היי

היי

הופנתי אליכם מפורום השכן והייתי רוצה עיצה. כולי תקווה שתענו לי חייבת עיצה דחוף!!!! אני גרושה מזה 3 שנים ויוצאת כרגע עם בחור מקסים שאוהב,מעניק,תומך ונותן את נישמתו. לניי כחודש הכרתי לו את הילדים שלי והכל זרם נהדר והילדים מאד אהבו אותו רק הבת שלי הקטנה קצת סלדה ממנו. אתמול היינו אצלו והילדים שלי והבן שלו התעוררו באמצע הלילה ולא נתנו לו לישון עד 2 בלילה. כשהתעוררתי ב-2 הוא כבר היה בעצבן ונתן פליק לבן שלי. מאד כעסתי עליו ,ואפילו ביקשתי ממנו להתנצל .כמובן שהוא התנצל בפני הילד אבל נישאר לי פצע ענק בבטן! לא יודעת כיצד אני ממשיכה את חיי ולאן זה יוביל.כל הבוקר הבן אדם מרגיש זיפת ואני עוד מוסיפה לו עם הקרירות שלי. אני מאתמול ב-2 בלילה לא עוצמת עין ובמסכת חשבון נפש עם עצמי מה אני עושה הלאה. בבקשה עיזרו לי. יש לציין שאני מאד אוהבת אותו והוא אחד האנשים הבודדים שיודע וידע לפרגן לי מצפה לתשובתכם בלבלה חשוב לציין מס' דברים: א.אנחנו עוד חודשיים מתכוונים לעבור לגור יחד. ב.אנחנו מאד אוהבים וגם הילדים ניקשרו מאד. ג.אנחנו יוצאים כ-חצי שנה והילדים מכירים אותו חודש-חודש מאד אינטנסיבי יומיומי. ד.אני יודעת בוודאות,שהמעשה לא יחזור על עצמו ה.שוחחתי עם גרושתו והבנתי והבן אדם לא אלים ומעולם לא הרים יד על הבן או עלייה תודה מראש וסליחה שיצא לי ארוך

../images/Emo62.gif אדומה

כתבתי לך את דעתי לבפורום השכן, פליק אחד זה יותר מידי, המזל שלך הוא שזה קרה בזמן הזה ולא יותר מאוחר, זאת דעתי כמובן שכל דבר קורה רק לטובה. מצרפת לך משהו שיכל להיות מתאים:
מתוך אתר זוגיות וחברות: רוצים לדעת על...קשר, זוגיות וחברות נורות 'אדומות' ו'ירוקות' בחברות איך אפשר לדעת אם הקשר בו אני נמצא/ת טוב לי? השאלה הזאת היא שאלה מאד אישית. לכל אחד ואחת יש הגדרה אישית של מה טוב או נכון לו או לה. ועם זאת אפשרת גם להצביע על כמה כללים בסיסיים ליחסים טובים, וגם כמה כללים בסיסיים המשותפים ליחסים קשים או בעייתיים. הכללים הללו הם כמו תמרורים שיכולים להגיד לנו מתי היחסים טובים ואפשר להמשיך ולהתקדם. ומתי משהו אולי לא בסדר וכדאי לעצור ולחשוב על הקשר. 'נורות ירוקות' בחברות שני בני הזוג חשים מחויבות לקשר כבוד הדדי התקשורת פתוחה ואפשר לדבר על מה שחשוב יש הסכמה לגבי אופי הקשר שני בני הזוג חשים אחריות אחד כלפי השני 'נורות אדומות' בחברות פגיעה באחד מבני הזוג ובקשת סליחה שוב ושוב ('אני נורא מצטער/ת'. 'זה לא יקרה שוב...') חוסר הערכה קבוע לדעות של בן/בת הזוג ('שטויות!') האשמה תמידית של בן/בת הזוג בנוגע לכל מה שקורה ('הכול בגללך!') הגבלה של פעילויות ותחומי עיסוק שאחד מבני הזוג עושה לבדו ('רק שנינו יחד') ניסיון חוזר לשנות את אחד מבני הזוג (הערות חוזרות על הופעה, התנהגות, דעות וכו') רכושנות וקנאה המפורשות כאהבה ותשומת לב ('תרקדי רק איתי', 'תדבר רק איתי') התפרצויות זעם עד כדי אלימות (מכות, סטירות) התבטלות מתמדת בפני בן/בת הזוג ('אתה צודק...', 'נעשה מה שאת רוצה') איומים והפחדות מפי אחד מבני הזוג ('אם לא...אז...)'. לי המקרה לא נשמע טוב, אני הייתי מסיימת את היחסים האלה, אבל זאת רק אני!

עלמה 3

New member
מבולבלה -מ ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קראתי שוב ושוב את דברייך , בחרת ניק שבדיוק מתאים, הדברים שנאמרו נשמעים מאד מבולבלים ולחוצים..... מה קרה ? מה הלחץ? הכרת בחור מקסים לפני חצי שנה והילדים שלך מכירים אותו - חודש..... נראה לך שכבר מספיק זמן להכרות ולמעבר ומגורים משותפים ! תני קצת זמן הסתגלות לילדים, הבת קצת סלדה ממנו ומה ! עבר לה כבר ! וכשאת התעוררת הוא היה "עצבן" ו "הפליק" ל "לבן שלך" - סליחה ! אולי תקראי שוב את מה שכתבת כאן , כאילו מישהי אחרת כתבה - ותגיבי לה.. ותעשי חשבון נפש. אני הייתי כמה אורזת אותי ואת ילדיי ולא שבה........ ובנוסף... הייתי מחזירה לו. שירגיש אני באופן אישי לא אוהבת "אלימות" ושפליק לא ישמע לך לא רציני, זה מתחיל בפליק ונגמר בלא יודעת מה ? צריך להדליק אצלך אור אדום, כשהוא מכיר אותם רק חודש והוא מעיז ביכלל. ועוד סליחה - מאיפה הוודאות והבטחון הזה שיש לך " שזה לא יקרה שוב" "הדבר הנחמד ששמעתי כאן זאת ההידברות עם גרושתו" מקווה שתעשי את חשבון הנפש שלך, שתגני על ילדייך , בכל כוחך ונפשך" ושהביבול יעבור במהרה ושילדיך לא יתבלבלו. ויש עוד ועוד גברים שאולי יודעים לאהוב ולפרגן. סליחה שאני בוטה - אני ואלימות לא ביחד עלמה

yaeli4

New member
לברוח, מהר לקחת ת'ילדים ולברוח!!!!

מבולבלת יקרה. תחטאי לעצמך ולילדייך אם תישארי עם בן הזוג הנוכחי. מה שכתבה עלמה, כל מילה בסלע. לא להישאר איתו רגע אחד נוסף. בחיים, בחיים זה לא נגמר בפליק. הסיכויים רבים שגרושתו משקרת ואולי גם מתה שהוא יירד לה מהווריד ורק רוצה שמישהי אחרת תיקח אותו כבר ממנה... הוא הבטיח, הוא אמר שלא יחזור על זה, זה נשמע לקוח ישר מתוך ספר הדרכה לנשים מוכות. קחי כרטיס לכיוון אחד ואל תעשי את זה לילדים שלך. ואם את רוצה להחזיר לו, תקראי לי ולעלמה, נבוא לעזור עם נבוטים. ועכשיו ברצינות: כל מילה מיותרת. לבטל הכול ולעוף משם לדרך אחרת ולאהבה אמיתית ולא אלימה.

מבולבלת?

על מה בדיוק? הכל ברור כשמש בצהרי היום ,הפליק אומנם ניתן בפעם הראשונה אך זאת פעם אחת יותר מידי. תעיפי אותו מהר ,גם אני בדעתן של כל חברותיי כל מנורות ההזהרה נדלקו ואת בוחרת להתעלם. צר לי יקירה אם את בוחרת להישאר איתו, לפחות תדחי את ההחלטה לחיות יחד כרגע. ברוכה הבאה לבתינו החם והנפלא ,אני מאד מקווה שנהיה לך לעזר. סליחה מראש על בוטות

rolan

New member
מבולבלת?

לא נראה לי שאת מבולבלת עשית חשבון נפש יפה שוחחת עם האקסית שלו בדקת הכל כבר נאמר כאן לפני ואני בטוחה שאת מבולבלת וחסרת בטחון עכשיו אז עצרי הכל המתיני עוד מעט ואל תקבלי שום החלטה כרגע דברי איתו, ספרי לו על חששותייך ועל כוונתך לעצור את המהלך מקווה שתבחרי את הדרך הטובה עבורך

פשוט

יש שתי ברירות: א. ללכת היום. ב. לחשוב שאולי זה חד פעמי ולהבהיר לבן זוגך שזו אכן יכולה להיות רק הפעם האחרונה. ומה משתמע מכך. אני מאמינה שזו יכולה להיות טעות חד פעמית. אבל ברור שיש להבהיר לכל הנוגעים בדבר שזה אינו מקובל. וגם נגד החוק. בכל מקרה , לשום כיוון, לא למהר.

את מבולבלת אני בשוק...

אני מבינה שאת היום מבולבלת למי לדאוג? לדאוג לעצמך להפרד מהגבר המפרגן או לדאוג לביטחון ילדייך האמיני לי קראתי ולא הבנתי באיזה זכות הגבר הזה מרגיש בטחון והעזה להרים את היד לילד לא שלו ואחר כך יבוא לחבק את אימו סליחה, את לבטח גם כך מרגישה נורא אבל באמת מה יקרה שכבר יתביית ישליט על כולכם סדר לקחת את החוק לחנך ואת הסדר לנהל נראה שמשהו בהתנהגותך נתן לו את האוקיי להרגיש בבית להחזיק את השרביט החינוך על ילדייך נראה שהכל רץ מהר קחי פסק זמן לא חייבים לגור יחד, חודש חודשיים ולא ארבעה מספיק זמן להחליט על חיים משותפים והילדים לא נראה שמאוד שמחים הקטנה סולדת (ולקטנים יש חוש שישי) הגדול המוכה יקח לו זמן להשתקם לסלוח ולקבל תני להם את הזמן להכירו כדי להסכים לקבלו האם שמעת מילדייך מה דעתם והרגשתם כלפיו? התייעצי איתם תני להם חלק בהתלבטותיך והחלטותייך הם אולי זרמו רק כדי לרצותך ישנם דברים שאנו לא יודעים שבי עם עצמך רשמי לפניך את מחשבותייך וכשתהיה שלמה בהחלטה צאי וזרמי חזקי ואמצי ושמרי על המורל אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

היי לכולם

ראשית אני רוצה להודות לכולכם על התשובות הנפלאות שלכם. עם חלק הסכמתי ועם חלק לא. את ההחלטה בסופו של דבר אני יעשה בסופו של דבר. מבטיחה לכל אחד ואחת אישית שבילדים שלי בחיים אבל בחיים לא יפגעו יותר. את עיניין המגורים המשותפים אני מקפיאה לפי שעה אבל החלטתי לתת לבחור צ'אנס,אבל הוא במבחן וצעד 1 קטנטן שלו והוא בחוץ! ח'ברה אני הייתי ב"סרט" של אשה מוכה ואני יודעת בדיוק מה הן הסיפטומים . הוא לא בן אדם אלים מצד 1 אבל מצד שני המעשה שנעשה אתמול הדליקה לי נורה אדומה. מבטיחה לבוא לבקר אותכם . אתם ניפלאים.

rolan

New member
מבולבלה יקרה

עכשיו כשאת עובדת על הרכבת הפאזל שבי כאן איתנו נעזור לך יום נעים

למעלה