היי =]

ebi83

New member
היי

אז קודם כל- תודה! (למרות שאין לי שום זכויות יוצרים או קשר לשם הפורום, הוא היה פה לפניי
)
&nbsp
ומדברים על מה שבא לך\לנו\להם, תרגישי בנח לפתוח דיון על כל נושא שבעולם או פשוט לשתף משהו שבא לך לפרוק מהלב.
&nbsp
והכי חשוב, תרגישי בנח, תתרווחי ותשתי איזו כוס קפה מהבילה

נושא לדיון

אני מתכננת לטוס עם חברה לברצלונה אז אם לאנשים כאן יש מידע זה יהיה נחמד :)
המלצות וטיפים יתקבלו בשמחה!!

ebi83

New member
יש לי המלצה אחת עיקרית

כי אלו של התוכן לא חסר...
&nbsp
תטיילו ברגל

תעשו עצירות ותתכננו את הימים שלכן על פי מפה, זה יתן לכן לגלות את ברצלונה ולא רק נקודות בה.
&nbsp
תבלו ואם יש עוד שאלות אני מוכן לנסות לענות עליהן

בת זוגי ואני נמנעים באופן שיטתי מקניית סיורים מודרכים

בת זוגי, שמאוד אוהבת לארגן את הטיולים שלנו, מקדישה זמן רב לחיטוטים ברשת, קריאת המלצות, מפות של העיר, דרכי הגעה, זמנים וכו'
כך יוצא, שאנחנו הולכים המון [ טוב לסוכר] , רואים המון המון דברים, מצלמים המון וזוכים להפתעות בלתי פוסקות, בגלל הגמישות שלנו והסירוב שלו להצמד לתוכנית כלשהי, למרות שיש לנו תכנית, תמיד.

einat162

New member
הייתי בברצלונה לפני כחודשיים

אני לא יודעת מה יעניין אותך במיוחד - אבל כמו שכתבו לך, רצוי להסתובב ברגל (מקסימום לקחת חזרה למלון רכבת תחתית, נסיעה בודדת עולה 2.5 או טיפה פחות לא זוכרת במדוייק).
אם הולכים ברגל מכיכר אספניה (וקניון ארנה שהיה פעם זירת שוורים) לכיוון רח' רבחאס או שוק לה בוקריה (מומלץ! בעיקר בבוקר כשפחות עמוס) עוברים מלא חנויות של H&M מנגו C&A וזארה (סניפים של אותה רשת אחד מול השני, מחירים זולים- במיוחד בתקופה שהייתי).

מילה לגבי קניון זירת השוורים (ארנה) החנויות בפנים סתם יקרות, רובם גם לא רשתות מוכרות או נראות איכותיות במיוחד אבל מה שכן- יש שם סופרמרקט גדול בקומה התחתונה ביותר. אני אישית אוהבת להיכנס לסופרים ולקנות לי דברים כמו מעדני חלב, גבינות, שוקולד או אלכוהול (היה שם זול מאוד!).

[URL]http://www.hakolal.co.il/195666/%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%91%D7%A8%D7%A6%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%94[/URL]

אוקיי תודה רבה איזה מפחיד זה כל הגנבים האלה

בהחלט אין כמו לטייל ברגל ולהכיר דרך הרגליים, אני אוהבת להכיר את התרבות ואת האזור שמעתי על המלצה לפארק טיבידאבו היית במקרה?

הסתובבנו עם התיקים ועם הכסף

לא שדדו אותו, לא כייסו אותנו, כלום.
נכון, בת זוגי הולכת כשהתרמיל תלוי על החזה ולא על הגב, אני הולך כשהתיק מונח על מפשעתי ולא על הצד. מתרגלים, וגם לא מכייסים.

למעלה