היי,

מיכל just

New member
היי,

מתי הייתה הפעם הראשונה ששמעתם את הדיסק של דה קולינג? שלי הייתה היום. ואני חייבת לציין שזו להקה מצויינת! היה לנו היום טיול, וישבתי ליד חברה שלי (מעין, שהייתה פעם בפורום) ולדיסקמן שלי נגמרו הבטריות. אז שאלתי אותה מה היא שומעת, והיא הציעה לי לשמוע איתה את הדיסק. וואו! באמת להקה מדהימה!

גל GS

New member
היי! ברוכה הבאה..../images/Emo110.gif

שלום קוראים לי גל סולמי ואני בת 14 וחצי... והפעם הראשונה ששמעתי את הדיסק היית בחופש הגדול!!! ואני מסכימה איתך בכל מילה כשאמרת "שדה קולינג היא להקה מדהימה"!!!

adi u

New member
יש לך הצתה מאוחרת...שחבל על הזמן

סתם..הכי חשוב זה שגילת את זה..אני מודעת לזה כבר מאז שהםפ הוציאו את השיר where ever you will go
וגם אני חדשה כאן...נקווה שנתאקלם בקלות...

Drorrrrrr

New member
היי ../images/Emo13.gif שמעתי את הדיסק ../images/Emo60.gif

לראשונה בשלהי יוני 2002 ובתחילת יולי כבר היה לי את הדיסק

מיכל just

New member
אמממ, גם אני מכירה אותם מאז

wherever u will go פשוט שמעתי את כל הדיסק רק היום. גל, אגב, מעין היא בת דודה שלך. לא?

michelle alex

New member
../images/Emo6.gifמיכל

נעים להכיר אותך אני מישל בת 15, אני שמעתי על הלהקה עוד שהייתי גרה בחול, הם היו בקושי להקה וליפני שנה כימעט יצא להם השיר וראבר יו וויל גו, ואז התחלתי להעריץ אותם ממש עד אז לא ממש הייתי מוגדרת כמעריצה וככל שעובר הזמן ויוצאים שירים חדשים אני אוהבת אותם יותר... יש לך הצתה די מאוחרת את "קמינו פלמרו" שמעתי בפעם הראשונה באמצע החופש הגדול...אבל לא נורא, זה לא אמור ולא מפריע לאף אחד שהיצטרפת ואנחנו שמחים שהיצטרפת (אני מדברת בשם כולם ואני בטוחה שזה נכון).

Drorrrrrr

New member
לפני שנה כמעט? ../images/Emo60.gif

Wherever you will go יצא לראשונה כסאונדטראק בתוך הסרט "חופשיות על הבר" (Coyote Ugly) והסרט ייצא בשנת 2000, ככה שיש לך טעות קטנה לא? אני שמעתי את קמינו בתחילת החופש הגדול, אני זוכר שהלכתי לקנות את הדיסק
הייתי גרה= גרתי

michelle alex

New member
דרור דיברת אליי?

אים כן אז אולי תימצא אצלי שגיעות כתיב ולשון ודיקדוק, כי אחרי הכל עיברית זה לא השפה שאני נולדתי לדבר (ניראה לי קוראים לזה שפת אם משהו כזה) ואני ישמח אים תתקן אותי מידיי פעם זה לא מזיק....

Drorrrrrr

New member
אם זה לא מפריע לך סבבה ../images/Emo60.gif

שגיאות, לא שגיעות
קוראים לזה אכן שפת אם ודיברתי אלייך

Adrienne

New member
הייייייייי!../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif|מתנה|

ברוכה הבאה!! מה קורה? אני איתמר, בן 15... מכאן
אממ... אני שמעתי את קמינו בפעם הראשונה עוד שאדריאן בדיוק יצא בMTV... שמעתי אותו... דיברתי עם כרמית ששלחה לי עוד 2 שירים של TC - אהבתי. הלכתי לקאזה והורדתי את כל הדיסק... שמעתי אותו - אהבתי. אחרי שהורדתי אותו זה כבר היה בזבוז של כסף לקנות אותו שוב אז אני מחכה לקנות את הדיסק החדש...
להקה מדהימה אינדיד אנשים מדהימים(ואני מדבר עלינו...
)

michelle alex

New member
תודה../images/Emo25.gif

רבה מיכל אני לא מתה על השם שלי הוא פשוט כזה וניראה כאילו הוא צרפתי.. אבל איתו ניתקעתי ואני שמחה שאת אוהבת אותו ולדעתי גם לך יש שם יפה לא פחות

מאיה Ms

New member
מיכלוש....

ואו איך שאני מאושרת כרגע.... סתם היה לי משעמם ונכנסתי לפורום ופתאום אני קולטת הודעה שלך! די! טיפחתי מעריצת דה ולינג קטנה!!! תהני בפורום הזה שתדעי לך יש כאן אנשים מדהימים דרור הקרוע גל בת דודתי היקרה שהיא הילדה הכי משוגעת שאני מכירה ו.. איתמר המנהל השווה של הפורום הזה. ואלו כל מי שאני זוכרת!! ביי בינתיים...

למעלה