היי

ליזי38

New member
היי

חזרתי והפעם בתוספת, ב-25.6.03 בשעה 14:25 נולד הבונבון שלנו, אנו עכשיו משפחה מורכבת באמת.

מזל טוב ליזי ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איזה בונבון מתוקי הרבה נחת ואושר מהקטנציק. ספרי איך עברה הלידה? איך את מרגישה?

*יערית

New member
איזה אושר../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

וואווווווווווווווווווווווווווווווווווו החזרת אותי אחרונית בשנים..
הרבה הרבה נחת,אהבה,אושר,ומורכבות מוצלחת
וואו רגעים כאלו מרגשים אותי.....

rolan

New member
ליזי יקרה ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif מזל טוב

תינוק חדש שמחה גדולה וואווווו איזה כייף לכם רק היום דיברנו על הכייף הזה שיהיה לכם הרבה אושר ושמחה בגידולו במשפחה מורכבת עם אחים ואחיות בוגרים

rolan

New member
ליזי, אני רועדת....

קראתי עכשיו את תיאור לידת ליאור.... החזרת אותי 18.5 שנים אחורה, ללידת בתי.... יווווו התרגשתי עד דמעות כמה סבל כמה כאב ובאמת הוא שווה כל שניה ודקה אנחנו - הנשים, גיבורות של החיים

עלמה 3

New member
הידד תינוק ראשון בפורום |מוצץ

ליזי, איחולים לבביים, הרבה מזל טוב ואושר בתוך המורכבות.

rolan

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה...

זהו התינוק הראשון שלנו ליזי קחי לתשומת לבך אנחנו גם דודים נא לעדכן ולדווח על התפתחותו כולל תמונות

maof

New member
הי ליזי מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

נחמד לישמוע ....נחמד ליראות.... וכייף ליקרוא........ קולולולולולולול
ושיעז מישהו לומר שלא כך עושים את זה !!!
מעוף

1נתי 1

New member
../images/Emo57.gif בונבון אמיתי ../images/Emo57.gif

מזל טוב הרבה אושר ונחת

avitalp

New member
../images/Emo49.gif, ליזי...../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

מתוק אמיתי יש לך שם...
מאחלת לכם הרבה בריאות ונחת

העין ה 3

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo95.gif

שתגדלי אותו בקלות ובבריאות.

../images/Emo49.gifכוכב נולד../images/Emo140.gif../images/Emo77.gifלאהבה../images/Emo65.gif

הרבה נחת, שלווה וסיפוק ושיאיר את אורו בחייך ובתוך המשפחה הרבה בריאות והצלחה אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

יווו איזה סיפור לידה

ראתי כשיו את סיפור לידתו של ליאור.... נראה שיש לי צירים....חזרתי אחורה 9.5 שנים תמימות(אגב סיפור מאד דומה) רק שאני לא פרסונל ולכן היחס היה שונה . הרבה הרבה חיבוקים לקטנציק

מורכב

New member
זה עושה חשק לעוד ../images/Emo95.gif ../images/Emo95.gif

מזל טוב והרבה הרבה אושר ממש כיף קראתי את סיפור הלידה אי אפשר שלא לנגב את העיניים אני ממש התרגשתי וזה עושה לי חשק לעוד המבין יבין הרבה אושר והצלחה בחיים ולך אבא זה ילדך הראשון תהנה ממנו, שההיה לך הרבה נחת והרבה אושר כי ילד בבית אור בבית
מורכב

למעלה