכ מתחברת מאוד מהר לאנשים.
אפילו השנה יצאתי באוגוסט לשבוע לאירלנד עם אנשים מקנדה ואוסטרליה והופתעתי על עצמי שהצלחתי להתחבר עם כ"כ הרבה אנשים.
באמת אשמח..אם יש פה מישהו שיכול לצרף אותי לחבר'ה שלו..
באמת כי נמאס לי להשאר בימי שישי בבית או להיות בלימודים ולא לקבל סמס מאף אחד.

מבינה אותך כל כך

גם לי אין ממש חברים חוץ מכמה בודדים, וגם הם לא ממש שם, אז בוא נגיד שכל שישי אני בבית
אבל במקרה שלי נסגרתי בצורה שלי ממש בא לי כבר :\

שיהיה בהצלחה במציאתם, ואל תתבאסי
תרשמי לחוגים או משהו ואת תכירי :)

אייני

New member
היי!

תהייה אחת - אם את אומרת שאת מתחברת מהר מאוד לאנשים, ושיש לך חברים מהלימודים, למה את לא יוצאת איתם בשישי? (אל תחכי שישלחו לך סמס, תשלחי בעצמך!)

ועצה - אף אחד בפורום לא יודע כלום עלייך. אז אני מציע לך או להצטרף לפורום הזה וככה יכירו אותך דרך הכתיבה שלך, או לפחות לפרט על עצמך קצת (מה את לומדת? מה את עושה? מה היית רוצה לעשות בשישי בכלל שאת מחפשת חברים בשבילו? פאבים, מועדונים, קולנוע, סתם לשבת בבית של מישהו, וכד'). כי כרגע יודעים עלייך רק דבר אחד, וגם הוא לא חיובי כ"כ (לדעתך האישית לפחות, כמו שזה עולה מההודעה) - שאין לך חברים.

Inbalskl

New member
הי

היי..
אני ענבל בת 23 סטודנטית לקולנוע .
אני אוהבת לבלות בבתי קפה ופאבים,לשמוע מוזיקה,לצלם ואוהבת ללכת לבתי קולנוע. להכיר אנשים חדשים ולטייל סביב העולם.

אייני

New member
אוקיי, אני מקווה שזה לא יפגע בך

אבל אני חייב להגיד שאת מגיבה בצורה מאוד מאוד יבשה שלדעתי דיי מבריחה אנשים. כשאנשים כותבים לך את מגיבה בעיקר לשאלות ספציפיות וגם אז את מגיבה בצורה יבשה לחלוטין ולא אישית כ"כ. צורה שלמעשה דיי מונעת מהם אפשרות להתחיל שיחה כאן (שלא לדבר על לעבור למסרים). בגלל זה לא עניתי ולא כתבתי כלום עד עכשיו, כי נגיד מההודעה הנוכחית לא הרגשתי שזה בכלל פונה אליי או שזה אישי, זה הרגיש לי כמו סתם כזה הודעה של "אה, כן, קחו בבקשה כמה פרטים טכניים".

ככה שאני מציע לך - או לעשות "בדק בית" באיך שאת כותבת לאחרים באינטרנט (או תופסת את האינטרנט בכללי, יכול להיות שהבעיה היא בתפיסה), או שכנראה את לא טיפוס כ"כ של להתחבר ולהכיר דרך האינטרנט וכדאי למקד את המאמצים באותם חברים מהלימודים.

Inbalskl

New member
היי

האמת שאני מעדיפה להתחבר למישהו ספציפי. אולי קשה לי להפתח מול כולם ככה ישירות. פשוט מחפשת עם מי לדבר.

אייני

New member
אז אולי פורום זה פחות המקום בשבילך...

כי הנה, תסתכלי. למטה יש מישהי שפתחה נושא שאמור להיות לך הכי קל שבעולם להשתמש בו כדי לפתוח שיחה וליצור קשרי חברות - היא הגיבה לך ודיברה על אירלנד, ואמרה שהיא שמעה שממש יפה אבל יקר. התעלמת לחלוטין מהניסיון שלה לפתוח בשיחה ופשוט הגבת לה בצורה יבשה מאיפה את תוך ציון שיש לך רכב, וזהו. מה היא בדיוק אמורה להגיב על זה? היא דיי ניסתה לפתוח שיחה ואת חסמת את זה.
או, אם ניקח אותי כדוגמא אישית - אז יכלת להגיב בצורה קצת יותר אישית, נגיד "אוי, אתה צודק, באמת לא כתבתי פרטים עליי, איזה משעשע", ואז לפחות הייתי יכול להגיב משהו קצת ולהמשיך, אבל במקום זה כתבת לי הודעה יבשה לחלוטין עם פרטים טכניים עלייך וזהו, בלי שאני יכול להגיב לזה שום דבר.

שוב, אני ממש מקווה שלא תקחי את זה כסתם ביקורת או התקפה או משהו (כי זה ממש לא, אין בי שום עניין לתקוף או להעליב אותך, אני לא מכיר אותך הרי), אלא קחי את זה כמשהו לתשומת ליבך - משהו קטן שפספסת שכדאי לשים לב לעתיד.
אולי במסרים או בהודעות אישיות וכד' את יותר נפתחת ויותר אישית, במקרה כזה סבבה לחלוטין שאת מנסה להכיר דרך האינטרנט. אבל אם גם שם את מגיבה דומה - באמת כדאי לשים לב, כי ייתכן שאת פשוט מרחיקה אנשים מהאינטרנט ככה בלי לשים לב. (וייתכן שפשוט לא מתאים לך בכלל להכיר מכאן).

Purple Mushroom

New member
בהצלחה

יש כאן קבוצה מגובשת. תנסי להשלב בפורום, ואולי...
גם אני תיאורטית מנסה לחפש אנשים שיותר דומים לי.
אבל בלילות שישי (כמו הלילה הזה שנגמר), ושבתות, יש לי בעיה. אין תחבורה ציבורית. ואין לי רישיון או אוטו.
בעיה. אפשר לצאת בלילות חמישי. גם אופציה.

בהצלחה בכל מקרה. :)

livebuddy

New member
אפליקציה כושלת

לא יצא לי להכיר שם אף אחת
ואני לא עד כדי כך מכוער, באמת שלא.

mad alot

New member
אין לי אותה, אבל אני יכול להעיד על הרבה מאוד

אנשים ונשים, שכושלת היא לא.

livebuddy

New member
אז מה הסוד?

ולאף אחד אין אותה באמת, זה בסדר

rasmus girl1

New member
היי

יעזור אם תגידי מאיפה את, כדי שההצעות אלייך יהיו רלוונטיות (;
ושמעתי שאירלנד ממש יפה, מתה גם להיות שם אבל יקר..

למעלה