היי

היי

היי, רציתי לספר לך על LOVETEST – מגלה האהבות.. כל מה שצריך זה להיכנס לאתר ולענות על כמה שאלות, מייד עם סיום מילוי השאלות מתקבלת תחזית שלמה ואמיתית לגבי המשך חיי האהבה שלך, זה פשוט מדהים! זה חוזה עם מי, מתי, מה סיכויי ההצלחה, פשוט ה-כ-ל.. ממש ממש מומלץ. הכתובת של האתר זה: http://lovetest.co.il/lovetest.php?love88754.html

tsavtsav

New member
לא לנסות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מסתבר שזה לא בדיוק מה ש"ניריתוש החמודה" מדברת עליו. היא פשוט יושבת בבית ומקבלת לאי מייל כל מה שכתבתם שם ובטח מתפוצצת מצחוק. יש שם גם אפשרות לשלוח את המייל הזה לחברים שלכם ולקבל את כל המידע עליהם. אני אישית מכבדת את עצמי ואת החברים שלי מספיק בשביל לא לעשות את זה. נירית, זה גועל נפש לעשות את זה, ואם את עד כדי כך ילדותית, תעשי את זה לחברייך, אבל אל תכנסי לפורום, ועוד פורום תמיכה, ותעבדי על אנשים (מה גם שלא ברור לי הצורך בלדעת פרטים על מי שאת בכלל לא מכירה. טוב, כל אחד והפטיש שלו.). אז תיזהרו חברה, טוב? (ואל תהיו נאיביים כמוני)

MiToOsH

New member
וואי חוסר חיים שולתתת ../images/Emo104.gif

אין לך משהו יותר טוב לעשות בחיים מאשר לגלות במי אנשים שאת לא מכירה מאוהבים או מה אורך הזין שלהם

ChipsMan

New member
אני חושב שהיא יודעת את זה ../images/Emo9.gif

זה מן מנהג מוזר כזה, בפורומים, לכתוב את המילה "שולתתת". לי זה אף פעם לא הפריע. אם זה כל כך מפריע לך, את מוזמנת לא לקרוא אותה

MiToOsH

New member
מה אנכנו אשמים../images/Emo35.gif ../images/Emo104.gif

לו בכרנו להיוט דיסלכתים

MiToOsH

New member
על טשהל.... ../images/Emo4.gif ../images/Emo104.gif

הרסתם לי ת'חיים!!!!

למעלה