היי

nike001

New member
היי

שמי האמיתי הוא בעל ערך נורמולוגי 9
השם המקוצר שלי , הכינוי , הוא בערך נומרולוגי 1 וכל הקרוביםאליי מלבד המשפחה קוראים לי בשמי המקוצר.
האם זה חלק ממה שהרס לי את החיים?!

nike001

New member
האם

אני ציך לבקש מהקרובים להתחיל לקרא לי בשמי הרגיל?
כי חשבתי על זה, והכינוי נשמע לי ממש טוב לאוזן הוא קליט כזה
וכשקוראים לי בשמי הרגיל זה מלחיץ אותי
כי אני בעצם חי בבועה שיום אחד אני אתפוס את עצמי בידיים ואתרחק מהדברים השליליים ואיתם גם מהאנשים שקיימים בחיי כיום
וכשאהיה עם שמי המלא יהיה לי פייסבוק חדש עם שמי המלא ושם חברים חדשים ואחרים לא יוכלו למצא אותי כי עד היום השתמשתי בשמות פייסבוק פיקטיביים.
אני פשוט עושה שטויות כיום.. ואני לא רוצה להפסיק עם זה כרגע השאלה עם ערך מספר 1 הוא פחות ערך לעומת 9 שקראתי שיש בו הרבה אינטלגנציות והוא נשמע דווקא טוב..

במה זה יכול לבוא לידי ביטוי בחיי אם יקראו לי בשמי האמיתי ולא המקוצר?
איך החיים שלי יראו? בגלל שאתם נורמולוגים אז אתם מאמינים שמיסטיקה זה לא בולשיט וגם אני חושב שיש בזה משהו ולכן פונה לפה..

תשובה לnike001

הי nike001 בוקר טוב

כדי לענות לשאלות כאן בפורום חסרים לי פרטים.
אני מבין בצורך שלך לא לחשוף את השם והכינוי וזה לגיטימי.
שלח לי במסר אישי את תאריך הלידה הלועזי המלא. או כאן מעל גבי הפורום .

אתה נמצא במקום הטוב ביותר שיכול להיות !
ולמה כוונתי.
אני עברתי לפני למעלה מ 10 שנים רצף משברים קשים מאד פיטורין, גירושים, מוות של אבי ז"ל ועוד ועוד הגעתי למקום שהרגשתי שהחיים שבניתי התפרקו לגמרי ...
אך מהמקום הנמוך, הקשה שהייתי. אני כאן היום יכול לסייע ולכוון אנשים אחרים.
אל תתייאש. מה שאתה עובר עתה הוא מדויק עבורך. ועם הכוחות העצומים הגלומים בך תצא ממקום זה לבניה ועשייה שתסייע לאנשים רבים אחרים שיהיו במצבך הנוכחי ואתה תוכל לסייע להם לצאת לחיים חדשים.
אתה אדם מאד חזק ! אני מרגיש אותך היות והמספר 1 מבטא את העיקרון האלוהי ,הגברי, האקטיבי, את השמש, הנו מנהיג מלידה חזק בעל יכולות הובלה, כושר ניהול וישיג בכל דרך את מטרתו.
כנ"ל לגבי ה 9 שהוא מכיל את כל המספרים בתוכו. המספר 9 ניחן בתמונה מושלמת של שלושת העולמות. העולם הפיסי (גופני), האינטלקטואלי והרוחני וכולם מאוחדים בו..זהו מספר של הישגים מנטאליים ורוחניים. מלא אהבה אוניברסאלית, פרספקטיבה רחבה ודמיון, אינטואיציה חדה " הגאון האינטואיטיבי"

עוד אתה יכול לקרוא על שניהם בהרחבה ב - מחשבון נומרולוגי

אשמח לכוון אותך ולהושיט לך את היד שתסייע לצאת מהמעגליות בה אתה נמצא עתה.

בסוף ההודעה יש לך את כל הפרטים שלי - בואו תראו את עמוד העסק שלי מצפה לך

יום טוב nike001

חנן חיים

למעלה