היי :)

דן הנגן

New member
היי :)

(מקווה שזה בסדר לפתוח שרשור כזה..)
היי, אני חדש פה, אני מניח. אני בכיתה י"ב, דתי ו... א-מיני. מאז שהייתי ממש צעיר הרגשתי משהו שונה, ובהתחלה חשבתי שאני הומו, והגדרתי את עצמי ככה כמה שנים. אבל אחרי כמה זמן הבנתי שאני לא ממש עונה להגדרה, וחיפשתי משהו אחר. ניסיתי פאנסקסואל, גם זה לא התאים כל כך. מאז אני מעדיף לא להתעסק כל כך בהגדרות, אבל בגדול אני מזדהה על הספקטרום הא-מיני לצד משיכה בירומנטית (וחיצונית/אסתטית). כיף לראות שיש פורום שמאגד את הא-מיניים הישראליים, כי למרות שאני שותף בקהילה הגאה (הצעירה לפחות) לא יצא לי כ"כ להכיר א-מיניים ישראליים במציאות (וגם לא וירטואלית למען האמת). אז... כיף שאני לא לבד! :) יהיה נחמד להכיר אתכם!

שמבול

New member
ברוך הבא

k500

Active member
מנהל
ברוך הבא

אתה לא לבד כמובן ואכן, הפורום מאגד את הא-מיניים בישראל ופעיל בכל הרמות.
טוב שבחנת את רמת ההזדהות שלך בספקטרום הא-מיני, תמיד טוב לראות דברים נוספים ולבדוק מה אנחנו אוהבים ועם מה אנחנו מרגישים הכי טוב עם עצמנו בעניין.

ישנו פורום א-מיניים באיגי שמיועד לנוער, אבל לא תמיד דברים שנכתבים שם הם מדוייקים מספיק, בייחוד כשמדובר בשכבת גיל צעירה שמחפשת הגדרות ותמיכה מסויימים. נתון לשיקולך.
בכל מקרה, אנחנו נמצאים כאן, תמיד מוכנים לעזור ולענות על שאלות, ישנם דיונים כאן בפורום, ישנם חומרי קריאה, קישורים ועוד. מדי פעם אנחנו גם עורכים מפגשים באווירה נעימה ולא מחייבת שאליהם אתה מוזמן, אין אצלנו הבדלים בין הגילים, כך שתוכל להרגיש נוח.
היה מפגש לפני כשבועיים ויהיו עוד מפגשים עליהם נכריז מבעוד מועד.
ושוב, אתה מוזמן להישאר בפורום, לשאול, לתהות, לשתף ולהשתתף, ברוך הבא

hatzilonit

Member
מנהל
את המבחן הראשון עברת בהצלחה
ברוך הבא

טוב, על המבחן אני צוחקת, אבל תמיד נחמד כשאנשים כבר שולטים באוצר המילים

עברת דרך AVEN עד שהגעת אלינו?
מה עם החברים שלך? יצא לך לדבר איתם קצת על הנושא?

למעלה