היי
ירון מקשקש Well-known member מנהל 22/5/17 #2 היי ויקטוריה ברוכה הבאה   מה שלומך? מה את מספרת ?מה הביא אותך אל הפורום נשמח לשמוע ...   ערב נעים )
היי ויקטוריה ברוכה הבאה   מה שלומך? מה את מספרת ?מה הביא אותך אל הפורום נשמח לשמוע ...   ערב נעים )
V viktoria88 New member 23/5/17 #3 לירון המקשקש ירון המקשקש אני גם אקשש קצת, קשה לי להאמין שמשהו לא תקין למה? שתיתי מודה באשמה אבל לבד זה שייך לכולם מה אפשר כבר לעשות אחרת?
לירון המקשקש ירון המקשקש אני גם אקשש קצת, קשה לי להאמין שמשהו לא תקין למה? שתיתי מודה באשמה אבל לבד זה שייך לכולם מה אפשר כבר לעשות אחרת?
ירון מקשקש Well-known member מנהל 23/5/17 #4 השאלה אם עשית נזק שתיית אלכוהול לא מומלצת לנו במיוחד עם טיפול תרופתי... מוטב להמנע . אם מעדת חד פעמי לא נורא העיקר המחר
השאלה אם עשית נזק שתיית אלכוהול לא מומלצת לנו במיוחד עם טיפול תרופתי... מוטב להמנע . אם מעדת חד פעמי לא נורא העיקר המחר
ירון מקשקש Well-known member מנהל 27/5/17 #6 לא אמרתי שאת לוקחת אמרתי ש אם נוטלים תרופות זה יותר גרוע. בכל מקרה בהפרעות אישיות גבוליות מוטב לא לשתות בכלל. לגבי תרופות ..שלי כן עוזרת מרגיעות אותי ועושות מצב רוח טוב יותר ויציב יותר. שבת שלום
לא אמרתי שאת לוקחת אמרתי ש אם נוטלים תרופות זה יותר גרוע. בכל מקרה בהפרעות אישיות גבוליות מוטב לא לשתות בכלל. לגבי תרופות ..שלי כן עוזרת מרגיעות אותי ועושות מצב רוח טוב יותר ויציב יותר. שבת שלום
נ נתנאל6589881 New member 27/5/17 #7 גם בסיכזופרניה מגביר מאוד את התקף פסכוטי זה ובמיוחד סמים מנסיון מר
A alice1803 New member 28/5/17 #11 סוויט מרי ג'יין מדובר על ג'וני במילים אחרות, על משהו מגולגל טוב ומתוק, שבא בטוב בכל מצב. גם אני בהחלט ממועדון המעריצים של מרי ג'יין המתוקה.
סוויט מרי ג'יין מדובר על ג'וני במילים אחרות, על משהו מגולגל טוב ומתוק, שבא בטוב בכל מצב. גם אני בהחלט ממועדון המעריצים של מרי ג'יין המתוקה.
ר רמבו5192 New member 26/1/18 #12 יצירת קשר למספר שאלות היי אליס, אשמח בבקשה לכתובת מייל ליצירת קשר למספר שאלות במקרה אישי תודה רבה.