היי

daphnuna

New member
היי

כתבתי אתמול (או שלשום, לא בטוחה) שאני מאוהבת במישהו מעל כל הראש.

אז המישהו הזה, שאני מאוהבת בו, אמר לי שזאת לא אני, אלא זה הוא, וטען בפניי שהוא לא רוצה אף אחת.

רציתי לשאול אתכם אם אתם חושבים שיש גברים (ו/או נשים, לצורך העניין) שלא מעוניינים במערכות יחסים, שלא מעוניינים באהבה?
יכול להיות שהוא שיקר לי - שהוא פשוט לא רוצה אותי, במטרה "לא לפגוע"?

תודה!!

מעיין א3

New member
אני חושבת שזה לא משנה

גם במידה וכרגע הוא לא פנוי לצאת עם מישהי
וגם אם הוא אמר את הדברים האלה בשביל לא לפגוע בך-
עדיין התוצאה היא אותה תוצאה: הוא פשוט לא מעוניין...
לטחון על זה מים רק יגרום לך להמשיך להתעסק בו ולחשוב עליו.
ברגע שאת יודעת שהוא לא בעניין- את צריכה למצוא דרכים להפסיק לחשוב עליו... אין יותר מידי לעשות חוץ מזה.

אני מצטערת על הדברים הקשים שאני אומרת, אבל אין דרכים להקל על מצב כזה... פשוט לשכוח אותו ולהמשיך לבחור הבא.

Matzeket

New member

מעיין א3

New member
אני חושבת שהסיבה שזה לא פשוט

זה בגלל שאנחנו מפנטזים לעצמנו זוגיות מושלמת עם הבחור שאנחנו רוצות בו, ולא באמת רואים את כל הצדדים של בן האדם.
אני כרגע מתאוששת מפרידה מבחור, ואני יכולה להגיד לך שמבחינתי להתאושש מפרידה היא לפעמים יותר קלה מאשר להתאושש מדחייה מבחור שממש חשקתי בו.
הסיבה לכך היא בגלל שאנחנו לא רואים את כל הצדדים באותו אדם, ואנחנו בונים לעצמנו פנטזיה של זוגיות מושלמת עם אותו בחור, ולהתאושש מהפנטזיה הזאת היא קצת יותר קשה מהמציאות המורכבת של זוגיות אמיתית.
&nbsp
לפני האקס שלי (שנפרדתי ממנו ממש בשבוע האחרון), אני גם כן חשקתי במישהו בעבודה שלי במשך מלא זמן (משהו כמו חצי שנה), והוא גם ממש לא שם עלי.
בסופו של דבר, אחרי הדחייה ממנו, אני הייתי בדיכאון טוטאלי, ולא הצלחתי לשכוח ממנו- עד שהחלטתי שהפנטזייה הזאת לא שווה את הדיכאון שאני חשה, ואני רוצה בזוגיות אמיתית ולא בחלום שלעולם לא יתגשם.
נרשמתי לאתר היכרויות- והפלא ופלא! יצא לי משם חבר!
&nbsp
מניסיון, אני יכולה לומר לך שזוגיות היא דבר מאוד מורכב, ובה את רואה את כל הצדדים של בן האדם,
אבל מה שכן- זה הרבה יותר שווה את זה, כי למרות הפנטזייה המושלמת על הבחור, אין כמו לחוות אהבה מאדם אחר.... לדעת שאת אוהבת ונאהבת באותו זמן שווה את הכל...

וגם, לפעמים קל לנו יותר להתקע על הבלתי אפשרי ו

הבלתי מושג,
מאשר לעשות מאמץ במקום בו יכול דווקא להצליח לנו
כי אם פתאום יקרה משהו אמיתי, זה יכול להפחיד לאללה .

יפחדש

New member
נכון כל כך!

מניח שרבים מאיתנו נתקעו עם משהו כזה במשך תקופות ארוכות, ובאופן קצת פחות מודע מתוך הבנה שזה לא אפשרי, אבל שזה בעצם לא דורש מאיתנו לעשות שום דבר ממשי.
&nbsp
בשורה התחתונה אין באמת סיבה אמיתי להסביר לעצמך למה הבלתי מושג הוא כזה. לא זה לא, ולא משנה אם הסיבה לכך היא הרצון של האדם ממול להיות לבד, או סתם העובדה שהוא פשוט לא נמשך אליך.

מעיין א3

New member
אם זה לא מפחיד אותך

אז אולי תירשמי לאתרי היכרויות, תלכי לספיד דייט בתל אביב ועוד ועוד ועוד.
יש מלא דרכים להכיר בחורים, ואם הפחד לא מונע ממך להתחיל משהו- אז אני ממליצה להתחיל בדרך הזאת

אני מאוד ממליצה על OKkupid- אחלה של אתר להכיר אנשים.
בהצלחה

daphnuna

New member
נרשמתי לOkcupid

ויצאתי כבר לכמה דייטים, אף אחד לא צלח ונורא התאכזבתי בסופם.

אני חושבת שאולי הגיע הזמן להכיר ולהודות באמת - כמו שנתקלתי כאן כבר במישהי שאומרת - שלי לא תהיה מערכת יחסים או זוגיות. לא נועד להיות, כנראה, לא בקלפים שלי..

יפחדש

New member
זו לא האמת של אף אחד ואף אחת

חבל לוותר.
יש היצע עצום בokc ואתרים אחרים.
את תמיד יכולה ליזום ולפנות בעצמך, וגם אם זה תהליך מאוד ארוך, אין סיבה שלא תמצאי מישהו בסוף.
רק לצורך הדגמה - יש לי חבר די טוב שלקח לו כשנה למצוא בת זוג מאחד מהאתרים האלו. מאז הם ביחד כבר שלוש שנים בערך.
ההשקעה משתלמת ואסור לוותר בדרך.

dori78

New member
את מתייאשת מהר מדי.

אני מסכימה מאוד עם מה שכתבה לך מעיין 3א וגם עם ההערות של הבקבוקית.
הרשי לי להגיד לך ממרום גילי - זה לא קל למצוא.
לקח לי למעלה מעשר שנים למצוא מישהו שהיה בערך ורק אחרי יותר משנתיים איתו הבנתי שבערך זה לא מספיק טוב.
יצאתי לשוק ההיכרויות בגיל 36, גיל מבוגר לכל הדעות, בתחושה שאם לבנות 28 קשה למצוא אהבה - מה הסיכויים שלי??

לפני קצת פחות מחודש וחצי התחתנתי.
אני לא הבחורה הכי אופטימית בעולם, אבל מעולם לא חשבתי ש"זה לא נועד להיות, לא בקלפים שלי". רק שייקח לי הרבה יותר זמן מרוב האנשים שאני מכירה.

תמשיכי לצאת לדייטים, להכיר אנשים.
את לא יכולה לדעת מאיפה זה יבוא או מתי.
ואל תתייאשי.

מעיין א3

New member
שוב, המיקוד עדיין לא נמצא במקום הנכון

לא בטוח שהיא צריכה להתמקד כרגע בחיפוש של בחור, כי כרגע היא לא מאמינה בעצמה.
זה נכון שכל דייט יכול להוריד מהביטחון העצמי, אבל אם היא באה מראש בגישה שהיא לא תמצא אף אחד, אז כל דייט ודייט יורידו אותה עוד יותר.
&nbsp
לדעתי קודם כל צריך להתמקד בשיפור הביטחון העצמי (החיצוני והפנימי) ורק לאחר מכן להתעסק בחיפוש של בני זוג.
כל עוד היא לא מאמינה בעצמה, שום דייט לא יצליח....

dori78

New member
החידוד שלך במקום

לא התכוונתי בהכרח לצאת לדייטים עכשיו, רק לא לוותר על זה מראש.
ואני מסכימה איתך בהחלט בנוגע להעלאת הביטחון העצמי לפני כל דבר אחר.

:) מזל טוב

ניסיתי לחשוב איזה שיר להקדיש לך לכבוד החתונה
ודווקא עלה לי שיר שלא קשור לחתונה אלא אלייך,
כי המילים שלך כאן פשוט טובות :)

מילה טובה

מילים: יעקב גלעד
לחן: יהודית רביץ

אפילו בשרב הכי כבד
ידעתי שהגשם עוד ירד
ראיתי בחלון שלי ציפור
אפילו במשב סופה וקור.

לא פעם זה קשה
אבל לרוב מילה טובה
מיד עושה לי טוב
רק מילה טובה
או שתיים לא יותר מזה.

אפילו ברחוב ראשי סואן
ראיתי איש יושב ומנגן
פגשתי אנשים מאושרים
אפילו בין שבילי עפר צרים.

תמיד השארתי פתח לתקווה
אפילו כשכבתה האהבה
חלמתי על ימים יותר יפים
אפילו בלילות שינה טרופים.

לא פעם זה קשה...

מזל טוב גם לשלושר
לפני כשנה או יותר הוא כתב כאן בהמשכים

את תחילת הסיפור המקסים שלכם בכתיבה המיוחדת שלו,
ש לי אישית מאודדד חסרה כאן. כי כשקוראים אותו פשוט מחייכים.
בבקשה תמסרי לו
.

למעלה