היי

• פותח הנושא dlml
  • פורסם בתאריך

dlml

New member
היי

סגנון המוזיקה שלי הוא רוק כבד, אבל גם קצת קלאסי, אני לא מכיר הרבה שירים של פינק פלויד (כמובן שאני מכיר את ה6,7 הכי מוכרים..) אז בבקשה תמליצו לי על שירים, בסגנון של קומפורטבלי נאמב ושיין און יור קריזי דאימונד... תודה

נימרודל

New member
היי

ברוך הבא! גם אני אוהבת מאד רוק כבד ומטאל. הנה כמה שירים: wish you were here כל האלבום בעצם. hey you האלבום medel והאלבום dark side of the moon אני מקווה שתאהב את כל אלה. up the irons!

dlml

New member
תודה, אבל

אני לא מתכוון לקנות דיסק שלהם, הכוונה הייתה להורדת שירים מהקזה, בכל מקרה תודה...

erezsh

New member
בכנות

כולם. אבל לדעתי קומפוטבלי נאמב מאוד מזכיר את רוב השירים מ Division Bell. תנסה גם את One Slip (Momentary lapse of reason). חוץמזה, יש את כל הצד האפל של הירח.. זה לא נגמר.

dlml

New member
טוב, תודה

הורדתי כמה, ואני בחיים לא קונה דיסקים, מקסימום מזויף ב20 שקל... וזה כי למה לשלם 100 שקל על 10 שירים, כשאתה יכול להוריד מקאזה בחינם?! אם כל דיסק היה עולה 30 דקל, אז הייתי קונה כמה דיסקים, אבל הדיסק הכי זול עול 80, ככה שזה ממש ממש מוגזם

meandmeandme

New member
אהההההההההההההההההההה!!!!!!!

סלח לי.. אני לא יכנס איתך עכשיו לויכוח על זה.. סתם רציתי להביע את עמדתי..

Nir of GondoliN

New member
תהרגו אותי אבל מצאתי יתרון במוזיקה

שמופצית באינטרנט. אם אנשים ייצרו מוזיקה לשם הואמנות ולא לשם הכסף הגדול שהם ירויחו מהפרסום הדבר יגרום לכך שיעלמו כל הבריטני ספירס - ג'יי לו האלה. המוזיקה תווצר רק לשם האומנות! בעיה אחת - מאיפה יהיה כסף לייצר מוזיקה?

meandmeandme

New member
אוויי.. אתה מכניס אותי לזה ../images/Emo4.gif

תראה.. הנה סצנה של מה יקרה (לדעתי) אם כולם יצרבו דיסקים ויורידו שירים: חברות התקליטים הגדולות יראו שאין להם עוד טעם להוציא דיסקים ופשוט ימכרו את המוסיקה בחינם דרך האינטרנט. כל האמנים (מספרם יפחת, את הסיבות אסביר יותר מאוחר) יצאו לסיבובו הופעות מיגעיים ומאורכים שמהם ינסו להרוויח את פרנסתם. מחירי הכרטיסים למופע כמובן - יעלו. בגלל שכדי באמת להצליח להרוויח כסף מכזו סוג של הכנסה צריך להיות מאוד מאוד פופולריים מספר האומנים יקטן בהרבה. רק מי שיש לו קהל ענק ושהמוסיקה שלי נמצאת על כמעט כל מחשב בכל בית יוכל להרשות לעצמו כזה דבר. ומה זה אומר? זה אומר שגם מספר הסגנונות יתצמצם. רק הסגנונות שהכי הכי פופולרים יזרו לחשיפה רחבה. כל מה שבצד (ג'אז, בלוז, רוק מתקדם, קונטמפוררי מיוזיק וכו) יעלם וישכח כי כל אומן שירצה להוציא משהו באמת על רמה יזקה לסירוב רציני מכל רחבת תקליטים כי "אין כסף". אני בספק עם תעשיית המוסיקה תוכל להתקיים על כזה בסיס אבל אני מאמין שהיא תמשיך לשרוד, פשוט לא יהיה אפשר לקרוא לה מוסיקה יותר. זה יהיה מין תחרות פופולריות ענקית שמטרתה להרוויח. זה סיכום כולל. שכחתי כל מני דברים אני בטוח, אבל זאת דעתי האישית.

Paranoid Y

New member
אני אגיד לך למה....

אבל לא עכשיו..... אני לא יכול... נגמר תוקף אישור השהיה שלי.. אז ביום אחר...

Jam Head

New member
חחחח !

תודה גבר ! אתה תעזור לעולם הרוק ליפול ע"י כך שאתה לא תקנה אלבומים ותוריד מהאינטרט ! וד"א - פינק פלויד עשו אלבומים לא שירים...

Mr Jack

New member
האלבומים :

Dark Side Of The Moon Wish You Were Here Animals The Wall Meddle למתחיל זה אחלה אחלה !

pink floydror

New member
שני צדדים..

שמע מצד אחד זה נכון, טעות גדולה זה לקחת שיר אחד שלהם ולשמוע אותו להגיד שאני אוהב פינק פלויד והם טובים. צריך להקשיב לאלבומים, אבל, ולומרות שהשאיפה שלי היא שתהיה לי ספריית האלבומים השלמה שלהם, לי ולהורים שלי, יש דברים אחרים להוציא עליהם את הכסף, עם כמה שאני מעריץ ומקדש את האדמה שכל אחד מהם דרך עליהוחולה עליהם בצורה אובססיבית, חיים במציאות, ובמציאות של היום, לרוב המשפחות את כסף להוציא על כל האלבומים שברצונם לרכוש, ובטח שלא של פינק פלויד שבדר"כ עולים הרבה יותר..(היחס של המחירים של האלבומים שלהם לאלבומים אחרים מוצדק, אבל המחירים של שניהם מופקעים) יש אנשים שחושבים שאם רוצים לקנות אלבום/ים של פינק פלויד, אז יאללה, בואו לטאוור ונקנה.....אבל ה90 שקל על כל אלבום לאנשים אחרים זה המון ויותר מדיי נראה לי שהבהרתי את הנקודה שלי מספיק,מקווה שהבנתם את הרעיון. דרך אגב, אני מקווה שאם ישאר לי כסף מהעבודה בחופש, אחרי שאני קונה חשמלית, אז אני יקנה אלבומים שלהם....

נימרודל

New member
חשמלית???

בהתחלה חשבתי שאתה מתכוון לרכבת, אחרי שתי דקות ירד לי האסימון- גיטרה. באמת מה יש לך לעשות עם רכבת... חיחיחי

Jam Head

New member
תראה...

לא אמרתי שתילך מחר בבוקר ותוציא 1000 שקל על כל האלבומים של פינק פלויד כדי שתהיה לך את כל התקליטיה שלהם. אבל , לאט לאט עם הזמן אוספים דיסקים שלהם , אני התחלתי לפני שנתיים בערך לקנות אלבומים של הפלויד , וכרגע יש לי 11 אלבומים שלהם ( כפול נחשב כ- 1 ) . חוץ מזה יש הרבה מאוד חנויות יש שניה שמוכרות דיסקים/תקליטים של הפלויד בפחות מ- 50 שקל , וכמו כן אתה בטוח יכול לקחת ממישהו שאתה מכיר שאוהב אותם ולשמוע קצת , או אפילו למצוא מישהו באינטרנט שרוצה למכור או להחליף אלבומים שלהם. אני לא אומר ש- 90 שקל זה זול , אבל זה גם לא סוף העולם.

צד אחד

יש לי את כל האלבומים של פינק פלוייד, מהחלילן בשערי השחר ועד החיתוך הסופי (אין כח לאנגלית עכשיו), העניין הוא שאני מבוגר ממך בלפחות 13 שנה, ועל אוסף התקליטים/דיסקים שלי עבדתי במשך כמעט 20 שנה, כשאני הייתי בגילכם לא הייתה אופציה של האזנה לשירים דרך הרשת, ובלי לקנות את אוממהגומה לא יכלתי לשמוע אף שיר משם, היום אין שום בעיה למצוא תחנת רדיו online שמשדרת רק פינק פלוייד כל הזמן וכך להיחשף לשירים, אז קח ת'זמן, תשמע מוסיקה וכשיש לך כסף תקנה דיסק, איך זה נשמע?

pink floydror

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

אני מניח שאם אני נמצא פה בוויכוח על קנית אלבומים, רכבת זה לא מה שאני הולך לרכוש בקרוב...:) וכן זה מה שאני יעשה..:):)

נימרודל

New member
אה... תראה...

יש הרבה אנשים שיגדו שהם חוסכים כסף לר-כ-ב-ת חשמלית. בלי קשר על מה מדברים. כמובן שאני חוץ מזה שאני לא מתה על רכבות אוכל להסתפק ברכבת צעצוע. אבל אני מודה שגיטרה הייתי רוצה הרבה יותר (אם הייתי יודעת לנגן)

למעלה