היי!

היי!

אני כותבת פאנפיקים. עוד מעט אני יגמור פרק ראשון, אבל פצצה, על דראקו הכוסי!!! שמעתי שיש פה אחת, שעשתה כל מיני פיקים נהדרים על דראקו. טוב, העיקר, אני רוצה שכל מי שיש לו, שישים פיקים, אבל רק פיקים, על דראקו מאלפוי הכוסון החמוד והפצצה. או.קיי?

Dracos girl

New member
היי חמודה!! ../images/Emo25.gif

יש כאן מלא פיקים על דראקו, כי דראקו הוא ~ה~ שאאווה שיש...:) את יכולה להסתכל במאמרים, נראה לי שרותם (המנהלת) כבר הכניסה כמה לשם, את שלי לעומת זאת אין שם... עדיין... אולי בהזדמנות אני אעלה את זה שוב... או שאני אמצא קישור... ^_______^ את מתבקשת לפרסם את פיקך על דראקוסון שלנו! (ובבקשה אל תגידי כוסי, מילא כוסון אבל כוסי?!)

Dracos girl

New member
הנה! ../images/Emo25.gif

(בטח גם ההודעה הזאת תשלח פעמיים משום מה...) תפוזטיפש!!!! ^____________^ בבקשה, זה עש"ל, שאני כתבתי עם עצמי ואנוכי!~! מקווה שתהני...:) קראי כאן!

סנדרין

New member
ברוכה הבאה~! ../images/Emo142.gif

סיימתי להכניס למאמרים את 'אלתגב"י', פיק ארוך למדי - שכולו על דראקו... את מוזמנת לקרוא, ולהגיב. ולפרסם את שלך, כמובן
.

ייאי~! ייאי~! ייאי~!../images/Emo57.gif

נחמד מצידך להשקיע ככה. אני יודעת שזה פיק ארוך מדי ומגיע לו למות... אבל... אמממממ.... לאלתגב"י יש שלושה עשר פרקים. במאמרים יש רק עד פרק 12 ^^; הנה פרק שלוש עשרה *הולכת לחפש, כמה מוזר. יכול להיות שהוא באמת לא היה בקובץ שצירפתי...* הו, כן, הוא היה.... הנה הוא, רק ליתר ביטחון ^^; את לא חייבת להכניס אותו כי באמת השקעת יותר מדי בפיק האומלל שלי אבל הוא פשוט סוגר את כל הקצוות הפתוחים והכל...

טלוש2

New member
../images/Emo13.gif

כמובן , אני לא רוצה להיות כזאת... אבל, אני אוהבת שמתואר בסיפורים על דראקוסון שלי, שמתואר כמה שהוא יפה... דרך אגב, אהבתי את אלתג"בי. אולי יש עוד? אולי מישהו כתב משהו חדש? למען האמת, אור, כבר קראתי את אלתגב"י לפני הרבה זמן. אני כבר המון זמן כאן קוראת ולפעמים כותבת, אבל אני כתבתי בשם 'טלוש2' ואף אחד לא יודע. דרך אגב, פעם כתבתי בפורום סופרים צעירים ובפורום הארי פוטר- הספר ובפורום הארי פוטר בשם הזה. אז מי שאוהב את הסיגנון שלי (או אותי) שיבושם לו. (?) חחח..

נייסקום, ו|מכשפופי|../images/Emo34.gif

אלתגב"י
ראשי תיבות
תרצחו אותי, אבל זה ממש נשמע כמו 'אל תיגע בי'

ייאי~! ../images/Emo57.gif

מישהו הבין איך לקרוא את ראשי התיבות בלי שהצטרכתי להסביר
אוקיי, אלתגב"י, באמת אמור להישמע כמו "אל תגע בי", זה ראשי התיבות שלי ל"אל תתגרה בדרקון ישן", שהיה השם המקורי של הפיק. מכיוון שהחלטתי שזה שם מפגר ולא מקורי (כי יש את דראקו דורמיינס) אז השארתי את זה אלתגב"י וככה אני קוראת לו בדרך כלל. קאפיש?

קאפיש../images/Emo70.gif|מכשפופי|../images/Emo34.gif

איזה רעיון חמוד... יש לי פיק, ואין לו שם. האם אני מקבלת רשות לגנוב את הרעיון שלך, לתת לפיק שם פתגמי ולהפוך אותו לראשי תיבות
אם לא, זה נשאר א. ב.

למעלה