היי...

N a V e

New member
היי...

מה קורה? אני קופץ לבקר פה לפעמים...למרות שכולכם בעלי ידע קלאסי ואוהבים את המוזיקה הקלאסית,הייתי מאוד מאוד מעוניין אם תוכלו לפרסם פה אקורדים של שירים ישראליים...וגם לועזיים(בסיגנון אלטרנטיבי...ורוק). בכל אופן, חשבתי שכדאי שמי שיש לו אקורדים של ז´אנר מסויים,ישרשר אותם תחת שירשור אחד,והמנהל יוכל לשים את השירשור בטאג-ליין...מה דעתכם?

Mr Peiser

New member
נשמע רעיון נחמד..

עם שירים לועזים כמעט כל שיר ממש אין בעיה למצוא אקורדים (באינטרנט יש אתרים בשפע) שירים ישראלים גם כן יש מספר אתרים אבל די קטנים. בכל אופן אני בטוח שחברי הפורום ואני נוכל לעזור למצוא אקורדים לכל שיר שהוא גם ישראלי. מי שרוצה לשרשר סתם אקורדים לשירים נחמדים שהוא אוהב מוזמן.
אבל בבקשה- לשרשר!

Mr Peiser

New member
נזכרתי באתר..

http://www.geocities.com/SunsetStrip/Towers/9458 מאגר די גדול של אקורדים לשירים ישראלים.

matanbu

New member
טוב השאלה הולכת להכניס אותי

לHALL OF השפלה אבל איך, בפסנתר, אני מוצאת את המלודיה לפי האקורדים?

Mr Peiser

New member
אפשר בערך..

האקורד הראשון דבר ראשון כבר אומר לך באיזה סולם השיר מנוגן. חפש את המעגל של הסולמות שפירסמתי כאן לפני מספר ימים..

דניעל

New member
האקורדים זה בשביל הליווי

את המנגינה מנגנים משמיעה. אבל לפעמים האקורדים עוזרים לי, כשאני לא בטוחה במנגינה, ומתלבטת בין שתי צורות, ואחת מהן נשמעת זוועה עם האקורדים... אז ברור לי שזו הצורה השניה. במיוחד אני, עם שמיעה לא משהו, לא תמיד מבחינה בין חצאי טונים. אז מתוך האקורדים אני מבינה, לדוגמה - אם זה E, אז סול דיאז, אם Em אז סול (אם זו ההתלבטות).

למעלה