היי..

sapiritmami

New member
היי..

הייי,
לפני בערך כשנה, התחלתי ללמוד באוניברסיטה.. הכרתי שם בחור מדהים, היה בנינו חיבור מיידי וטוב, היה משהו רומנטי קצת בהתחלה, אבל הוא החליט שלא מתאים, ונגמר.
נשארנו ידידים ממש קרובים, מדברים כל יום בטלפון, רואים אחד את השני כל הזמן, מדברים על הכל...הייתי קצת מאוהבת בו, אבל הציפיות שלי היו ריאליות וידעתי שהוא לא מעוניין.
לפני כמה זמן, סיפר לי שהתחיל לצאת עם מישהי... די נעלבתי(קצת ילדותי) והפסקתי לדבר איתו. הוא לא בא לשאול מה קרה שהפסקנו לדבר, ולא דיברנו חודשיים.
לפני כחודש, פניתי אליו וחזרנו לדבר... בכל זאת לראות אותו כל הזמן זה די קשה.
יחד עם זאת פחדתי שאפגע ממנו קצת, ושמרתי על דיסטאנס. זה לא החזיק מעמד יותר מדי זמן... והוא עצמו ניתק איתי קשר. אני פניתי אליו, ושאלתי מה הסיבה שהוא הפסיק לדבר איתי, הוא ענה לי שהוא לא מעוניין שנדבר יותר, שמאז שחזרנו אני קרירה ומרוחקת, והקשר הזה מיצה עצמו. נשברתי.
נפשית,.ובכיתי, זה לא היה נראה שאכפת לו מדי, כי הוא אמר שאין מה לעשות ולמרות שנתן הרבה הזדמנויות הוא כבר לא מסוגל יותר. לא היה לי מה להוסיף.
במשך הימים, הוא מתעלם ממני לחלוטין אבל לכל השאר הוא מתייחס הרבה יותר טוב, וזה מפריע לי. למה איתי אי אפשר לדבר? לא עשיתי משהו שייגרום לו להפסיק לדבר איתי. הוא יקר לי.
יש איזה מישהי בלימודים, שהוא הרבה יותר מחובר אליה מאשר אליי, אני יודעת שיש לו חברה, אבל אני בכל זאת רואה אותם מסתודדים ומדברים כל הזמן,ואני מרגישה באיזשהו מקום, שקצת תפסו לי את המקום וזה כואב לי.
קשה לי להתנתק פשוט..
מה עושים?
...

שלום

חשוב להיות אדם שנותן אהבה. אם אין לו כרגע עניין בקשר אתך, תצטרכי להשלים עם זה ולהניח לו בינתיים. אולי תוכלו גם כמה זמן להיות בידידות פשוטה, לא מחייבת ולא מעיקה.

עשית משהו שגרם לו להפסיק לדבר איתך

מודעת לכך שהדרך שלך ילדותית- אז תתבגרי.

אמר לך שהוא רוצה לתקשר איתך כמו כולם, בלי שתהיי קרירה אליו-
ולכן הוא הפסיק לדבר איתך.

ניתקת קשר איתו למרות שהייתם רק ידידים בכל הווייתכם-הוא הראה לך
כמה זה מזיז לו.

החזרת אותו לחייך כאילו הוא חפץ בלי להתחשב בזמן שמיוזמתך דחפת אותו החוצה- דיבר איתך ונתן צ'אנס, את בעצמך התנהגת לא כמו בעבר וזה פגע בו. הפעם הוא ניתק את החשמל לתקשורת בינכם.

הוא יוצא עם מישהי ואת לא, עברה שנה מאז שהוא היה איתך בקשר רומנטי. את מסוגלת שנה ללמוד ולראות אותו ככה, אז תפנימי שככה זה ישאר. את מתקדמת בלימודים והזמן עובר. את מסוגלת ומגיע לך יותר. שחררי ממנו. ברגע שתשדרי פניות, ואושר אנשים אחרים ימשכו.

מה לא לעשות: לא לנצל אנשים אחרים רק כדי לנפנף לו את זה בפרצוף שלו. תהיי בקשר בשביל עצמך תעשי טובה. או שתקחי את הזמן לבד קצת בשביל עצמך....ותתבגרי..

אולי הוא יודע שאת מעוניינת בו

ולא מתאים להיות בקשר עם אדם מהמין השני שמעוניין בך רומנטית. את בעצמך לא אמורה לרצות להיות איתו בקשר שכן קשה לדבר עם בנאדם תפוס שאת רוצה.

מעבר לזה את יזמת את הפסקת הידידות בינכם. יכול להיות שאת זו שהיית מתקשרת כל הזמן וכשהפסקת גילית בעצם שהוא לא יוצר קשר בחזרה, אלא אם עשית סצנה.

בכל מקרה בשורה התחתונה אתם לא צרכים להיות בקשר.

את רוצה מה שאי אפשר

ושניכם יודעים את זה.

למה לך לרצות מישהו שלא מעוניין בך??
שחררי ותמשיכי הלאה- לגבר שכן רוצה אותך!

אייבורי

New member
תגידי תודה

הוא עשה לך חסד גדול.
במקום להשאר תקועה במקום של מאוהבת בסתר
הוא שיחרר אותך לעולם.

עכשיו יהיה קצת בכי וצער ועוגמת נפש, בעוד שבוע חודש, תהיי
אישה בשלה להכרות עם גברים אחרים.