היי

little girl

New member
היי

רק משאירה הודעה .) הופתעתי לראות את הפורום... "משפחה מורכבת", מוזר לתת לזה שם פתאום. אני בת (עוד מעט) 17... יש לי אח ואחות גדולים (מ-מ-ש גדולים אבל, 35, 33) ואחות קטנה מאומצת... ההורים שלי נשואים, אני ה"תוצר" של המשפחה המורכבת... הייתי צריכה את הפורום הזה כשהייתי ממש קטנה, למרות שאין שום בעיות ביני לבין אחים שלי (הגדולים, הקטנה עושה לי תמוות כבר שנים... דווקא ביומיים האחרונים אנחנו בסדר...) היו מלא בעיות בין אחים של לאמא שלי כשנולדתי, וגם דיי הרבה אחרי למרות שהם עזבו את הבית איך שהם עזבו לצבא... פעם היו הרבה התכסחויות בין אחותי ואמא שלי, כשהייתי ממש קטנה... וכמובן שיש תמיד את המריבות של ההורים ואחד מהם מזכיר את האחים "בטח שאני אגן עליה היא הבת שלי!" אבל הייתה פעם שישבתי עם אבא שלי ועם אחותי הגדולה באוטו והוא רצה להגיד משהו על אמא שלי אבל הוא אמר "הייתי אומר אבל הבת שלה פה..." כמובן שרציתי להרוג אותו בו במקום... מצטערת אם זה לא מין פורום כזה שמספרים, פשוט נכנסתי ויצא לי הכול... אפשר למחוק את ההודעה אם טעיתי וזה ממש לא המקום... לילה טוב לכולם .)

rolan

New member
בוקר טוב ילדה קטנה

מעניין מאוד מה שסיפרת לא חשבתי שכך זה...

yaeli4

New member
בוקר טוב לילדה הקטנה

צר לי על המורכבות המסובכת מעט של משפחתך. זה לא קל, אין ספק. יש משפחות שאצלם קל יותר ויש כאלה שאצלם קל פחות. אני מקווה שהדברים ישתפרו לך עם הזמן.

יום טוב ילדה

חבל לי שבעודך צעירה לשאת את הבעיות של רצוי לא וחשוב אך אני רוצה אולי במעט לנחם שגם בלי המורכבות, בבתי רגילים וטבעיים ישנם הרבה מריבות בין האחים כשחלקם ממורמרים על מקומם במשפחה ואיך וכמה נותנים ומתחלקים גם ויכוחים ומעמדי כוחות בין ההורים וילדים והוריהם יש לראות בתחושה הזו כדרך עולם גם במשפחות הטובות את היית "התוצר" של של המשפחה המורכבת ולך בבית היו שני הורייך חשבת כמה קשה היה לאחים הבוגרים לקבל אמא חדשה ואחים ממש קטנים איך זה להשתלב למשפחה במורכבות חדשה כמה מקומם היו מעורערים נכון הרגשת שקשהלך אך תמיד צריך להסתכל על כלל התמונה לחשוב איך הצד השני מרגיש למרות שגם את וגם הם ניסיתם להסתיר את הקושי ולגלות כוחנייות והשתלטות על מקומכם בתוך המשפחה בדרך כלל אני אישית מושיטה אצבע מאשימה לאוירה כזו במשפחה מורכבת על ההורים ובמיוחד לאמא עם כל הקושי היא זו שיכולה לבנות ולהרוס מקוה שהבהרתי לך מעט את התמונה ואת רגשותיהם בכל הנוגעים בדבר שיהיו לך חיים שלווים ותמיד מקומך יהיה לך כבטחון איתן יום מלא אהבה אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

little girl

New member
תודה לכולם על התגובות../images/Emo13.gif

לי אישית לא היו מחלוקות עם האחים הגדולים שלי, תמיד הסתדרתי איתם ואחותי הגדולה עד היום היא חברה מאוד טובה שלי. אני מבינה איך הם רואים את זה, איך הם הרגישו בקשר לעיניין, פתאום אישה חדשה מצטרפת למשפחה... המחלוקות היו ביניהם, וגם אחרי כל השנים יש מחלוקות על נושאים שעברו... תמיד יהיו לדעתי, רק הן צריכות להיות בפרופורציות נורמליות, פעם ב..., ולא כמו שהן פה... ענבר.

למעלה