היי

mattttan

New member
היי

אני מתן וגם אני מאוד אוהב את שאניה ואת השירים שלה (נדלקתי ממש על Ka-Ching!). אבל אני לא מבין דבר אחד - למה לא הביאו לישראל את הדיסק הירוק שלה? בעניי זה ממש פספוס וזה עצוב.. כי מהקצת ששמעתי אז הגירסאות בו ממש מ ד ה י מ ו ת ! למה???

mprb

New member
הי מתן

(אני אוהבת את השם הזה
) ברוך הבא
גם אני אומרת את אותו הדבר! הדיסק הירוק יותר יפה מהדיסק הכחול! אני חושבת ששאניה חושבת שמזרח התיכון ואסיה אוהבים מוזיקה מזרחית וזה מוזר כי רוב המעריצים שלה אוהבים מוזיקה קאנטרי כי אחרת הם לא היו אוהבים אותה
בכל אופן- אני מקווה להשיג את הדיסק הירוק דרך קרובים בחו"ל

mattttan

New member
לפי דעתי

כדי לדעת מה נימכר יותר במזרח התיכון/אסיה ובכלל בכל העולם, אז אני חושב שהיא הייתה צריכה להוציא בכל העולם את הדיסק בשלושת המהדורות (הירוקה, האדומה והכחולה) ולראות מה הכי נמכר לה (אני מאמין שהיא הייתה מגלה שהגרסה הירוקה), ואנחנו היינו מרוויחים 3 דיסקים מעולים.

mmhbk

New member
כי ישראל באירופה

הדיסק הירוק הוא קאנטרי טהור ומדהים, אבל מה לעשות קאנטרי נחשב למוסיקה אמריקאית לכן האמריקאים מקבלים אותו. שאר העולם מקבל את הדיסק הכחול מחשש שהדיסק הירוק עלול לפגוע במכירות באירופה

mattttan

New member
../images/Emo10.gif חבל...

כי אני חושב שאם היא תשווק לאירופה את מוסיקת הקאנטרי אז היא תביא לכאן משהו חדשני שיבלוט מול כל שירי הפופ הרגילים. ואולי גם לא... מישהו ממכם שמע במקרה על Vonda Shepard (הזמרת בבר של "אלי מקביל")? בכל מקרה היא גם ניסתה באירופה ולא הלך לה.. ועכשיו אני לא מוצא שום דיסק שלה פה בישראל (למעט פסקולי הסידרה "אלי מקביל"). למזלי דוד שלי שלח לי את הדיסק החדש של Vonda מארה"ב, וככה אני גם יבקש ממנו שישלח לי את Up! של שאניה.

mmhbk

New member
מבקרים

יש מעט מאוד אנשים מחוץ לאמריקה שאוהבים קאנטרי. נכון, הקאנטרי של שאניה הרבה יותר טוב מקאנטרי טיפוסי אבל אנשים לא יקנו את הדיסק הירוק כי זה עדיין קאנטרי. חוץ מזה, אם שאניה תוציא את הדיסק הירוק, המבקרים יאכלו אותה בלי מלח. אני מצטט את אביעד קיסוס (המפגר) : "...קאנטרי, הנחותה בתרבויות..."

mattttan

New member
חוצפן הקיסוס הזה!

ועצוב מאוד שזה התדמית של הקאנטרי באירופה. אני מקווה שבעתיד זה ישתנה.

למעלה