היי

היי

נחתתי שוב בעיר האהובה שלי מטיולון קטן בת"א-קיסריה ההופעה של משינה הייתה מד-הי-מה, אלדד,יהלי(וחברתו) ושחר ישבו שם וראו יחד איתנו את ההופעה והיה ממש חביב....!!! ומיותר לציין שהסאונדמן היה אייל אבנצור(צורי)- האח של... וסולן לשעבר של להקת נעליים... בקיצור, היה ממש יפה וכיפ להיות בחברת כל האנשימים האלו וההופעה של אבנצור בפטיפון הייתה חביבה מאוד למרות שהמקום מסריח.. מטר על מטר... אבל אבנצור בהחלט פיצה על זה- הוא והסיפורצייה שלו על כלבו החדש... מצחיק! =) וביום ראשון ישבתי באיזה בית קפה בשינקין כשלפתע נכנס לו פיטרוט הקטנצ'יק... היה לי נחמד! אז... שיהיה ביום טוב אני

fushi e

New member
פששש../images/Emo95.gif

טוב שלא!רואה הופעות של שמינה עם אלדד יהלי ושחר פוגשת פיטרים בבתי-קפה.. סס..
*מקנאה*

אור ק

New member
פיטר ../images/Emo99.gif אם אני הייתי רואה אותו

סתם ככה באמצע החיים...

fushi e

New member
מה היית עושה באמת?../images/Emo95.gif

אני לא הייתי מתחילה להציק לו אבל בטח הייתי הולכת לדבר איתו או משהו..

אור ק

New member
טוב אאמ...כמובן שלא הייתי מתנפלת

עליו כאילו אין מחר... הוא בכל זאת בנאדם... אבל האמת שאני אפילו לא יודעת אם הייתי ניגשת לדבר איתו... בכל זאת יש לו חיים חוצ ממוניקס! אאבבבללל.... לראות את פיטר לייב ושבאמת יתייחס אליי...
בכל אופן, הייתי מדברת איתו... לא יודעת מה אומרת... אה הייתי מבקשת חתימההה! כשהייתי בהופעה ביום הסטודנט בחיפה- כשהם עלו לבמה לבדוק את הגיטרות וכל זה, אני ועוד חברה שלי כזה ממש ממש צעקנו- פיטררר- והוא הסתכל אלינו ועשיתי לו היי עם היד והוא חייך אליי והיה כ"כ חמודדדד... *טוב חלאסס לזבל בשכל*

fushi e

New member
לדעתי צריך לקחת מצלמה לכל מקום|מוצץ

למקרה שפתאום רואים את פיטר חחח..ואז גם אפשר לבקש ממנו תמונה ולהתחיל לפתח שיחה:) good idea!

אני יבקש מאחי שיביא לי! ../images/Emo168.gif

ואנשים באמת תבואו!!!! רמז.. האם.. השעה.. בלה כלום תבואו וזהו! גם מי שחושב שהוא "חדש" מדיי בשביל זה! באמת תבואו!!!!

Rain Star

New member
אני חדש מדי...../images/Emo4.gif

וגם אין לי איך להגיע (כסף וזמן) אבל כולםםםםםםםםםםם תהנוווווווווו ותתלהבו מהחולצה של חן

../images/Emo4.gif ../images/Emo168.gif

עכשיו שאני חושב על זה... היא לא יצאה לי כזה משהו....

Ic3

New member
היי זה אני זה שצעקתי לפיטר!!!

זוכרת אותי אגב? אני יוני.. הייתי עם החולצה השחורה עם חבר גבוה כזה

Silver Fox

New member
פיטר!../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif

כיף לך... אני כל כך רוצה לדבר עם פיטר...
|מזיל ריר| הוא כל כך חתיך ומוכשר! השילוב המושלם!

חחחח שתהיו בריאות... ../images/Emo168.gif

אם הייתי הולך לדבר איתו זה היה כאל בן אדם שאני מעריך שנותן לי מוזיקה טובה ומוזיקה שאני אוהב...

Silver Fox

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo82.gif

אני קודם כל הייתי מבקשת חתימה ואז מתחילה לדבר איתו כאל בן אדם שאני מעריכה שנותן לי מוזיקה טובה ומוזיקה שאני אוהבת...

bubaale

New member
לאקי בסטרד...../images/Emo19.gif

גם משינה, גם שחר, גם פיטר. לא בסדר. אבל וול, כיף לך!

למעלה