היי .......

sHiRuSh 007

New member
היי .......

אני יאיר אח של שירוש אין לי כרטיס כי ... פשוט אין לי אני לא בקטע של הפורומים ,אבל שירה ביקשה שאכתוב משהו על המזרח. אז ככה אני הייתי 8 חודשים במזרח עם החברה שלי. הכרתי מקומות שאני לא חושב שמישהו יכול לתאר לעצמו שהם קיימים. הייתי בהודו ,בתיאלנד, בבורמה , בנפאל ובלאוס. זאת הייתה חוויה שלא אשכח לעולם וברגע שתהיה לי הזדמנות נוספת וברגע שיהיה לי שוב כסף אני חוזר למקומות האלה בלי לחשוב פעמיים. את תיאלנד אהבתי הכי פחות בגלל האנשים ,אבל האיים שם מדהימים. בורמה זה מקום ללא תיירים בכלל אנחנו הגענו לשם והיינו המומים ,אין שם סחר,אין ישראלים ואני חושב שבכל המזרח זהו המקום היחיד ללא תיירות ישראלית. כי מי שהיה או יהיה במזרח יבין שיש שם המון המון ישראלים שזה מדהים. לא עישנו שמה שום דבר ולא חזרנו "שרוטים" כמו שרוב האנשים חושבים שמי שהיה במזרח חוזר "שרוט" אנחנו היינו ב"היי" טבעי מהיופי של המדינות האלה . וכמו שכבר אמרתי ברגע שתהיה לי שוב ההזדמנות אני חוזר לשם בלי לחשוב בכלל. אני ממליץ לכל אחד לבקר במקומות האלה ,אבל שתדעו שהמקומות האלה הם לא לחופשה ,אלא לטייל ,אך ורק לטייל ולהבין מה זה יופי ושלווה ומה זה להיות בשאנטי מהטבע.

למעלה