היי

brunu

New member
היי

ראשית..... אני רוצה לספר לכם שהיום קניתי את הדיסק השני של שאקי [בספרדית] שנית...... דנית עם את עדיין כאן דרך צלחה לך ותהני חמודה שלישית.... עומרי אחלה סיפור כל הכבוד רביעית...... ברצוני להתנצל בפניכם בזמן האחרון אני כמעט ולא נמצא מול המחשב ולא משתתף בכלום זאת התנצלות שבעיקר מופנית לרינתי המקסימה שמשקיעה כל כך חמישית.... עם כבר קפצתח לפה עלה לי רעיון בלילה לפעילות...שכל אחד יספר איך שמע על שאקירה ואיך התרשם ראשונית והסדר שבו רחש את מוצריה [הכוונה בעיקר לדיסקים אבל פוסטרים,חפצים וכו' גם בסדר] ואיך התרשם מכל אחד אחרי זה רינתי תוכל לאסוף את הכל ולעשות מין תעודת הרשמות לכל אחד ולהכניס למאמרים..מה דעתכם?

brunu

New member
בעעע

קצתח=קפצתי הרשמות=התרשמות ועם לא הבנתם למה בלילה חח.....בדרך כלל אני חושב בלילה אז מי שלא מכיר אותי בדרך כלל תוהה למה בלילה

../images/Emo9.gif תתחדס!!!!../images/Emo105.gif

לא הבנתי את הרעיון

perrinat

New member
../images/Emo24.gifברונווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

קנית את DELL
אחלה דיסק
ואי, רעיון נחמד "הסדר" (מתאים לפסח......
)
אתה מוזמן לפתוח את השרשור ולכתוב את "הסדר" שלך, וכולנו נצטרף

brunu

New member
ok

הכרתי את שאקירה בקליפ WW מאז לא יכולתי לחיות בללי השיר הזה והחלטתי לקנות את הדיסק LS [קניתי גם דיסק של קיילי מינוג אבל כרגע הוא זרוק בגלל ששאקי גברה עליה] ומייד התחלתי לחבב יותר ויותר שירים קודם את 6 ו8 ואז את 9 ו5 ובעצם עכשיו אני אוהב את כולם במיחד 3 ו10 , ביום הולדתי ביקשתי את הופעת האנגפלאד כי הייתי מת לראות הופעה שלה וכמובן בבוקר יום הולדתי אחי הבכור העניק לי את ההופעה ששמתי אותה במחשב לא היה לי ממש כייף לראות אותה בגלל שהמסך קטן יחסית [17 אינץ'] ושנית לא ממש הכרתי את השירים לכן בינתיים החלטתי לשים את ההופעה בצד ולחכות עד שהוריי יקנו דיוידי נורמלי לטלויזיה הגדולה וגם להכיר את השירים אז אתמול קניתי את DELL בינתיים אני אוהב את שיר 1 ו4 [שכבר הכרתי בעבר] ואת השאר מנסה להכיר לכן אני גם לא מצביע להודעה של המשחק הזה שמורידים שירים כי עדיין לא מכיר את כולם... נ.ב תודה אלוש...

perrinat

New member
../images/Emo41.gif"הסדר" שלי../images/Emo103.gif

ב-1996 שמעתי לראשונה את שאקירה ואת הדיסק Pies Descalzos
אחרי זה שמעתי בדידי הררי (
) את Ojos Asi
ואז היה לילה אחד את טקס הגראמי הלטיני 2000 - שאקירה זכתה וגם הופיעה עם Ojos Asi והיה מדהיםםםםם
אפילו הקלטתי (ועד היום יש לי את זה בקלטת וידאו...)
בתחילת 2001 קניתי את הדיסק La Bomba והיה שם את Ciega Surdomuda ואז קניתי את DELL המהמם
ובאותה תקופה שמעתי ברדיו בתוכנית של קיקה סמואל ששאקירה מוציאה דיסק באנגלית, והיה את השיר Suerte. וקניתי את LS. ואז פתחתי טלויזיה, בטעות הגעתי לערוץ לבנון- ומה ראיתי? את הקליפ WW וראיון קצרצר עם שאקירה....
מאז אני בחיפושים אחרי מידע של שאקי באינטרנט, הייתי הרבה באתר הרשמי..
כל פעם שהיתה תמונה של שאקי בעיתון התלהבתי- כי אז רק הכירו אותה בארץ...
ואז קנו לי מתנה את האנפלאגד - הדיסק..... אין לי את ה-DVD....
ואז התחלתי לתהות למה עדיין אין פורום שאקירה בתפוז, עד שבאמת פתחו כזה... והנה אנחנו פה, וכל השאר היסטוריה........

michalas

New member
תורי עכשיווווו ../images/Emo86.gif

אז ככה.... לפני *חושבת*...לפני כמעט 3 שנים..אה, לא הרבה... חברתי הטובה יערה חזרה משהות של 5 שנים במקסיקו, יום אחד הייתי אצלה ואמרתי לה "יערלי, בואי נשמע מיוזיק" אז היא שמה לי איזה דיסק בספרדית של איזה זמרת עם שם מוזר..."היא מצליחה באמריקה הלטינית, תקשיבי" היא אמרה לי...אז אמרתי לה "טוב", זה היה דיסק שמוקלטת בו איזו הופעה חיה של הזמרת הזאת... הקשבתי לדיסק בתשומת לב וגיליתי שיש לה קול ממש יפה ויכולת ווקאלית לא נורמלית! והתלהבתי במיוחד מהשיר "estoy aqui" אז כל הזמן שמתי אותו על ריפיט... טוב, קצת שחכתי מהזמרת החמודה הזאת שכבר למדתי שקוראים לה שאקירה ושהדיסק ששמעתי היה הופעת האנפלאגד שלה באם טי וי... כעבור זמן מה שמעתי שיר של איזה בלונדינית אחת באם טי וי ובחיים לא הייתי מנחשת שזאת אותה שאקירה ששמעתי אצל יערה אם לא היה כתוב שם shakira- whenever wherever. ישר התלהבתי ואמרתי לאמא שלי- "אה!! אני מכירה אותה!! זאת ההיא ששרה אסטוי אקי לה לה לה לה....יוווו!!! יש לה שירים יאאאפיםםםםםםםם" אז כמובן שגם את השיר הזה מאוד אהבתי ואחרי כמה זמן גם קניתי את הדיסק שלה- לאנדרי סרוויס, וגם צרבתי (אני יודעת...אני פושעת... לא לסקול אותי..) את האנפלאגד של יערה, בקיצור, התאהבתי!!! והתחלתי להוריד שירים שלה בספרדית למחשב, וליומולדת האחרונה החבריה קנו לי את DELLL! ואז יום אחד, קצת אחרי היומולדת שלי, איזה חודשיים, שלושה אחריי, נכנסתי לאימייל שלי וראיתי בצד ימין למטה שכתוב בקטן "פורומים" אז החלטתי לבדוק מה זה וראיתי שיש מלא מלא מלא לכל מיני להקות וזמרים וזמריות ואז ישר חיפשתי את של שאקירה ומצאתי והתאהבתי מחדשש!!!!!!! אני יודעת, סיפור נוגע ל
, כל הכבוד למי שהיה לו כוח להגיע עד לפה!!!! איכס...חסרת אייקונים שכמותי.....

taltal girl

New member
עכשיו אני? ../images/Emo25.gif

טוף, זה קצר:) אין לי מושג איך התחלתי לאהוב את שאקירה. אבל נראה לי שזה היה ככה: אמא שלי לפעמים רואה MTV, אז היא ראתה את WW וממש אהבה אותו והכל. אז גמאני ראיתי את הקליפ, רציתי לדעת ממה היא כל כך התלהבה, ואחרי כמה פעמים ששמעתי אותו ממשש אהבתי אותו. ואז היה את העניין גל השמועה עליה, אבל לא ממש האמנתי, אבל בכל זאת עדיין לא אהבתי אותה. לאט לאט הכרתי אותה והתחלתי לאהוב אותה
אגב, אני הכרתי לתמר את שאקי
ועל הפורומ אלה ספרה לי.

../images/Emo105.gif תווווריייייי

אמממ אני הכרתי את שאקי בפעם הראשונה כשראיתי אותה בקליפ ojos asi .
ישבתי בסלון והעברתי ערוצים בטלוויזיה ואז הגעתי לערוץ ספרדי והייתה שם תוכנית של קליפים או משהו ואז התחיל קליפ כזה עם מוזיקה מגניבה ולא יכולתי לעזוב ת'ערוץ ונשארתי לראות ואזזזזזזזזזזז ראיתי אותה
: שיערררר מדהים קול מהמם ריקודים מהממים ו..
מכנס שווה
כשנגמר הקליפ ראיתי שרשום SHAKIRA
חשבתי לעצמי... שאקירה?! בכלל לא מוכר... אחרי זה בבצפר שאלתי חברות שלי אם הם מכירות את שאקירה
אפחת לא הכירה. .. וזהו ואז נפרדתי משאקי לכמה זמן (הרבה)
ואזזזז התחיל הלהיט WW
..ובהתחלה בפעם הראשונה שראיתי אותו לא הבנתי שזאת שאקירה שלי.. אבל בפעם השניה הדם זרם למוחי כראוי
וקלטתי!!! זאת שאקירה. טוב אחרי זה בא YUC וכבר ממש הערצתי אותה...
אממ וזהו בערך.. אני אוספת מלא תמונות שלה ויש לי אתר עלייה
(
אהמ אהמ אתם מוזמנים להיכנס)
אחרי כמה זמן שלחתי למנהלת הפורומים בתפוז
הודעה שאני רוצה לנהל פורום שאקי (חחחח כי אז עוד לא ידעתי שצריך למלות תופס) אז היא אמרה לי שבסדר ושאני ימלה תופס ויזמנו אותי לרעיון וזה
אבל התעצלתי חיחיח ולא מיליתי תופס
אבל לא נורא !
מממ זהו ועכשיו אני בפורום שאקי עם מנהלת
מדהימה
וחברי פורום מדהימים
וזהו זהו סיפורי הקט והשווה ליקלוק
ועכשיו ת'אמת חחח באמת קראתם הכל
כי אם כן אז קיבלת
בטעם שניצל

../images/Emo105.gif../images/Emo68.gifושחכתי להוסיף

קניתי גם שני דיסקים של שאקי ls המורכב וgrandes exitos

S h A k I

New member
תוריייי../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

אוקיי
מספרים איך הכרתי את שאקי
זה סיפור מאוד ארוך
סתםם,קצר לאללה
ת'אמת,לא ידעתי מי זו שאקירה
פתאום שמעתי ב- MTV מין שיר מדהים
וראיתי זמרת 100ממת
Whenever Wherever ,נדלקתי על השיר
לאחר מכן שמעתי אותו כל הזמן ברדיו,החלטתי (כמו פושעת קטנה
) להוריד אותו בקאזה,הורדתי את הקליפ
ופתאום,אחרי שממש התאהבתי בשאקי ובשירים שלה (לא במובן של אהבה
) הגיע גל של שמועות עליה
התחילו להגיד לי ששאקוש (תודה על הכינוי מיכלוש
) שונאת יהודים
ואני (כמו כל הסטומים למנהם
) האמנתי
אז שנאתי אותה לאללה,אחר-כך,שצלילוש (המתוקה
) הצליחה לשכנע אותי ששאקירה לא שונאת יהודים,חזרתי לשמוע את השירים שלה
אחרי ששמעתי את Whenever Wherever שמעתי את- Underneath Your Clothes ועל השיר הזה באמת נידלקתי
הוא היה מרגש כזה
לויודעת למה
בכל אופן,ככה הכרתי את שאקי המדהימה (*תודה לצלילוש
) ועכשיו אני פשוט חולה על הזמרת המדהימה וה100ממת הזו
.......... ואני שמחה שהכרתי אותה

S h A k I

New member
שחכתי להוסיף../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

גם אהבתי מאוד מאוד מאוד
את- Ojos asi
הורדתי אותו מלא פעמים
(כי הוא נמחק לי
) ולאלולה
תתחדשי על הדיסקים

S h A k I

New member
אההה וברונו../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

תתחדס
(תתחדש
)
לי אין שום דיקס
(דיסק
)
לונורא
( לא נורא
) אני אקנה לי כבר כמה דיסקים בהזדמנות

brunu

New member
תודה רבה

בDELL שירים 1ו4 ממש יפים אבל בכל זאת לדעתי LS יותר יפה אולי זאת פשוט דעתי כי אהבה ראשונה תמיד גוברת לכן אני ממליץ לך את LS

perrinat

New member
../images/Emo39.gifתמונה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

היום אני מעדכנת את הגלריות - ואני אעלה אותה לגלריית "שאקירה בשחור"

למעלה