היי

מיכַל

New member
היי

הודעת המנהל ממש מבטיחה ושמחתי שמצאתי פורום כזה, זה תחום שנורא מציק לי.. אבל למה יבש פה יותר מחרוב? תקשורת לא מדברת אלינו? חבל..

l שי l

New member
תודה, הייתי מעוניין לשמוע

מה מציק לך לגבי היובש, ובכן, מאז הקמתו נעשו מעט מאד פעולות לקידומו של הפורום, כולי תקווה שבבעזרתך, ובעזרת אחרים שמתעניינים בתקשורת לא אלימה - מקרבת נוכל לקדם את הפורום,

מיכַל

New member
גם אני מקווה

והלוואי שזה יקדם גם אותנו.. דבר ראשון תודה על ההתענינות. ומחשבה אחרת, קראתי את דבריך, יגיע זמן שאת תסתכלי אחורה ולא תאמיני שכ"כ הרבה אנרגיה השקעת בדבר שלא הפקת ממנו כלום, זה בגלל שתהיי מלאה בדברים אחרים. זה לא קל, צריך לעבוד על זה אבל הזמן עוזר. בהצלחה!
קשה לי להגדיר מה בדיוק מציק לי בתחום, אני חושבת שבעיקר הכשלונות שלי אבל לא רק, אני מאמינה שאם היינו מקדישים קצת לזה יותר תשומת לב החיים פה יכלו להיות הרבה יותר נעימים. אני אתן דוגמא, יכול להיות שאני סתם יותר מידי רגישה אבל זה לא משנה.. אחד הימים בשבוע שעבר מצאתי את עצמי נאבקת להחלץ מצומת T בנתיב הנגדי נכנסה משאית ענקית וחסמה כל אפשרות, הנהג של המשאית שגם הוא היה תקוע, הוציא את הראש מהחלון וצעק לי "את לא נורמלית! תעלי על המדרכה!" למה אם לו יש בולדוזר זה עושה אותי לא נורמלית??? ולמה כולם צריכים לפנות לו את הדרך כשהוא יושב לו במרומי הדבר הענק הזה ומחלק דיאגנוזות בקלילות כזאת? עמד לי על קצה הלשון לומר לו שאם הוא הנורמה אז אני גאה להיות לא נורמלית, אבל הבנתי מיד שזה הופך אותי ל"נורמלית" והעדפתי לשתוק, כמובן שלא עליתי למדרכה ואיכשהו יצאנו מזה אבל איך הכל היה יכול להיות הרבה יותר נעים אם הוא פשוט היה מבקש ממני יפה לעשות לו טובה ולעלות קצת על המדרכה כדי ששנינו נוכל להמשיך לסוע, הייתי עושה את זה בשמחה ואפילו מאחלת לו חג שמח.. זאת סתם דוגמא.. יום נעים לכולנו!

למעלה