היי

Dshira

New member
היי

היי טל, וכולם מה קורה? קודם כל מזל טוב על הפורום :) שלא תחשוב על לברוח לנו מהפורום השני... עכשיו יש לי שאלה, הריקוד קי קי רי בו, אתם מכירים? הוא אפשרי להסברה (כמה שאפשר) דרך האינטרנט?

דרך האינטרנט../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

וואי.. חחחח זה ריקוד דיי מסובך ולא נראה לי שיהיה אפשר להסביר את זה ככה דרך האינט´...
ועל איזה מהפורומים את מדברת?? חיחיחיח כי אני נמצא בכמה פורומים של סלסה

Dshira

New member
תשובה

בפורום שאני מכירה אותך משם הייה בלאגן אחרי שפרסמת שם דברים אחרים, אז אני לא אפרס פה ואתחיל בלאגן פה :) אולי תצליח להבין על איזה פורום אני מדברת.... ותמיד יש את האיסיקיו.... :) ובקשר לריקודי שורות, אתה יכול לנסות :) ותמיד אפשר להסביר פה כמה שאפשר את הריקוד שורות וברגע שהוא מושמע אפשר להעזר בלהסתכל על האחרים (זה נראה לי יותר קל ללמוד ככה - עם עזרה מהאינטנרט) :) יום טוב

אז אני יודע מאיזה פורום....../images/Emo13.gif

תסתכלי בקישורים (בפורום למעלה) תגידי לי אם את רואה את הלינק לאותו אתר....:) אחרי שרשמתי את ההודעה שקשה ללמד דרך האינט´.. רציתי לשלוח הודעה שאני אנסה אבל ראיתי שרננה כבר שלחה תשובה... NEXT TIME...

Dshira

New member
:)

לא הבנתי איפה להסתכל, איפה שכתוב קישורים ויש שם לינקים לאתרים? אז זה לא מופיע שם.... בקשר לריקודים, תמיד יש עוד ריקודים שאתה יכול להסביר :)

NightGirl 4ever

New member
אין לי בעיות להסביר לך

מתחילים בצעד בסיס רגיל של סלסה זאת אומרת שמאל קדימה, ימין במקום, ולהחזיר את שמאל. מחכים את ה4, ועושים סלייד קדימה בסדר עד לפה?

למעלה