היי

היי

שלום לכולם אני אוהב את מוקי מאז ומתמיד... אבל זה נמאס לי... מתי יוצא לו דיסק חדש או משהו?? כי לשמוע את אותן המילים זה נמאס...

איש הקשששש...

קודם כל ברוך הבא לפורום
שמחים לראותך ..
כשלי נמאס מהשירים וזה קורה כשחורשים על משהו אני מפסיקה לשמוע לתקופה מסויימת ואז אחרי כמה זמן משהו מזכיר לי את אחד השירים או שאני שומעת אותו ברדיו ואני נדלקת מחדש ושומעת שוב מההתחלה בסבבה. זאת השיטה שלי... בנתיים לא ידוע כלום על הדיסק השערה שלי זה יצא לקראת החגים.

בהביבו

New member
w-e-l-c-o-m-e

ברוך הבא לנו!
המממ.. לגביי השאלה שלך, לא ידוע על דיסק חדש שאמור לצאת. כלומר ידוע שאמור לצאת - אבל לא ידוע על תאריך. היו הרבה ספקות בדרך, אבל בסדר. נחכה..
לגביי זה שנימאס לך מהמילים כבר, מצטער..
לא יכול לעזור
תהנה

מורן 1986

New member
ברוך הבא לפורמנו ../images/Emo9.gif

גם לי הייתה תקופה שנמאס לי מהשירים, מה עשיתי - כמו מיכל הפסקתי לשמוע אותו לתקופה מסויימת, התגעגעתי, ואז התחלתי שוב לשמוע את השירים. תנסה ותראה שזה עובד !!!! מורן

holly shit

New member
ברוך הבא

אני גם די חדשה פה ובקשר למילים של מוקי,גם לי כבר המון זמן שאני לא שומעת אותם כי נמאס לי שלא נדבר שכאני שומעתכולם מדברים על שלום נהייה לי כאב ראשאז הפסקתי לשמוע תדיסק ועכשוי בזמן האחרון התחלתי לשמוע שירים מתקופת השבק

אנשימים !!

היום בדרך לת"א שמעתי במקרה ילדה סוכר ברדיו...שהשיר נגמר הבנתי שמשהו חסר בחיי...כן, עצוב מאוד...הבנתי שאני מתגעגעת עד אובדן חושים להופעות של מוקי..:( ולכן גם הרגל שלי לא תמנע ממני ללכת לצמח !!! שיהיה לכם יום מקסים מלא פרחים ונשיקות !

סיונול

New member
אני ראיתי אותו אתמול נה ננה ננה נה

אבל אין על ההופעות ה-מלאות שלו... גם לי הם חסרות... אבל מי אני שיתלונן, לי יה התאמול מוקי.. שאגב נראה לי שהוא קצת חירש עכשיו מהשריקות שלי...:/

למעלה