היי

גיא2003

New member
היי

שלום לכולם. אני גיא, אני בן 18 ואני גר בת"א (בתוך ארון)... העניין הוא שמשעמם לי, קצת, בלילות...אם יש לכם כל מיני רעיונות, אני פה. בתודה מראש, גיא..

ח מ צ י ץ

New member
צא אל העיר הגדולה אשר בה אתה שוכן!

מזתומרת משעמם לך בלילות ?!
צאי אל החלון!
צא למסיבות
,
י -
, סרטים, סאונות
(לא!) ותראה עולם! או שמא התכוונת לסוג אחר של שיעמום לילי ?

daniel365

New member
קודם כל - עד שהוועדה תגיע (נו!!!!)

ברוך הבא לפורום
!!!! דבר שני - העיר תל אביב התברכה במקומות רבים עד אינספור (וכמובן שנסחפתי לי) לבילוי .... כנס ל-GOGAY.CO.IL וקבל שם את כל המידע הדרוש לך... לפי ימים, קטגוריות ועוד ועוד.... ומטעמי חוסר הסכמה בפורום אני לא אנקוט בשמות מקומות מועדפים כי תמיד יהיה מישהו שיקפוץ עלי ויגיד משהו רע על המקום וזה יתפתח לשרשור של 58 הודעות בעד ונגד.... אז צא ותנסה ותחליט בעצמך איזה מקום לטעמך... אני. (ושוב ברוך הבא
)

daniel365

New member
ובכן עד היום.....

לא מצאתי מקום שממש לא אהבתי.... החל ממועדוני סטרייטים ופאבים ובתי קפה ומועדונים עם בחורים בלונדיניים ועד לכל השאר... העיקר שיהיו אנשים מעניינים מסביבי.... (וזאת בהנחה שעדיין לא הייתי בתכלת).... אני.

.m

New member
סליחה שניה../images/Emo70.gif

אני מבקשת מכל המלעיזים למיניהם למצוא לעצמם מטרה חדשה לחיצים, ותניחו לצכלצ לנפשו. ודניאל - כמו שאתה כבר יודע, ב- 10/1 אנחנו חוגגים ללירוי 26 חוקפים ב...צכלצ כמובן, אז נתראה שם! |נעלי ריקוד| mai

daniel365

New member
אוי לי.... ../images/Emo12.gif

יהיו פה כמה אנשים שיביטו בי בעין עקומה ....
אבל אני אשמח להגיע...
עם הטחות הבוז אני אתמודד...
אני.

Liroy25

New member
אאאמממטטטט!! מה יהיה עם הקפה?

ברוך הבא גיא! אני חושב שיהיה יותר קל לכוון אותך אם תגדיר בדיוק מה אתה מחפש - מסיבות, בתי קפה, מקום לתפוס זיון.

amet

New member
../images/Emo68.gif מה קרה בוס.....

אין מספיק סוכר בקפה להוסיף עוד חלב? זה חם לך? חשבתי שאתה אוהב חם.....

Liroy25

New member
אוי....זה כל כך דורש תגובה בוסית...

אבל לא נעים לי...
האורח מחכה כבר המון זמן לקפה ומסאג´ ואתה נעלם!! אני רואה את זה בחומרה!

Liroy25

New member
הבוס שלי אמר שאני צריך להיות

יותר אסרטיבי אז אני מתאמן.. איך הייתי???

amet

New member
היי גיא......

ברוך הבא אל הפורום החברתי המופלא שב לך חבר צעיר ואני אגיש לך
לוהט או שאתה מעדיף
חם מואדדדדדדדדד..... במידה ותחזור מהצבא עם גוף תפוס, אנא הודע למנהל והוא ישלח אותי להעניק לך מסאג´
. עכשיו אתה מרוצה אדוני המנהל אני לא יכול לסבול את העובדה שבחודש אחד שני בוסים לא מרוצים ממני מה כבר עשיתי....

גיא2003

New member
תודה לכולכם!

זו היא קבלת פנים נעימה מאוד... ושוב תודה לכל מי שקרא והגיב. לעניינינו... מה שאני מחפש (נראה לי) זה קשר רציני עם מישהו בגילי או מעט גדול יותר. אם יש לכם רעיונות, הצעות או טענות(?) אשמח לשמוע.. ביי

Liroy25

New member
העיצה הכי טובה שאני יכול לתת לך

היא קודם כל לא לחפש! עושה רושם שאתה די חדש בכל הקשור לצד ההומואי שבך. (ניסוח מזעזע אבל הבנת את הרציונל) לכן הדבר הכי טוב הוא פשוט לזרום עם הדברים, לך עם מה שטוב לך. לא לקפוץ מקיצוניות אחת של ישיבה בבית עד שהאביר יצלצל באינטרקום וגם לא להפוך למזרן קהילתי. תטעם, תנסה, תתנסה, תבדוק, תראה. וקח הכל באיזי!

למעלה