היי לא ברור לי למה כל פעם מוחקים הודעות תשאירו את הודעות על מה אתם מוחקים אילו הודעות!?!?!?!?
N NATI AND BAR New member 4/10/02 #1 היי לא ברור לי למה כל פעם מוחקים הודעות תשאירו את הודעות על מה אתם מוחקים אילו הודעות!?!?!?!?
ה המרחפת New member 4/10/02 #2 לא מחקנו כלום לאחרונה תסתכלי למטה, ההודעות קיימות, אך בתחתית העמוד או באמצעיתו.
N NATI AND BAR New member 4/10/02 #3 למרחפת.. סוריי אני מתנצלת לא שמתי לב... רק אז שאת אמרת לי שמתי לב!! תודה לך
I idosa New member 4/10/02 #4 היי מיטל מה קורה? את חדשה כאן ברוכה הבא לפורום . מה קורה ? מה חדש? איך הפורום לדעתך ? אני רואה שיש כאן הרבה שינויים טוב לשמוע כל כבוד לדני . תגידו לו למרות תודה למען שעשה בשבילנו. יאללה כולם תבואו לפיספוסים אבוא ניפגש שם.
היי מיטל מה קורה? את חדשה כאן ברוכה הבא לפורום . מה קורה ? מה חדש? איך הפורום לדעתך ? אני רואה שיש כאן הרבה שינויים טוב לשמוע כל כבוד לדני . תגידו לו למרות תודה למען שעשה בשבילנו. יאללה כולם תבואו לפיספוסים אבוא ניפגש שם.
N NATI AND BAR New member 5/10/02 #5 לעידו... הכל טוב אצלי אחלה כמו תמיד הפורום נשמע נחמד אני רק חדשה פה עם בבוא הזמן נראה.. אז עידו אני גם באה אל תדאג ניפגש כבר שמה
לעידו... הכל טוב אצלי אחלה כמו תמיד הפורום נשמע נחמד אני רק חדשה פה עם בבוא הזמן נראה.. אז עידו אני גם באה אל תדאג ניפגש כבר שמה