היי...

חן j

New member
היי...

אני כבר זמן רב קוראת את כל ההודעות ואת כל המאמרים ונכנסת לכל הקישורים על תאילנד..אני חולמת רק להגיע אליה..אבל יש לי עדיין את הצבא..אוטוטו אני מתגייסת... זהו..סתם רציתי להודות לכם..הידע שלי על תאי ענקי.. חחח אני אמשיך לקרוא פה..בתקווה שיום אחד אני גם אכתוב לאנשים איפה כדי איפה לא, על קופיפי ועל מסיבות הפול מון, או על המקדשים בצאנג מאי... ועד אז..תמשיכו בדרככם זה פורום מצוין!!!

היי ברוכה הבאה... ../images/Emo24.gif

את מזכירה לי את עצמי בדיוק... אני בצבא תמיד ידעתי שאני אהיה במזרח ובמיוחד בהודו... לא ידעתי כמה זמן זה יקח לא ידעתי מתי אני אהיה שם רק ידעתי שאני אהיה... ואכן הייתי,ואת אותו הדבר אני מאחל לך ואני בטוח שאת תעשי את זה נכון זה נראה רחוק ויש עוד המון זמן אבל הזמן יטוס לך והינה בלי שתשימי לב את כבר על המטוס... בינתיים נאחל לך גיוס קל ונעים שפשוף לא כל כך קשה ועד אז את מוזמנת להיכנס לכאן ולהנות מהיופי של תאילנד שבת שלום

aviron

New member
היי, חן !!

שיהיה לך גיוס ושירות קלים (ככה תמיד אומרים, לא?) חן חן לך על מה שכתבת !!! להתראות בתאילנד!! שבת-שלום.

חן j

New member
תודה לכולכם..ועוד דבר נוסף ושאלה..

אני מתגייסת בסוף ספטמבר...ואת התמונות כבר ראיתי את כולם..(תודה בכל מקרה) וברי בקשר למה שכתבת...אני יודעת, אני בטוחה שאני יהיה שם,יש לי כבר כמה וכמה דפים על תאי מכל הקריאה שלי פה ובאתרים אחרים (בפורום הזה אני נמצאת כבר זמן רב משהו כמו שנה) אני יודעת בדיוק איך יראה המסלול שלי בתיאלנד, מאיפה אתחיל ולאן אלך...(כמובן שאבקר גם בלאוס ונאפל) בכל מקרה ... ברי...אמרת שאתה מזדהה איתי וגם לך היה את אותו קטע, (אני אישית הכי מחכה לקופיפי) אז יש לי שאלה..אתה לא התאכזבת משום דבר כשבאת בפעם הראשונה? כאילו, לא קרה, שהיה לך כל כך הרבה ציפיות ותמונות בראש..וכשהגעת זה היה אכזבה? אני חוששת שאני כל כך מצפה לזה שבסוף אני אתכזב..ואז זה יהיה נורא..

חן ואבירון....

קודם כל שלום למר אבירון ששנים נעלם,מה שלומך? טוב לראותך שוב .... כמו שאת כבר יודעת חן אין משהו מושלם היו אכזבות אך כמובן מעטות מאוד כמו שאמרתי טסתי מישראל להודו איך שאני נוחת בהודו האושר התחיל להציף אותי והכל היה בדיוק כמו שחשבתי וכמו שמעתי... נוסע רבע שעה בטוקטוק פתאום פקק תנועה אדיר כולם מצפצפים מדברים בקולי קולות ומה מתברר? מסתבר שפרה מתה על הכביש וכמובן אסור לגעת בה כולם עוקפים אותה ואת פשוט לא מאמינה (החוויה הראשונה בהודו) גופת פרה על הכביש מסביבה יש עלים וכולם פשוט עוקפים מסביב זה היה מדהים באותה השנייה האהבה שלי להודו קפצה במאה חמישים אחוז... אחת מהאכזבות הייתה שהמקומיים קיבלו את המנטליות הישראלית במידה רבה מידי. אני רוצה ללמוד את השפה את המנהגים ולא לראות הודי קטן שצועק לי "אל תיהיה אחי אל תזיין אחותי" ועוד שאר קללות שאני מעדיף לא לרשום כאן.. לא נשכח כמובן את אילו שהחליטו "לדפוק" את התיירים על מנת לעשות עוד קצת כסף (גם באילו את תתקעי) אבל שוב בגדול אין אכזבות את הכל לומדים לומדים להיזהר לומדים כבר לזהות אנשים שגם אם הם מאוד נחמדים אלייך הם סך הכל שחקנים זה מתגמד לעומת המקומות המרהיבים התרבויות המנהגים האוכל והצבעים של המזרח... יום טוב חן

aviron

New member
המציאות עולה על כל דמיון !!!

לא תתאכזבי. קו פיפי אכן משגעת.

למעלה