היי..

היי..

בשעה טובה החלטתי לגשת שוב לפסיכומטרי אחרי כישלון מוחץ .. תפסתי אומץ שוב..
רציתי לדעת קודם כל אלו ספרים של פסיכומטרי מומלצים? ושל איזו חברה?
בגיל 32 החלטתי לקחת את החיים ברצינות... עשיתי בעבר קורס אך הרגשתי כישלון מוחץ מבחינת הקורס
והגעתי למסקנה שכנראה שאני צריכה ללמוד לבד, ללא הפרעות מסביב... רק הים, או המוזיקה.. או בעלי.. שיעזור לי.
אני חייבת חייבת להצליח הפעם. מוכנה להשקיע ולחלום פסיכומטרי. בבקשה טיפים.. ואם מישהו מוכר ספרים במצב טוב
ובמחיר שפוי? אשמח לתשובה...

niruzu

New member
ברוכה הבאה

רציתי רק לציין שהפעם הראשונה שעשיתי פסיכומטרי היתה בגיל 18, ולא קיבלתי ציון טוב. בגיל 28 שיפרתי מאוד. אז את במקום טוב והגישה שלך כבר תעזור לך רבות.
ללא ספק תצטרכי לרענן קצת את הידע שלך- לכן הייתי ממליץ על ספרי הכנה מקיפים ללימוד עצמי. גם ניב רווח גם פסיכו מציעים כאלו ערכות. שתיהן טובות.
שימי לב לקנות ערכה משומשת במתכונת החדשה (אוקטובר 2012 והלאה), וגם תהיי מוכנה למחיקות רבות מהספרים המסומנים.
בנוסף יש ים חומר חינמי בדמות בחינות עבר פסיכומטריות, והכל נמצא באינטרנט, גם זה יעזור לך.
וכמובן אנחנו פה.

תראי להם מה זה.
בהצלחה

תודה תודה..

בהחלט מתכוונת לשנס מותניים... ולחרוק שיניים.
תודה על העזרה...:) ובהחלט איעזר בכם! החיים בתור בנאדם עובד פשוט לא קלים.
גילית לצערי שצריך ללמוד בכוח. ממש כשם שעושים ספורט וכל דבר אחר. צריך להתקדם בחיים ולא
להישבר...

liorma1995

New member
לדעתי..

לדעתי הכי כדאי לך להדפיס מבחנים ישנים של המרכז הארצי ולהוריד את השאלות שאינן רלוונטיות(כמובן בנוסף למבחנים העדכניים). כמו כן, אם תסייימי את המבחנים אני הייתי הכי ממליץ על ספרים משומשים של יואל גבע אבל זה עניין של טעם.
בכל מקרה המון בהצלחה!!!

liorma1995

New member
ואגב..

את יכולה להשיג ספרים באתר אגורה בחינם(אני אישית נעזרתי מאוד באתר אגורה ולקחתי ספרים משם, יש אנשים מדהימים שתורמים בחינם) ואני מחכה לתשובות של הפסיכומטרי ובמידה ויהיה סביר(חחח הלך לי גרוע אז טוב לא יהיה) אני אוכל לתת לך את הספרים המשומשים שקיבלתי. ואגב בנוגע להמלצה הקודמת שלי- זה מה שאני חושב אבל אני לא הברקתי בפיסכומטרי ואיני מבין יותר מידי ולכן עדיף להסתמך יותר על אנשים שמבינים ומכירים יותר את הפסיכומטרי כמו nirzu וחן ועוד אנשים.
בכל מקרה המון בהצלחה

וואו! תודה לך!

אני מקווה בשבילך שלמרות שאתה חושב שלא הצלחת שכן הצלחת! תמיד צריך לחשוב חיובי
וגם אם לא אז צריך לנסות שוב ולא להתייאש. ולחכות לגיל 33... כדי להבין בסוף שצריך להשלים
וכן צריך ללמוד קשה כדי להצליח! שיהיה לך בהצלחה ולא להתייאש! אולי כן קיבלת ציון גבוה בסופו של דבר.
וצריך לעשות שוב כשהמוח שלך עדיין חושב פסיכומטרי. ולא לחכות. תודה :)

ונ.ב. אני רשומה לאתר אגורה ובדקתי כבר

ביום שהחלטתי לעשות פסיכומטרי.
:) תודה. המשך יום שקט ורגוע לכולנו.

למעלה