היי...

היי...

אני גרה בחו"ל וכל יום הולדת אני רוצה לנסות משהו חדש שמעולם לא עשיתי...אין לנו הרבה כסף כרגע כי אנחנו עוברים דירה אבל היום הולדת שלי הוא ב18 לנובמבר ואני כותבת מבחן גדול בביולוגיה וחשבון...אני פשוט רוצה לעשות לעצמי הפתעה אבל מה?

TheBlueOne

New member
היי!

מה עם משהו מיוחד כמו מלחמת צבעים? (Paint ball) אני יודע שבח"ול הענף הזה הרבה יותר מפתוח מהארץ ויכול להיות נחמד מאוד לעשות אותו עם החברים.. כמו כן מה לגביי דברים שתמיד רצית לעשות ולא העזת? צניחה חופשית? צלילה? מהם תחומי ההתעניינות שלך?

אממ

מלחמת צבעים זה כואב וחברות שלי לא היו הולכות איתי...משהו שלא קרה לי אף פעם זה שאהבתי מישהו והוא אהב אותי חזרה.. האקס שלי נפרד ממני לפני חודש וזה בסדר איתי. אני מאוהבת באחד שהוא שכבה מעלי...הוא בHIGHSCHOOL והוא ממש מושלם. אני לא יודעת אם הוא יודע שאני קיימת...בכל מקרה...חשבתי על לצאת לאיזו מסיבה גדולה...פשוט כך יומולדת שאי פעם היה לי נהרס לגמרי ובסוף נשארתי עצובה...אני רוצה שזה יהיה שונה...הלוואי שהייתי יכולה לצאת איתו...

TheBlueOne

New member
ובכן...

מה הפרש הגילאים בינכם? האם יש סיכוי בעינייך שתהיו ביחד? את חושבת שהוא ישים לב אלייך? מה עם מסיבת פיג´מות לך ולחברותייך?

לאאא מסיבת פיג´מות

סתם קרציות שצורחות כשיש ג´וק על הקיר...נראה לי שהוא כן שם עלי קצת...פשוט אני רואה אותו רק ליד הקפיטריה בהפסקות ואני מסתכלת כל יום איך שהוא נכנס למכונית של אמא שלו...הוא בן 14-15...אני ממש מאוהבת בו...זה לא סתם קראש...

TheBlueOne

New member
היית רוצה...

שהוא ייצא איתך ביומולדת? אם כן, אז אולי כדאי לך להעזר בחברות שלך.. לרמוז להן על כך ולנסות לסדר בינכם פגישה :) עם נרות ואולי איזה טיול רומנטי.. אולי אפילו מסיבה..

חחח ואוו

ממש הייתי רוצה לצאת איתו...חברות שלי יודעת שאני פשוט חולה לעיו ואני מדברת עליו 24 שעות ביממה, נראה לי שזה מעצבן אותן...בכל מקרה...שנה הבאה אני יהיה בHIGHSCHOOL ואז חשבתי לגרום לזה לעבוד אבל...אני לא יכולה לחכות עד ה15 לינואר...אולי אתה צודק...אבל מה אני אמורה לעשות...הוא תמיד עם חברים שלו...ואני לא יכולה פשוט לגשת אליו ולהגיד לו "היי, רוצה לצאת איתי?" אם אני אשלח חברה עם המספר שלי שתתן לו...אולי הוא יחשוב שאני ילדותית?

TheBlueOne

New member
לעולם אין לדעת...

אני חושב שעלייך לקחת את הצ´אנס.. תכתבי לו מכתב ותכניסי לו ללוקר.. או שפשוט מאוד תסדרי מעיין "בליינד דייט" . מבלי שהוא יידע עם מי הוא הולך להיפגש..

לא יודעת ת´לוקר שלו...

אמממ...אני סתם יסתובב לידו ואני יראה אם הוא שם עלי...ממש אין לי כוח לעוד לב שבור...

תנסי המממ...

לנשק את עצמך ולחבק את עצמך חזק כל כך כמו שאת אוהבת את הסביבה! באמת !!!! לא צוחק ! ואם תרצי משהו מעבר לכך; פשוט קחי לך יום של חופש ביום הולדת,אל תתעוררי מוקדם תמשיכי לישון ככל שתרצי,לאחר מכן תפנקי את עצמך ביום מיוחד של פינוק רק את עם עצמך ! מה את חושבת ?!

למעלה