היי

היי

חזרתי!!! הייתי בצפון 3 ימים (למי שלא יודע...) והייתי באחלה קרח!!! והייתי באיזה נחל מוזר... והייתי במימונה!!! חזרתי ב3 בלילה הביתה וישר הלכתי למיטה... והפלאפון שלי היה כל הזמן בתיק שלי אז עם מישהו התקשר אתמול אז זה בגלל שהפלאפון לא היה איתי... נ.ב {}[]() לאן המלפפון
הכחול נסעה?

346Dany

New member
כמה דברים!

1. זה ויסמן 2. תשקר כמה שיותר מהר לנחמה 3. פשוט כתבתי את זה מהסיפריה 4. לא להתייחס לקטע הבא אברהם לינקולן , נשיאה ה16 של ארצות הברית, נולד בקנטאקי ב1809 , ונבחר לנשיא ב1860. במהלך חייו עסק אברהם לינקולן במקצועות רבים ביניהם עו"ד , מכוון רכבות , שומר בחניות , דוור ובמדידות … הקרירה של לינקולן כמודד החלקה ב1833 כאשר ג'ון קלהאון קאונטי , מודד מאילוינס ארה"ב , הציע לו עבודה כעוזר מודד , לינקולן החל ללמוד על מדידות והשאיל שני ספרי לימוד מחבר : "שיטות לגאומטריה ולטריאנגומטריה" מאת אבל פלינט ( 1804 ). ו"תאוריה ותרגול במדידות" מאת רוברט גיבסון (1814) , אך על מנת לתרגל בצורה מעשית רכש ציוד מדידה , יד שניה , ובעזר ציוד זה תרגל אשר למד. משך הקרירה של לינקולן כמודד נמשכה מספר שנים מועטות , פרויקטים שבהם היה מעורב כללו עבודות ממשלה , וצירי כבישים וגם עבודות פרטיות . אך הצד הכלכלי היווה מכשול קשה בעבורו של לינקולן והוא נאלץ למכור את מכשירי המדידה שרכש לאיכר תמורת 120$ . אותם מכשירים אשר שימשו את אברהם לינקולן עברו מספר בעליות ורוכשים . כיום ניתן לראותם במוזיאון ההיסטוריה ע"ש לינקולן ".

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

1. היי ויסמן, למה עשית ניק חדש? 2. א. למה לשקר לנחמה? ב. למה כמה שיותר מהר? ג. היא תראה שאתה כתבת את זה מתי שהיא תחזור... ד. לאן היא נסעה? 3. את מה כתבת? 4. זה העבודה בהיסטוריה? 5.לא להתייחס לקטע הבא גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן יוסי (ג'ק) לויץ - המובטל ה320793 של מדינת ישראל, נולד בפתח תקווה ב1963, נהפך למובטל בשנת 1983. במהלך חייו עסק יוסי לויץ במקצוע אחד - משייף עצים. הקריירה המזהירה של לויץ הפכה להיות עיסוק חייו, הוא התחיל אותה בשנת 1973 כשהיה בן 10 וסיים אותה בשנת 1983 שפוטר מעבודתו בשל שיוף יתר של כל עצי יער השעווה במוזאון השעווה כיום, יוסי לויץ המובטל ידוע בכינויו "ג'ק המלטף". יוסי גר כיום ברמת גן והוא גר צמוד לגן הילדים העירוני, שם מבצע את זממו כשהוא מזמין את ילדי הגן אליו הביתה ועושה בהם את צרכיו, ומשם כינויו "ג'ק המלטף". לויץ ימות כשהוא בן 50 על ידי טרקטור של איזה קיבוצניק שתוי בשנת 2013

RoyalWizard

New member
ובקשר לניק

בגלל שלא רציתי שיהיה את הניק המקורי שלי רשום בסיפריה ולא היה לי כוח להתנתק להתחבר בגלל שזה אינטרנט איטי

Yoav Nukem

New member
וואלה??????????

גם אני הייתי בצפון יומיים בקצרים ועשיתי אחלהקרח!!! מרכז קנדה?

למעלה