היי :)

moran5755

New member
היי :)

חדשה פה וחייבת לומר וואו!! מאוד אהבתי את העבודות שלכן...
התחלתי לפסל בבצק סוכר ממש לא מזמן, והאמת שיש לי כמה שאלות.. אני אשמח לקצת הכוונה :)
כשאתן מפסלות את הראש של הדמויות, הוא עשוי כולו מבצק סוכר? או שהוא מלא במשו (שהמשקל שלו קל יותר) ורק הציפוי עשוי מבצק סוכר? כי קורה לי שהראש לפעמים כבד מדי ואז לא כ״כ יציב...
ואיך אתן מייבשות את הראש כך שהחלק האחורי שלו לא יהפוך לשטוח, אלא עגול?
ועוד דבר, אני מתעניינת בסדנא לפיסול - יש המלצות כלשהן? איפה אתן למדתן?

המון תודה, ושבת שלום :)
 
בצק סוכר , לייק!!

היי! אני מיכל , מהקריות, אני חייה את זה כבר כמה שנים ואני מאד אוהבת לעבוד בזה ופשוט להנות!! אז ככה... לאט לאט... נתחיל מההתחלה שתביני. ההתחלה עוגה או כאילו עוגה... -עליו לעטוף בבצק סוכר מעליו דמות , חיות, פרחים וכו , וגם הכל עם בצק סוכר *בשביל להחזיק למשל דמויות, ואת הראש, נעזרים בשיפודים וזה הדבר היחידי שלא אוכלים בכל העוגה *בשביל שהראש לא יפול, שיתייבש לבד, שהגוף ייתיבש, ובסוף מחברים ביינהם עם טיפה מים להדביק =דבק בנוסף, בדמויות נעזרים ב cmc, הוא אכיל, אנחנו שמים ממש טיפה, (קשה להסביר כך, ) אבל זה גורם לבצק סוכר להייבש מהר יותר מהרגיל... ולכן מתאים לדמויות. לסיום, את שאלת, אז אני עונה ??.. אני בעסק שלי " אומנות מופרזת ", כבר 8 שנים בתחום. למדתי זאת לבד וניסיתי...... כמובן אני עושה עוגות וסדנאות , בקריות . איך התחלתי? קוראים לי מהשם "אומנות", למדתי מגיל קטן ועד היום המון סוגים כמו ציור, גרפיקה וכו... והאחרון זה בצק סוכר, זה מביא לי המון רעיונות ובמיוחד שאני עובדת עם ילדים ומבוגרים... זה משהו ללמוד ולהתנסות. תיכנסי הרבה לאינטרנט, ו... כנובן אליי לפייסבוק. " אומנות מופרזת " שבת שלום ... ??
 

moran5755

New member
תודה מיכל, על התשובה המפורטת.. לא הצלחתי להבין איך לייבש את

הראש כך שלא יהיה שטוח מאחור... על מה להניח אותו בזמן הייבוש? כי ברגע שמניחה אותו והוא כבד, הוא מתחיל לשקוע מטה ולאבד את הצורה שלו מעט...
או שבכלל הוא לא עשוי כולו בצק סוכר וממלאים בעיסת פצפוצי אורז כמו שראיתי פה, ואז מצפים?

וכן, אינטרנט הוא ידיד טוב ללימודים, אבל רציתי אולי ללמוד טכניקות וטיפים, אולי גם קצת סדר עבודה כדי שדברים יילכו חלק יותר..

בכל אופן, תודה על ההתייחסות :)
 

moran5755

New member
לא מצליחה לצרף פה תמונות..


 

Miss Cake1

New member
ברוכה הבאה מורן


אז כמו שמיכל אמרה את הראש את מפסלת מבצק עם מעט cmc ומכניסה שיפוד לתוכו.
ואז את השיפוד את מכניסה לקלקר וכך הראש מתייבש באויר בלי לנוח על צד כלשהו שישנה לו את הצורה.
 

moran5755

New member
תודהה :) וכן, אבל אם הראש יחסית גדול ולכן כבד, השיפוד ייצא

מהצד השני שלו :/
הכנתי לי היום תחתית מעוגלת, בינתיים נראה שזה די עובד...
תודה בכל אופן..

דרך אגב, למה אני לא מצליחה להעלות פה תמונות?
 
היי , אז ככה :

אחריי כל מה שאמרת , יכול להיות שפשוט אולי שמת הרבה בצק?!
אולי תורידי פשוט כמות??
אולי כבד לעומת הגוף ?!
&nbsp
דבר שני, כאשר רשמת "ממלאים בעיסת פצפוצי אורז כמו שראיתי פה, ואז מצפים? "
דבר ראשון - אפשר
אבל
דבר שני- בצק סוכר רגיל, "אמיתי" , זה רק בצק סוכר, + שיפודים. וזהו.
&nbsp
את צריכה סבלנות, זה מאד חשוב, לחכות שזה יתייבש.
&nbsp
ואת יכולה גם ללכת לסדנאות, בלי קשר אליי, אני אומרת זו רק בשביל שתכירי את הבצק בצורה הנכונה, ואת השאר תדאי אין להמשיך בבית את שאר הדמויות , חיות פרחים וכו'...
&nbsp
&nbsp
בנוגע לתמונות- שימי לב משקל מקסימילי - 10485kb
&nbsp
&nbsp
בינתיים, אנחנו פה במיוחד בשבילך

&nbsp
מיכל כהן | אומנות מופרזת
 
היי, אני קצת חולקת על האימרה בצק סוכר רגיל "אמיתי "

זה רק בצק סוכר... אין חוקים בבצק סוכר ובהחלט ניתן לפסל פנים על פצפוצי אורז או כדור קלקר כדי שכובד הבצק לא יהיה רב...
הבעיה היחידה היא שאם מפסלים על קלקר או פצפוצי אורז צריך לפסל פיסול ידני ולא בתניות פנים ומי שלא מקצועית מספיק לא תצליח....
 
למעלה