היי

היי

אשמח אם תעזור לי בסוגייה זו. לפני כשנתיים היה לי חוב אצל חברת סלקום בגלל הזנחה שלי גם לא שילמתי את חובי לחברה. בשנת 2000 יצאה סלקום בידיעה שהיא מנתקת את השירות לבעלי הנייד הישן. לא ידוע לי אם נותק לי הקו לגמרי מהחוב או בגלל עקב שהוא היה ישן. שום גורם בסלקום לא היה מוכן לדבר איתי מאחר והדבר עבר לטיפול עו"ד כמובן שהעו"ד לא רצה אף הוא לדבר עימי,שכן יש לו אינטרס ברור לקחת 10% מהנתח של החוב שמגיע למעלה כבר בימים אלו ל5000 ש"ח. (הכל התחיל בחוב של 700 ש"ח) פניתי לבית משפט לקבלת זכותי לערער על החלטה זו,שכן לא קיבלתי שום מכתב תביעה מהתובע. צריך להיות לי משפט במרץ03 שכן כל מה שיש לי נגדם הוא שלא קיבלתי מכתב תביעה ואף לא ידוע לי אם לקחו לי את הקו עקב פרסומם על הניתוק או עקב החוב. האם תוכל להנחות אותי לחפש ארכיונית חוקים על חוזים וכדו´. אשמח מאוד. חשוב לי לציין שאין לי כסף לעו"ד ואני סטודנטית.

zoomarch1

New member
קבלי קצת חומר קריאה

יצוגית אביעד ויסולי, שילחי לי אימייל כי הקבצים גדולים מכפי שאפשר לצרף כאן [email protected] וזיכרי לציין מי את, באיזה פורום נפגשנו ומה הבקשה. בבקשה משה

תגובה

אם לא קבלת את כתב התביעה הרי שמגיע לך ביטול פסק דין מחובת הצדק יש לתמוך עובדה זו בתצהיר ובכך תוכלי להקטין את ההוצאות הנלוות שנפסקו נגדך בהעדרך כגון שכ"ט עו"ד ואגרות של תיק ההוצל"פ

הגשתי בקשה לביטול

וקיבלתי החלטה על עיכוב הליכים וזימון לדיון.שילמתי בקופת בית המשפט את קרן החוב,אע"פ שאני חושבת שהסכום גבוה מידי. סלקום כעקרון טוענים שאני ניסיתי להתחמק מהחוב וכמובן אני לא יודעת איך החוב התנפח. מה אני עושה הלאה? יש לך רעיון לטיעון נגדם? הקו שלי נותק ונלקח ממני-לא ידוע לי למה,בערך בחודש ספט - מתי שסלקום ניתקו את הקווים הישנים לפלפונים הישנים. לא ידוע לי אם זה בגלל החוב או בגלל הפרסום שלהם. האם יש דרך שבה אני יכולה לבדוק את העיניין? הבנתי שסלקום ניתקה את השירות ל20,000 מנויים. אשמח אם תשיב לי בהקדם. תודה מראש.

חשוב להוסיף

שלא קיבלתי שום מכתב התראה מסלקום או טלפון,לפני שהעבירו את התיק לעו"ד.

למעלה