היי

liraz 18

New member
היי

אני רוצה לבקש בקשה אם מישהו יוכל לעשות משהו עם הבקשה שלי אני רוצה לנסוע לת"א ואני לא רוצה לשלם 70 שח כדי להגיע לתא ואני לא רוצה להיות תלויה באמא שלי כי היא לא תמיד יכולה להסיע אותי אז לדעתי ואני אולי מדברת בשם כמה אנשים צריך לעשות מוניות שרות כמו שיש בתא כמו שיש בפתח תקווה וחשוב לציין שזה גם בימי שישי ושבת בערב אז אם מישהו יוכל לעשות עם זה משהו זה יעזור למלא שאין להם רשיון ואין להם איך להגיע לתא ולא רוצים להיות תלוים בהורים תודה מראש לירז!

דן מלך

New member
תגובה ללירז

בימי חול את יכולה להעזר בקוי אוטובוס הבאים: אגד: 567,561 דן:149 בימי שישי אין קוי תחבורה ציבוריים כך שתיצתרכי או להיות תלויה באמא שלך או להזמין מונית ב-70 ש"ח! (מה לעשות שיש כפייה דתית!) ובמוצאי שבת מהשעה 19:00 קוי האוטובוס מתחדשים כרגיל!

liraz 18

New member
לדן המלך

תקשיב זה נכון שיש כפיה דתית תאמין לי שבפתח תקווה יש יותר דוסים מכפר סבא בדוק! ובפתח תקווה בימי שישי יש מוניות שרות שהן עולות 11 שח נדמה לי והן נוסעות לתא ולוקחות למקומות האפשריים והם ביום שישי בערב יש לציין אז למה בכפר סבא אי אפשר ובפתח תקווה כן תאמין לי שזה ישתלם להם כי יש מלא ילדים שרוצים להגיע לתא!

דן מלך

New member
תגובה

נווווו אז מה אתה בעצם בא להגיד פה? שבפ"ת יש יותר דוסים? או שבפ"ת יש הסעות... כי זה בכלל לא ברור! חוץ מזה, שאם תברר אז גם בכפ"ס יש כל מיני הסעות לדיסקוטקים בת"א!

liraz 18

New member
היי

מה שבאתי להגיד זה שבפתח תקווה למרות שיש מלא דוסים יש מוניות שרות וגם שם יש כפייה דתית כמו פה ואפילו יותר אני יודעת את זה מחברה שלי זה הכול! ביי

דן מלך

New member
לירז

תראי, המוניות שרות בפ"ת(אם יש כאלה בכלל) זה יוזמה פרטית של המוניות בפ"ת! וזה לא קו ציבורי או משהו בסיגנון... אם בכפ"ס יהיה כזה דבר זה יהיה רק ביזמה של מוניות רוטשילד,2000 או אדיב.

liraz 18

New member
לדן המלך

בקשר להודעה שלך יש מלא דתים בפתח תקווה ועובדה שביום שישי בערב יש מוניות שרות שעולות פחות כסף ממונית רגילה אז למה יכול להיות בפתח תקווה ששם אוכלוסית הדוסים גדולה יותר מאשר בכפר סבא ולא בכפר סבא עצמה?! מלא ילדים פה יהנו מזה שהם יכולים לנסוע בפחות כסף וזה משתלם בתודה מראש לירז שבת שלום

למעלה