היי

פנינושה

New member
היי

שמעתי ממישהי שנמצאת כעת בניו יורק ועשתה שם סיור מאורגן בבתי סלבריטיס ש.... היא ראתה את הבית של אדי שלנו. זהו בית פרטי בן שתי קומות נחמד ולא מפואר במיוחד. אני (איך לא ?) התלהבתי. ביי.

S P O C K

New member
ראו את הבית מבחוץ , כמובן?../images/Emo3.gif

נעעעעעעמנעמ היא לקחה תמונות?

SoundsOfSilence

New member
אני רוצה גם!!!

אם מישהו פה יסע לניו יורק הוא חייב לצלם את הבית של אדי. ואם יש לכם כשרונות פריצה (או חוסר בושה והמון קסם אישי) גם תמונות מתוך הבית יהיו מצוינות

מיצי007

New member
מממממ מוזר מאוד

לפי מה שהבנתי מראיון אחד שראיתי עם אד,אד ציין שהוא גר בניו יורק בבית דירות,זאת אומרת שעוד אנשים גרים איתו בבניין וזה בהחלט לא בית פרטי. היא בטוחה שזה היה הבית שלו? ובאסה שאין תמונות,לא נורא בנות.כשאני אסע תהיו בטוחות שאני אביא לכם איזשהי תמונה

פנינושה

New member
זה היה סיור מאורגן

וזה מה שהוסבר להם. כמובן תמיד יתכן שזו טעות. הנה תמונה של אד משקיף מהחלון של ביתו.

מיצי007

New member
לפי הגובה של הצילום

(אגב זאת אחת התמונות היפות שלו) רואים שזה לא בדיוק שתי קומות כי הנוף שהוא משקיף אליו הוא הסנטרל פארק ולפי הזווית זה נראה שהוא במקום גבוה.

פנינושה

New member
הגיוני שאת צודקת

כנראה שעבדו עליהם... שמעתי גם ריאיון של אד אצל דיויד לטרמן ומשם אפשר להבין שהוא גר בבית דירות. בכלל לאד אין סגנון חיים פזרני מבחינת רכוש, בגדים וכו'

פנינושה

New member
ללא קשר אך

מה ידוע לכם על אביו, אחיו ואחותו ? ראיתם פעם תמונה של אחיו או אימו (שנפטרה) ?

מיצי007

New member
לא

לא ראיתי תמונה של אמו מורין ואחיו ג'יימס. ראיתי רק תמונה של אביו,וגם זאת אחת ויחידה ושל אחותו מולי יותר כי היא באה איתו המון בתקופה שהוא היה בין חברות.

מיצי007

New member
נכון מאוד

הסיורים של הכוכבים זה נראה לי תמיד מופרך. ואדוארד הוא בנאדם מאוד צנוע. את ראית איך הוא בא לבוש לפריימירות? בכלל לא יוקרתי. הוא אמר שהוא מוריד את הזבל יום יום,משלם שכר דירה לבעלת הדירה ונוסע ברכבת התחתית,מה יכול להיות יותר אמיתי מזה?

S P O C K

New member
נכון,

גם רציתי להעיר על היופי האדית' (אדית'...
) של התמונה

S P O C K

New member
נכווווון

זה פשוט שהוא חכככככם ויש לו IQ גבוהההההההההההההה, ואני מנסה לחשוב אבל *למה* זה סקסע
אולי זה בגלל מבט, נצנוץ
מיוחד בעיניים@_@
? או ש... זה גורם לך לחשוב שהוא אדם מבין ומתחשב...
? הוא חושב עליי
... חיחי.
(לא, אני לא משוגעת
רק על אדוארד
ועל אפרו
) נעמממממממממממצ' =====[[[[[[[[[[

מיצי007

New member
לא לא

פשוט הוא תמיד נוטף סקס. והיום גיליתי שאני מטורפת לחלוטין. אני הולכת ברחוב ופתאום אני רואה כלב פיטבול כמו שהיה בשעה ה-25. אז אמרתי וואי
זה כמו הכלב שיש לאדוארד בסרט,אכן.מצב קשה.

S P O C K

New member
חח=]

אני דוקא רואה הרבה מקום שפוי לעשות קונוטציה (
) כזאת.

למעלה